500 TL ve Üzeri kahve alışverişinde ücretsiz kargo
Süt Köpürtücüler','Enter picture alt'}

Süt köpürtücüler

Stil sahibi süt köpürtücülerimiz ile her zaman krema gibi bir süt köpüğüne sahip olabilirsiniz.

Diğer süt köpürtücüler

Zarifçe elde köpürtme: Kaliteli pompalı süt köpürtücü ve elektrikle çalışan çubuk süt köpürtücü.
 
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Manuel Süt Köpürtücü
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Sütlük, altın
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Sütlük, Gümüş

Elektrikli süt köpürtücü

Pratik elektrikli: Sıcak veya soğuk süt köpüğü ya da sıcak süt − tek tuşla çok kolay.

Sizin için en uygun süt köpürtücü hangisidir?

Genel olarak yağ oranından bağımsız olarak her süt çeşidi köpürtülebilir. Laktozsuz sütü, soya, pirinç ve badem sütünü köpürtebilirsiniz, ancak kısmen köpüğün kalıcılığı daha az olacaktır.
Yağ oranı az olan sütler biraz daha kuru görünen kalıcı bir köpük üretir. Tam yağlı süt ise tam aksine yoğunluğu Latte Art için yeterli olan son derece kremamsı bir köpük oluşturur. Bunun dışında, homojenize süt özellikle kalıcı köpük oluşturur.
Hepsi için geçerli olan: Süt 70° C'nin, soya sütü ise 45° C'nin üzerinde ısıtılmamalıdır.

Mükemmel süt köpüğü için hangi süt?

Her süt yağ içeriğinden bağımsız olarak köpürtülebilir. Laktozsuz süt, soya, pirinç ve badem sütü de köpürtülebilir; ancak köpüğün yoğunluğu kısmen daha az olur. Yağ içeriği az olan yoğun bir süt köpüğü verir, buna karşılık tam yağlı süt latte art için çok uygun olan çok kremamsı bir köpük oluşturur. Homojenize süt ayrıca ekstra stabil köpük yapar. Genel olarak geçerli olan: Süt 70° C'nin, soya sütü 45° C'nin üzerinde ısıtılmamalıdır.

Süt Köpürtücü Ürünleri

Süt köpürtücü ürünleri kahve tutkunlarının evinde bulunması gereken pratik kullanımlı aletlerdir. Tchibo’nun kusursuz aromalı kahvelerini kullanarak evinizde bol köpüklü cappucino hazırlamak istiyorsanız süt köpürtücü çeşitlerinden yardım alabilirsiniz. Manuel ya da elektrikli süt köpürtücü ürünlerini kullanarak sevdiklerinize muhteşem lezzette kahveler hazırlayabilirsiniz. Elektrikli modeller sadece mükemmel köpük yapmakla kalmaz sütünüzü en ideal oranda ısıtmanızı da sağlar. Tchibo size pek çok süt ısıtıcı ve köpürtücü seçeneği sunarak ihtiyacınız olan modele kolayca ulaşmanızı sağlar.

Elektrikli Süt Köpürtücü ile Evde Cappucino Keyfi

Tchibo’nun beğeninize sunduğu süt ısıtıcı ve köpürtücü ürün çeşitleri, istediğiniz yoğunlukta süt köpüğü yapmanıza yardımcı olur. Şeffaf kapağa sahip süt köpürtücüler işlem sırasında köpüğünüzün kıvamını görmenizi kolaylaştırır. Elektrikli süt köpürtücü çeşitleri, sütü hızlı biçimde ve havalandırarak karıştırdığı için bol köpük oluşmasını sağlar. Manuel köpürtücü çeşitlerini de deneyebilirsiniz ancak elektrikli ürünlerle daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Yapışmaz kaplamalı paslanmaz çelik hazne ile üretilen elektrikli süt köpürtücüler aşırı ısınmaya karşı otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Çırpma ve köpürtme işlemleri için iki farklı aparatı bulunan modelleri, ideal kıvamda sıcak ve soğuk kremamsı köpük elde etmek için kullanabilirsiniz.
  • Richtige Milchwahl: Mit diesem Induktions-Milchaufschäumer haben Sie die Möglichkeit, sowohl warmen und kalten Milchschaum zu erzeugen, als auch Milch zu erwärmen, beispielsweise für Kakao.
  • Vorbereitung: Gießen Sie die Milch in den Aufschäumer und platzieren Sie ihn auf der Induktionsbasis. Die im Inneren erzeugte Energie durch das Magnetfeld wird in den Boden übertragen und in Wärme umgewandelt. Diese Energie wird nur erzeugt, wenn das Gerät in Kontakt mit dem Rührbehälter ist. Dadurch wird sichergestellt, dass die Milch nicht anbrennt.
  • Einstellungen wählen: Wählen Sie die gewünschte Schaumtemperatur und -textur aus den vorprogrammierten Einstellungen.
  • Starten und genießen: Die Ein-Knopf-Bedienung mit Touch Interface macht die Handhabung spielend einfach. Drücken Sie den Startknopf und erleben Sie in Sekundenschnelle den Genuss von cremigem Milchschaum.

Süt Köpürtücü ile Yeni Lezzetler Deneyin

Evinizde kendinize, sevdiklerinize ve konuklarınıza latte macchiato veya latte cappuccino kreması hazırlamak istiyorsanız bir sütlük, bir süt potu ve bir de süt köpürtücü edinmeniz gerekir. Barista süt köpürtücü ve süt köpürtme aleti çeşitlerini de deneyebilirsiniz. Elektrikli küçük köpürtme aletleri bile size yardımcı olabilir. Kahvenizin kremasını hazırlarken az yağlı sütlerin tam yağlı sütlerden daha yoğun köpük oluşturduğunu aklınızda bulundurabilirsiniz. Tam yağlı sütler ise kremamsı köpükler için idealdir. Tchibo’nun sunduğu süt ısıtıcı ve köpürtücü çeşitlerini inceleyerek gereksinim duyduğunuz ürünü uygun fiyat avantajıyla hemen satın alabilirsiniz.