yılbaşı dekorasyonu

Yılbaşı Dekorasyonu

Keyifli yılbaşı dekorasyonu ile yeni yılı daha güzel karşılayabilirsiniz. Önerimiz: Tarzınızı koruyun! Peki ama salonunuz için en iyi tarz hangisi? 2016 yılbaşı dekorasyon fikirlerini yakın takibe aldık.
Yılbaşı süslemelerinin klasik renkleri:Kırmızı ve beyaz
Yılbaşı süslemelerinin klasik renkleri:Kırmızı ve beyaz

Koyu kırmızı renk yılbaşı geldiğinin habercisi gibidir! Doğal bir beyaz eşliğinde süslemelerde modern bir hava estiriyor. Siz de deneyin: kırmızı beyaz kumaşlar ve mumlar kullanın veya kırmızı elmalar ve yıldız kurabiyeler ile farklı süslemeler için yer açın.
Doğal ve ahşap ile keyifli bir atmosfer yakalayın
Doğal ve ahşap ile keyifli bir atmosfer yakalayın

Sofra dekorasyonunda en fazla iki renk kullanmaya dikkat edin. Böylece sofranızla hem zarif hem de daha şık bir hava elde edebilirsiniz. Bu da yılbaşı gibi özel bir sofraya çok daha uygun olacaktır.
Sade, zarif ve etkili
Sade, zarif ve etkili

Abartılı süslemeleri sevmeyenler de yılbaşına özel dekorasyon yapabilir. Sade, beyaz bir örtünün üzerine gri, parlak cam elementleri çelik süslerle kombine edebilirsiniz. Sadeliğin ve zarifliğin güçlü etkisini bu şekilde masanıza ve salonunuza yansıtabilirsiniz.

Yılbaşı çelengini kendiniz yapın

Yapılışı:

Yılbaşı süslemesi denince yılbaşı çelengi de bunlardan biri olarak dekorasyon araçlarınız arasında yer almalı: Fakat nasıl bir çelenk olacağına tamamen siz karar vereceksiniz. Geleneksel, modern, renkli... Hayal dünyanızın sonsuzluğundan yararlanın.

Klasik yılbaşı dekorasyonu olarak çelenk genelde çam dallarından yapılır. İster bunu hazır alın, ister çam dallarını toplayıp kendiniz bir araya getirin. Çelengi mumlar ve kurdelelerle süsleyebilirsiniz. Veya çelenk yerine modern bir mum sepeti tercih edebilirsiniz. İçini çam dalları, kozalar, taze kokan mandalinalar veya fındıklarla doldurabilirsiniz.

Veya tamamen yeni bir şey denemek ister misiniz: Farklı malzemeler kullanın. Sıradışı çelenk yapmak için çam dalları yerine deniz topalak dalları veya kuşburnu ağacının dallarını bir araya getirip süsleyebilirsiniz. Kurutulmuş ahşap veya kozalak da kullanabilirsiniz.

Yılbaşı çelengi için ince mumlar yerine bir tane büyük mum kullanabilirsiniz. Hem görüntüsü hem de kokusuyla çelenge çok iyi yakışacaktır. Veya bir kâsenin içine LED ışıklı mumlar koyabilir harika bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

Oyun önerileri: Yılbaşını hissediyor musun?

Sevdiklerinizle yeni yılı eğlenceli karşılamaya hazır mısınız? Yılbaşına özel olan farklı figürleri bir araya getirin. Daha sonra gözleriniz kapalı olarak bu figürleri hissedin ve en sonunda aklınızda kalanları teker teker sayın. Önce daha az malzemeyle başlayıp giderek sayılarını artırabilirsiniz.

Yılbaşı dekorasyonlarını doğru ışıklandırın

Yılın son mevsiminde günler kısa geceler daha uzun olunca ışığın doğru kullanılması ayrı bir önem kazanıyor. Odanızda birçok küçük ışık adacığı oluşturarak huzurlu bir atmosfer yakalayabilirsiniz. İster şömineden gelen ışık, ister mum ışığı, ister LED ışıkları veya parıldayan yılbaşı süslemeleri olsun: Bu sıcak ve romantik ışıklar ile evinizde huzurlu ve keyifli anlar sizinle!
Işıklarla süsleyin! Işıkları kreatif bir şekilde süsleme aracı olarak değerlendirip özel bir atmosfer yakalayın. Yılbaşı için kitap raflarınızdan birini boşaltıp tealight'lar ile doldurabilirsiniz. Yeni LED teknolojisinden yararlanıp farklı ışıklar ve renkleri değerlendirin. LED ışıklar hem enerji tasarrufu sağlar hem de uzun ömürlüdür. Ayrıca mum gibi yanıcı olmadığı için daha güvenlidir.
Sevdikleriniz için özel yılbaşı çelengi

Sevdikleriniz için özel yılbaşı çelengi

Küçük poşetler, kutucuklar veya minik çuval kesecikleri - hangisini tercih ettiğiniz fark etmez. İçinden sürpriz çıkması büyük küçük herkesi mutlu eder. Bu minik keseciklerin içine küçük hediyeler koyabilir ve iplerle yılbaşı ağacınıza asabilirsiniz. Misafirleriniz için hem eğlence hem de güzel bir sürpriz yapmış olursunuz.

İçlerine koyacağınız minik sürprizler pratik şeyler olabilir. Çok para harcamadan da mutlu edebilirsiniz. Kendi yaptığınız kurabiyeler veya çikolatalar koyabilirsiniz. Veya küçük hikâyecikler olabilir. Mutlu eden sözler veya çocuklar için küçük oyunlar da tercih edebilirsiniz.

Yılbaşına özel tarifler ve püf noktaları!

Size vereceğimiz keyifli yılbaşı dekorasyonu önerileri, paylaşacağımız birbirinden lezzetli yılbaşı tarifleri ve yazıcınızdan basabileceğiniz dekoratif yılbaşı kartları ile yeni yıl haftası tüm aileniz için harika bir zamana dönecek.
Tchibo'da yılbaşı

Tchibo'da yılbaşı

Tchibo'nun yılbaşı dünyasını keşfedin!

Daha fazla bilgi alın
El işi yılbaşı takvimi

El işi yılbaşı takvimi

Kendi yapacağınız harika yılbaşı takvimi için el işi talimatları

Daha fazla bilgi alın
Şıcak şarabınızı kendiniz yapın

Şıcak şarabınızı kendiniz yapın

Harika sıcak şarap tariflerini keşfedin ve evinizde yapın.

Daha fazla bilgi alın
Hediye Fikirleri

Hediye Fikirleri

Sevdikleriniz için mükemmel hediye fikirlerine göz atın!

Daha fazla bilgi alın

Ağacı süslemek

Yılbaşı ağacıyla ilgili keyifli fikirler

Daha fazla bilgi alın

Sofrayı kurmak

Sofranız yılbaşı kutlamanızın en gözalıcı kısmı olabilir.

Daha fazla bilgi alın

Yılbaşı için tarifler

En iyi tariflerimiz ve yılbaşı sofrası için lezzetli fikirler.

Daha fazla bilgi alın

Yılbaşı kek ve kurabiyeleri

Baştan çıkarıcı kurabiye tarifleri ve fırında yılbaşı trendleri

Daha fazla bilgi alın

Kurabiye pişirme aletleri

Bu ipuçlarıyla kurabiye pişirmek keyifli bir hâle gelecek

Daha fazla bilgi alın

Yılbaşı kartları

Ücretsiz: Basılabilir kutlama kartları ve hediye paketi süsleri!

Daha fazla bilgi alın
Çanlı Dekoratif Askı
269,00TL
Dekoratif Ağaç
Dekoratif Ağaç
309,00TL
309,00TL
4 Adet Yılbaşı Ağacı Topu
219,00TL
Dekoratif Ağaç
Dekoratif Ağaç
309,00TL
309,00TL
Yılbaşı Beresi Örme Seti
219,00TL
Makrome Kış Çelengi
149,00TL
6 Adet Sokak Tebeşiri
319,00TL