Tchibo, 1949'dan beri ilham verir.

Tchibo'nun başarı hikâyesi 1949 yılında Hamburglu bir tüccar olan Max Herz'in posta ile yanında pratik kavanozlarla ya da mutfak bezleri ile kahve gönderimi fikriyle başladı. Almanya'da Tchibo kısa zamanda en çok tüketilen kahve markası oldu. Zamanla ev, dekorasyon, moda ve spor koleksiyonlarıyla gelişti ve büyüdü. Günümüzde dünya çapında 1.000'den fazla mağazası bulunan Tchibo'nun ilk mağazası, 1955 yılında Hamburg'da açıldı. Bunu Avrupa ülkelerindeki 9 adet internet mağazası takip etti. Bugün Tchibo, müşterilerine her hafta yeni bir koleksiyon sunuyor -her zaman farklı, her zaman yeni.

Tchibo dünyasının bir parçası olun!

Her zaman yeni, her zaman farklı - Sadece Tchibo dünyasına özel

Çeşitlilik böyle olur: tchibo.com.tr'de her çarşamba yeni bir koleksiyon keşfedin! İster tüm aile için moda ve çamaşır çeşitleri, ister ev ürünleri, mobilya, dekorasyon ya da spor; kendimizi her hafta yeniliyoruz ve sizi ilham veren tema dünyalarıyla şaşırtıyoruz. Düzenli olarak ziyaret edin ve yeni ürünleri keşfedin!
Tchibo mağazaları her hafta yeni bir koleksiyon sunduğu için ürünler stoklarla sınırlıdır ve genellikle birkaç hafta içerisinde tükenir. Değişen temalarımız sadece 4 ile 6 hafta arasında satışta kalır. En sevdiğiniz ürünleri kaçırmamak için mağazalarımızı sık sık ziyaret edin.
Ürünlerimizin birçoğu kendi ürün geliştirme ekibimiz tarafından tasarlanır, bu sayede en iyi kalite her zaman en uygun fiyatlara sunulur. Tchibo alışverişi kolay hâle getirir: Her tema dünyasının özel olarak seçilmiş en iyi ürünlerini bulabilirsiniz. Bırakın, size ilham verelim; her hafta yeni, her hafta farklı!

En iyi kalite, uygun fiyatlarla

Ürünlerimizin çoğunluğu kendi tasarım ekibimiz tarafından geliştirilir, ürün geliştirme tarafından katı bir kalite kontrolden geçirilir ve Tchibo'ya özel olarak üretilir. Kalite, fikir aşamasında başlar.

Avrupa'nın 7 ülkesinde 20 yıllık internet mağazacılığı deneyimi

Rahat ve güvenli internet siparişi, hızlı teslimat ve ücretsiz iade doğal olarak Tchibo'da.
20 yıllık internet mağazacılığı deneyimimizden yararlanın!

Sorumluluk alıyoruz

Kahvelerimizin birçoğu Bio ya da Rainforest Alliance damgası taşır. Tekstil alanında ise Fairtrade ya da Cotton Made in Africa gibi partnerlerle beraber çalışıyoruz ve ahşap mobilyalarımızı sürdürülebilir ormancılık yöntemleriyle üretiyoruz.

En kaliteli kahve keyfi

60 yılı aşkın süredir Tchibo, dünyanın en iyi üreticilerinin eşsiz kahvelerini sunar. Sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen, küçük çiftliklerden sağlanan özel Tchibo kahveleri, kendilerine özgü şekilde harmanlanarak mükemmel kahve keyfini garanti eder.