×
Tchibo olarak web sitemizi geliştirmek, kullanışlı, etkili ve güvenli hale getirmek amacıyla çerezler (cookie) kullanmaktayız. Kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.
Schließen

Espresso ve Caffè Crema

Harmonik tat ve yoğun kremaya sahip espresso çeşitleri ile kahvenin keyfini çıkarın
Bu hazırlama yöntemlerini tavsiye ederiz
Tam otomatik
Espresso demliği

Barista Edition Çekirdek Kahve

Tchibo Barista ile profesyonel Espresso ve Caffè Crema kalitesini sunarız. Üretim için geleneksel işçiliğe önem veririz ve çekirdeklerimizi tamburlu kavurucuda işleriz – tıpkı 100 yıl öncesi gibi.
 
  • Barista Caffè Crema Çekirdek 1000 g
Kırmızı meyve dokunuşlu zarif, yumuşak gövde
Yoğunluk:36
 
  • Barista Espresso Çekirdek 1000 g
Güçlü denge, yumuşak gövde, bitter çikolata, keskin fındık notası
Yoğunluk:56
 
 
  • Barista Espresso Çekirdek Kahve 500g
Bitter Aromalı & Yumuşak Gövdeli
Yoğunluk:56

Çekirdek Kahve Çeşitlerimiz

 
  • Privat Kaffee Guatemala Grande, Çekirdek Kahve 500g
Yumuşak İçimli & Kuvvetli (Çekirdek)
Yoğunluk:36
 
  • Privat Kaffee Brazil Mild Çekirdek Kahve 500g
Çok Yumuşak İçimli & Dolgun Gövdeli (Çekirdek)
Yoğunluk:26
  
  • Private Kaffee Colombia Fino Çekirdek Kahve 500g (Kafeinsiz)
Private Coffee Colombia Fino (kafeinsiz) - 500g çekirdek kahve
Yoğunluk:46

2 porsiyon için MALZEMELER:

Hazırlama süresi: yakl. 10 dakika
  • 500 ml süt (%3,5 yağlı)
  • 2 fincan Tchibo Barista Espresso
Gereçler: tencere, elektrikli süt köpürtücü, tam otomatik kahve makinesi, örn. Tchibo Esperto Caffè veya kaşıklı Espresso makinesi, 2 adet bardak (her biri yakl. 300 ml)

HAZIRLANIŞI

  1. 500 ml sütü bir tencerede 50–60 °C sıcaklıkta ısıtın. Tencereyi ocaktan alın ve bir süt köpürtücü ile krema gibi olana kadar köpürtün. Sütü beklemeye bırakın, bu sayede köpük oturabilir.
  2. 2 fincan Tchibo Barista Espresso hazırlayın. Sütü ve süt köpüğünü bir bardağa boşaltın. Espresso'yu yavaşça dökün ve servis edin.
  3. ÖNERİ: Güne pembe bir başlangıç yapmak için, sütü ısıtırken her bardağa 1 çorba kaşığı pancar suyu ekleyin.

2 porsiyon için MALZEMELER:

Hazırlama süresi: yakl. 15 dakika
  • ½-1 vanilya çubuğu
  • 250 ml süt (%3,5 yağlı)
  • 100 ml yumurta likörü
  • 4 fincan Tchibo Barista Espresso (her biri yakl. 40 ml)
Gereçler: Tahta, bıçak, tencere, ocak, 2 adet bardak (her biri yakl. 300 ml), Espresso makinesi veya tam otomatik makine, elektrikli süt köpürtücü

HAZIRLANIŞI

  1. Vanilya çubuğunu ortadan ikiye bölün ve tohumlarını bir bıçakla kazıyın. Vanilya tohumlarını ve çubuğunu 100 ml süt ve yumurta likörü ile bir tencerede karıştırarak hafifçe ısıtın. Tencereyi kenara alın ve yakl. 10 dakika beklemeye alın.
  2. Vanilya çubuğunu çıkarın ve süt karışımını bardaklara dökün. Her bardağa Tchibo Barista Espresso ilave edin.
  3. Kalan sütü 60–65 °C sıcaklık ile bir süt köpürtücü ile krema haline gelene kadar köpürtün. Süt köpüğünü bardaklara boşaltın ve servis edin.
Biberli Çikolatalı Kahve – Tadı heyecan verici şekilde farklı.
Kahvenin acı biber ile kombinasyonu sevilen bir tariftir
ABD ve Kanada'dan.
  • 1 1/2 acı kırmızı biber ve pul biber
  • 100 g sütlü çikolata
  • 350 ml süt (%3,5 yağlı)
  • 1 çk Chai baharatı
  • 2 fincan Tchibo Barista Caffè Crema
  • biraz toz kakao

HAZIRLANIŞI

  1. Acı biberleri yıkayın, kurulayın, uzunlamasına bölün, çekirdeklerini çıkarın ve ince ince doğrayın. Çikolataları irice parçalayın. 200 ml sütü, biberi, çikolatayı ve Chai baharatını bir tencerede kaynatın, ocaktan alın ve yaklaşık 5 dakika beklemeye bırakın.
  2. Aynı anda kalan sütü köpürtün.
  3. Biberli çikolatalı sütü bir süzgeç ile bardaklara dökün. Tchibo Barista Caffè Crema ve süt köpüğünü ilave edin.
  4. İsteğe göre kahveyi biber ve toz kakao ile süsleyerek servis edin.
Latte Macchiato – Türkçe'si „benekli süt“.
Süt, espresso ve köpük etkileşimi bu süt uzmanlığına adını verir.
  • Kahve miktarı: 40 ml
  • Süt: 150 ml
  • Süt köpüğü: 120 ml

HAZIRLANIŞI

  1. Süt köpürtücünüzde yaklaşık 270 ml sıcak sütü köpürtün.
  2. Köpürtülen sütü Latte Macchiato bardağına boşaltın.
  3. Espresso'yu demleyin.
  4. Sonrasında Espresso'yu dikkatlice ve yavaşça üzerine dökün. Otomatik olarak klasik ayrım oluşur: önce süt, sonra Espresso, sonra köpük.
Flat White – Avusturalya'nın favori içeceği. Temelde Flat White, bir Cappuccino'yu andırır. Ancak detayda yoğun kahve lezzeti ve daha az köpük ile farklılık gösterir.
  • Kahve miktarı: 80 ml
  • Süt: 250 ml
  • Süt köpüğü: 50 ml


HAZIRLANIŞI

  1. İki fincan Espresso demleyin.
  2. Süt köpürtücünüzde yaklaşık 270 ml sıcak sütü köpürtün.
  3. Sütü dikkatlice Espresso demlediğiniz fincanlara boşaltın. Sıvı süt oranının ağır olduğundan emin olun. İdeal olarak köpük 5 mm'lik bir köpüğe sahiptir.
  4. İsterseniz, Flat White kahvenizi latte art ile süsleyin.
Aşağıdaki ürünleri tavsiye ederiz

Tchibo kahveleri için özel olarak geliştirilen Tchibo tam otomatik "Esperto Caffè" ile tariflerimiz daha da lezzetli hale gelir.
    
Ne siz, ne iş arkadaşınız, ne çocuğunuz ne de evcil hayvanınız onu devirebilir.
 
  • Elektrikli Süt Köpürtücü, Siyah
  • Elektrikli Süt Köpürtücü, Beyaz
Tek tuşla sıcak ve soğuk kremamsı süt köpüğü
 
  • Porselen Kahve Demleyici
Porselen Kahve Makinesi
349,95TL
329,95TL
Hızlı Görünüm
 
  • French Press - Bambu
350 ml kapasitelidir.
99,95TL
89,95TL
Hızlı Görünüm