Sürdürülebilir yaşamak. Her gün.

Sürdürülebilirlik ve Doğa Dostu Tchibo Ürünleri

İnsan ve doğa için adil

Bugün yaşadığımız ve yarın da yaşayacağımız dünya için sorumluluk taşıyoruz. Tabii ki birlikte çalıştığımız insanlar için de... Bu nedenle ürünlerimizi adil şekilde üretmeye çalışıyoruz

Şimdiden çok şey başardık. Bununla birlikte, üstesinden gelinmesi gereken bir sürü zorluk var ve bunun üzerine her gün çalışıyoruz.

Geri dönüşüm

Çöp, atıktan daha fazlası mıdır?

Her yıl denizlerimize 4,8 ila 12 milyon ton arası plastik çöpü atılıyor. Bu toprak ve su atıklarından yeni bir şey yaratıyoruz ve geri dönüştürülmüş malzeme ile kendi koleksiyonumuzu oluşturuyoruz. %100 naylon atığı ve geri dönüştürülmüş PET şişelerden oluşmuş yeniden üretilen ECONYL® naylon gibi değerli kaynakları kullanırız.
Daha fazla keşfet
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir

13 pet şişe

Bu geri dönüştürülmüş malzemeli sneaker için kullanılan şişelerin sayısıdır.

Bu nasıl olur? Modern geri dönüşüm sürecinde pet şişeler polyester lifleri olarak işlenir. Bu sayede değerli malzemeleri tekrar kullanırız ve daha az yeni hammaddeye ihtiyaç duyarız.
Kahve

Bir kahve ne zaman "sürdürülebilir" olur?

Kahvelerimizin geldiği ülkelerdeki farklı projeler ile doğayı korumayı, kahve çiftçileri ve aileleri için daha iyi yaşam koşullarını garanti ederiz.
Sürdürülebilir tarım yöntemlerine geçiş ve pestisit veya kimyasal gübrelerin kullanılmaması ile kahve çiftçileri toprak verimliliği veya iklim değişikliği gibi konularda önemli bilgi ve yöntemlere sahiptir. Bu da onlara uzun vadede daha fazla ve daha iyi kahve tarımı için yardım eder.
Tchibo'da sürdürülebilir tarımdan üretilen 30 farklı kahve bulunur

Sürdürülebilir kahvelerimiz

 
 
 
Karakterli - keskin meyvemsi
Yoğunluk:56
239,90TL'den itibaren
TL/100g 95,96
Hızlı Görünüm
Yumuşak İçimli & Kuvvetli
Yoğunluk:36
239,90TL'den itibaren
TL/100g 95,96
Hızlı Görünüm
Çok Yumuşak İçimli ve Dolgun Gövdeli
Yoğunluk:26
239,90TL'den itibaren
TL/100g 95,96
Hızlı Görünüm
Sürdürülebilir moda

Neden organik pamuklu?

Tchibo, dünyanın üçüncü en büyük organik pamuk tedarikçisidir. Organik pamuklu kıyafetlerimiz, çevreye olduğu kadar pamuk üretimindeki insanlar için de faydalıdır.
Biyolojik pamuk üretiminde hiçbir suni gübre ve tarım ilacı kullanılamaz. Üretimde çok fazla su tasarrufu sağlanır, topraklar uzun vadede verimli ve sağlıklı kalır, iklim ve tüm ekosistem korunur.

Organik pamuklu kıyafet