E-Bülten hakkında Sık Sorulan Sorular

Tchibo E-Bülten ile ilgili tüm önemli soruları ve cevapları burada bulabilirsiniz:
  • 1 - İndirim kodu, 14 gün içinde www.tchibo.com.tr'den yapacağınız tek seferlik alışverişinizde geçerlidir. E-bültenden alacağınız %10 İndirim kahve makineleri,kahve, kapsül, filtre kahve kağıdı ve Partner ürünlerinde geçerli değildir ve başka kampanyalarla birleştirilemez.
  • 2 - Abonelik onayız için kayıtlı e-posta adresinize Tchibo.com.tr'den onay e-postası gönderilecektir. Dilediğiniz zaman hesabınıza girerek, her e-bültenin altında bulunan üyelik iptal etme butonuyla veya servis@tchibo.com.tr’ye e-mail göndererek Tchibo e-bülten üyeliğinden çıkabilirsiniz. Tchibo tarafından iletilen e-bülten üyeliği onay e-postasındaki üyelik onayını tamamlamayan müşterilerimizin bilgileri şirketimizin bilgi güvenliği ve kişisel verilerin korunması süreçleri kapsamında 14 gün içerisinde silinecektir. E-bülten üyesi olmak isteyen müşterilerimizin formu tekrar doldurması gerekmektedir.
  • * Tchibo, onayınıza istinaden iletilen e-bültenleri 2 yıl boyunca açmamanız halinde, söz konusu gönderimleri durdurma hakkını saklı tutar.
Tchibo E-Bülten size Tchibo dünyasına kapsamlı bir genel bakış sunuyor. Güncel temaları kahve, seyahat ,özel promosyonlar ve cazip teklifler hakkında detaylı bir genel bakış alacaksınız. Kampanyalardan ve sürprizlerden ilk siz haberdar olacaksınız!
Tchibo E-Bülten'e ücretsiz üye olabilirsiniz.
Hayır, elbette hiçbir şey sipariş etmek zorunda değilsiniz. Tchibo E-Bülten sizlere sunduğumuz ücretsiz bir hizmettir.
Tchibo ana sayfada sağ üst köşede yer alan "Hesabım" sekmesine tıkladıktan sonra açılan sayfada "E-bültenlerim" bölümünden e-posta adresinizi güncelleyebilir ve ilgi alanlarınızı seçebilirsiniz.
Hayır, e-bülteni almak için Tchibo.com.tr'ye üye olmanız gerekmez.
E-bülten'de ilginizi çeken bir ürün veya tema bulursanız, görüntü veya butona tıkladıktan sonra uygun ürün sayfasına yönlendirilirsiniz. Burada istediğiniz ürünü alışveriş sepetine koyup sipariş verebilirsiniz.
Haber bülteninizi ilgi alanlarınıza göre optimize etmek elbette mümkündür. Tchibo ana sayfada sağ üst köşede yer alan "Hesabım" sekmesine tıkladıktan sonra açılan sayfada "E-bültenlerim" bölümünden ilgi alanlarınızı seçebilirsiniz.
Tchibo E-bülten aboneliğinden istediğiniz bir zamanda çıkabilirsiniz. Tchibo ana sayfada sağ üst köşede yer alan "Hesabım" sekmesine tıkladıktan sonra açılan sayfada "E-bültenlerim" bölümünden en altta yer alan "Tchibo.com.tr'den haber bülteni almak istemiyorum." kutusunu işaretlemeniz yeterli olacaktır. Ayrıca, her bültenin sonunda ilgili bir çıkış bağlantısını bulacaksınız. Tchibo Bültenini telefonla iptal etmek isterseniz, Müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.