İşlem Rehberi


Sipariş Adımları

Dört kolay adımda internetten siparişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz:
Tchibo.com.tr'de tema sayfalarımızı ve kategorilerimizi keşfedin, ürün özelliklerine göz atın, beğendiğiniz ürünleri seçin ve sepete ekleyin.
Bu adımda, ürününüzün gönderilmesini istediğiniz fatura adresinden farklı bir adres girebilirsiniz.
Lütfen bilgilerinizi olabildiğince eksiksiz girin. Yıldız işareti belirtilen alanlar zorunlu alanlardır.
Eğer ürününüzün fatura adresinden farklı bir teslimat adresine gönderilmesini istiyorsanız, lütfen ilgili kutucuğu işaretleyin ve gerekli bilgileri doldurun.
Tchibo'da bir çok ödeme yöntemi bulunmaktadır. Bu alternatiflerden birini seçin. Ödeme yöntemlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz: Ödeme Seçenekleri
“Sipariş Özeti” sayfasında, siparişiniz bir kez daha tüm ayrıntıları ile gösterilir. Lütfen kişisel bilgilerinizi kontrol edin.
"Değiştir" butonu ile dilerseniz fatura ve teslimat adresinizi, ödeme türünü veya sepetinizde bulunan herhangi bir ürünün adedini değiştirebilirsiniz. "Sil" butonu ile dilediğiniz bir ürünü sepetinizden çıkarabilirsiniz. “Sipariş Onayı” sayfasında teslimat süresini, siparişinizde yer alan bir ürünün hediye paketi yapılıp yapılmadığını ve gönderi masrafı dahil siparişinizin toplam tutarını görebilirsiniz.

“Genel Hükümler ve Koşullar ile ilgili bilgileri ve Veri koruması uyarısını” ve “Mesafeli Satış Sözleşmesi’ şartlarını okuyup kabul ettiğinizi beyan etmeniz gerekmektedir. Onayınızın ardından "Siparişi Tamamla" butonu yardımıyla siparişinizi sonlandırabilirsiniz. Siparişini tamamladıktan sonra e-mail adresinize onay maili gönderilecektir.
Tchibo.com.tr ile müşteri arasında elektronik ticarete ilişkin oluşturulan Mesafeli Satış Sözleşmesi, elektronik ortamda 10 yıl süre ile saklanır. Yaptığınız tüm alışverişlerle ilgili dökümanlara Siparişlerim sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teknik sebeplerden dolayı onaylanmış siparişlerde sonradan değişim ve iptal yapamıyoruz. Satın aldığınız üründen memnun kalmazsanız 90 gün içinde iade edebilirsiniz veya müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Sipariş Sürecindeki Olası Hataların Düzeltilmesi

Siparişinizi tamamlamadan önce size alacağınız ürünler ve bu ürünler karşılığında ödeyeceğiniz KDV ve kargo ücreti dahil toplam tutar “Sipariş Özeti” başlığı altında açık bir şekilde gösterilir. Sipariş Özetini inceleyip değiştirmek istediğiniz ya da yanlış olduğunu düşündüğünüz bir bilgi varsa
  1. Sepetim sayfasında değişiklik yapmak isterseniz “Geri Dön” butonuna tıklayarak
  2. Teslimat bilgilerinde değişiklik yapmak isterseniz “Düzenle” butonuna tıklayarak
  3. Ödeme bilgilerinizde değişiklik yapmak isterseniz “Düzenle” butonuna tıklayarak gerekli adres değişikliği yapabilirsiniz.

Kişisel Verilerin Korunması

Tchibo.com.tr elektronik ticaret işlemleri nedeniyle tüketicilerden elde ettiği kişisel bilgi ve verileri 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile tamamen uyumlu bir şekilde işlemektedir. Tchibo.com.tr tarafından kişisel verilerin işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere Kişisel Verilerin Korunması linkinden ulaşabilirsiniz.

Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Mekanizmaları

Tchibo.com.tr ve tüketici arasında doğacak uyuşmazlıklarda Ticaret Bakanlığı tarafından her yıl Aralık ayında belirlenen parasal sınırlar dahilinde doğrudan yerleşim yerinizin bulunduğu veya tüketici işleminin yapıldığı yerdeki Tüketici Sorunları Hakem Heyeti veya Tüketici Mahkemesi yetkilidir.