Yılbaşı pastanesi

Yılbaşı Kurabiyeleri

Mutfaktan harika kokular gelmeye başladıysa yeni yıla çok az zaman kaldı demektir. Ev yapımı lezzetli kurabiyeler, tarçınlı yıldız çörekleri ve tereyağlı bisküvilerin kokusu yeni yıla adeta davetiye çıkarıyor. Güzel ve pratik kurabiye tariflerimizi sizinle paylaşmak ve yeni yıla daha keyifli girmenizi istedik. Mutfağınız pastaneniz! Keyifli anlar dileriz!

En iyi kurabiye tarifleri

Tarçınlı Yıldız Kurabiyeleri
Tarçınlı Yıldız Kurabiyeleri

Malzemeler:

  • 2 yumurta akı
  • 1 tutam tuz
  • 150 g toz şeker
  • ½ çk taze sıkılmış limon suyu
  • 200 gr badem tozu
  • 1 çk Tarçın tozu
  • 1 tutam öğütülmüş karanfil
24 tane için  | Hazırlama: 1 saat | Pişirme: 15 dk. | 1 kurabiye 80 kcal
1. Yumurta aklarını ve tuzu el mikseriyle sertleşene dek çırpın. Ardından yavaşça şekeri ilave edin ve karıştırmaya devam edin. Limon suyunu ekleyin ve yumurta akı parlak bir renk görünüm elde edene kadar çırpın. Karışımdan 3-4 yemek kaşığı kadar glazür için ayırın.
2. Badem tozunu tarçınla ve öğütülmüş karanfille birlikte karıştırın. Karışımı yavaşça yumurta akına ilave edin ve bir hamur haline getirin.
3. Fırını önceden 150 dereceye getirin. Islatılmış bir çay kaşığı yardımıyla hamuru 24 gözlü bir silikon kabına yerleştirip üzerini düzleştirin.
4. Silikon kabının üst bölümünü üzerine yerleştirin. Kenara ayırdığınız sertleşmiş yumurta akını sivri bir bıçak yardımıyla eşit ve düzenli bir şekilde yıldız şeklindeki hamurların üzerine yayın. Fırının alt bölümünde yaklaşık 15 dakika kadar pişirin. Yıldızların rengi mümkün olduğunca açık kalmalı. Kalıbı fırından çıkarın ve tarçınlı kurabiyelerin soğumasını bekleyin. Tamamen soğuduktan sonra kalıptan çıkarabilirsiniz.

Rezept: © GRÄFE UND UNZER VERLAG GmbH, München (C.Richon: „Weihnachtsplätzchen“)
Çikolatalı Kurabiyeler
Çikolatalı Kurabiyeler

Malzemeler:

  • 125 g. yumuşak tereyağı
  • 50 g. pudra şekeri
  • 1 vanilya çubuğu
  • 100 g. un
  • 87,5 g. nişasta
  • 300 g. bitter çikolata
12 tane için | Hazırlama: 25 dk. | Soğutma: 30 dk. + 1 saat | Pişirme: 15 dk.| 1 kurabiye 125 kcal
1. Tereyağı ve pudra şekerini el mikseriyle kremsi olana dek çırpın. Vanilya çubuğunu uzunlamasına kesin ve bir bıçak yardımıyla özünü çıkarıp karışıma ekleyin. Unu nişasta ile karıştırın ve tereyağı karışımıyla birlikte hamur kıvamına getirin. Hamuru folyoya sarın ve yarım saat kadar buzdolabında bekletin.
2. Fırını önceden 175 dereceye getirin. Fırın tepsisine yanmaz fırın kağıdı serin. Tezgaha biraz un serpin ve hamuru 3 cm. kalınlığında açın. Kurabiye kalıbıyla 12 adet kurabiye çıkarın ve tepsiye yerleştirin. Fırının orta rayında yaklaşık 15 dakika hafif altımsı renk alana dek pişirin. Fırından çıkarın ve soğumasını bekleyin.
3. Bu arada bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Her bir silikon gözüne yaklaşık 2 yemek kaşığı kadar eritilmiş çikolata koyun ve üzerlerini düzleştirin. Buzdolabında yaklaşık 1 saat kadar sertleşmelerini bekleyin. Ardından dikkatlice silikondan çıkarın ve kenar fazlalıklarını dikkatlice alın.
4. Kurabiyelerin dört bir köşesine bir damla eritilmiş kuvertür damlatın ve sertleşmiş kuvertürden bir tane yerleştirin. Çikolatalı kurabiyeleri serin yerde muhafaza edin.

Rezept: © GRÄFE UND UNZER VERLAG GmbH, München (C.Richon: „Weihnachtsplätzchen“)
Kajulu Karamelli Kalpler
Kajulu Karamelli Kalpler

Malzemeler:

  • 60 g. şeker
  • 40 g. kaju fıstığı
  • 180 g. un
  • Tuz
  • 2 yk esmer şeker
  • 2 paket vanilya şekeri
  • 60 g. krema
  • 120 g. soğuk tereyağı
  • Biraz Fleur de Sel (Fransız deniz tuzu)
  • 2 yk süt
60 tane için | Hazırlama: 25 dk. | Soğutma: 30 dk. | Pişirme: 12 dk.| 1 kurabiye 40 kcal
1. Şekeri bir tavada orta ateşte yavaşça eritip karamelize ediniz. Kaju fıstıklarını ekleyin ve ardından ikiye katlanmış bir fırın kağıdına dökün. Tamamen soğumasını bekleyin.
2. Unu bir kâseye alın, 1 tutam tuz, esmer şeker ve vanilya şekerini ilave edin, krema ve küçük parçalar halindeki tereyağını da ekleyerek elinizle veya el mikserinizin yoğurma aletiyle düz bir hamur elde edin. Yaklaşık 30 dk. soğumasını bekleyin. Fırın tepsinize fırın kağıdı serin.
3. Soğumuş kajulu karamel karışımını mutfak robotunda veya keskin bir bıçak yardımıyla ufak ufak parçalayın. Yaklaşık 4 tutam Fleur de Sel ilave edin. Fırını 200 dereceye getirin. Hamuru yaklaşık 3 mm. kalınlığında açın ve kalp şekilleri çıkarın. Kurabiyeleri fırın tepsisine yerleştirip üzerlerine süt sürün. Ardından üzerlerine karamel karışımını gezdirin.
4. Karamel kalplerini fırının orta rayında yaklaşık 10-12 dakika kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra tamamen soğutun.

Rezept: © GRÄFE UND UNZER VERLAG GmbH, München (C.Richon: „Weihnachtsplätzchen“)
Fındıklı Kurabiyeler
Fındıklı Kurabiyeler

Malzemeler:

  • 200 g. ceviz
  • 100 g. bitter çikolatası
  • 3 yumurta akı
  • Tuz
  • 200 g. şeker
  • 1 paket vanilya şekeri
  • 1 yk rum
  • 50 tane Backoblaten (4 cm. Ø) (yenilebilir kağıt)
  • 50 g. beyaz kuvertür
  • Üzeri için kakao
Yaklaşık 50 tane için | Hazırlama: 15 dk. + Pişirme ve soğutma zamanı
1. Cevizleri parçalayın ve yağsız bir tavada kavurun. Çikolatayı rendeleyin. Yumurta aklarını bir tutam tuz ile sertleşinceye dek çırpın. Şeker ve vanilya şekeri ekleyin. Rom ilave edin ve karışımı pürüzsüz bir kıvam haline getirin. Cevizleri ve çikolatayı ilave edin.
2. Fırını önceden 140 dereceye getirin. İki fırın tepsisi alıp fırın kağıdı serin. Oblateleri ( yenilebilir kağıt) aralarında 2 cm. mesafe olacak şekilde tepsilere yerleştirin. İki çay kaşığı yardımıyla hamurdan alıp oblatelerin üzerlerine koyun. Fırında yaklaşık 20 dakika pişirdikten sonra soğumalarını bekleyin.
3. Kuvertürü karıştırarak eritin. Bir buzdolabı poşetine koyup bir köşesinde kesin ve beyaz kuvertürü kurabiyelerin üzerine sıkın. Ardından üzerlerine kakao serpiştirin.
Linzer Kurabiyeleri
Linzer Kurabiyeleri

Malzemeler:

  • ½ vanilya çubuğu
  • 350 g. un
  • 250 g. soğuk tereyağı
  • 1 paket vanilin
  • 130 g. şeker
  • Tuz
  • 1 yumurta
  • 150 g. Frenk üzümü reçeli
  • Tezgâh için un
  • Üzerleri için pudra şekeri
50 tane için | Hazırlama: 60 dk. | Soğutma: 1 saat | Pişirme: 8 dk.| 1 kurabiye 80 kcal
1. Vanilya çubuğunu uzunlamasına kesin ve keskin bir bıçak yardımıyla özünü çıkarın. Unu büyük bir kaba alın ve ortasına bir havuz açın. Tereyağı ve şekeri ekleyin. Yumurta akını, 1 tutam tuzu ve vanilya özünü de havuza ilave edin. Tüm malzemeyi elinizle pürüzsüz bir hamur kıvamına getirin. Alüminyum folyoya sarıp yaklaşık 1 saat boyunca buzdolabında dinlendirin.
2. Fırını önceden 200 dereceye getirin. Fırın tepsisine fırın kağıdı serin. Unlu bir tezgâh üzerinde hamuru yaklaşık 3 mm. kalınlığında açın. Kurabiye şekilleriyle hamurdan şekiller çıkarın, yarısının ortası delikli olmasına dikkat edin. Kurabiyeleri tepsiye dizin ve fırının orta rayında yaklaşık 6-8 dk. altınsı renk alana kadar pişirin. Fırın ızgarası üzerinde soğumasını bekleyin.
3. Reçeli hafifçe ısıtın ve süzgeçten geçirin. Kurabiyelerin tamamına eşit olarak sürün. Ancak kenarlarını boş bırakın. Delikli kurabiyelerin üzerine pudra şekeri gezdirin. Tüm olan kurabiyelerin üzerine oturtun ve hafifçe bastırın.



Rezept: © GRÄFE UND UNZER VERLAG GmbH, München (C.Richon: „Weihnachtsplätzchen“)
Albertle
Albertle

Malzemeler:

  • 250 g. yumuşak tereyağı
  • 1 yumurta
  • 125 g. şeker
  • 1 paket vanilya şekeri
  • Tuz
  • 250 g. un
  • 125 g. nişasta
  • 1/2 paket kabartma tozu
  • 2 yk krema
  • Tezgâh için un
Yaklaşık 35 tane için | Hazırlama: 30 dk. (artı pişirme ve soğuma süresi)
1. Tereyağı, şeker, vanilya şekeri ve 1 tutam tuzu el mikseriyle köpük köpük olana dek çırpın. Unu nişasta ve kabartma tozuyla karıştırıp karışıma ekleyin. Ardından kremayı da ilave edin ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru folyoya sarıp 1 saat kadar buzdolabında bekletin.
2. Fırını önceden 175 dereceye getirin. Hamuru unlu bir tezgâh üzerinde yaklaşık 3-4 mm. kalınlığında açın. İstediniz şekillerde kurabiyeler çıkarın ve kurabiye damgaları ile süsleyin.
3. Fırın tepsilerini fırın kağıdı ile hazırlayıp üzerlerine kurabiyeleri dizin. Fırında 12-15 dk. kadar pişirin. Kurabiyelerin soğumasını bekledikten sonra istediğiniz gibi süsleyip servis yapablirsiniz.
Yeni Yıl Cup Cake'leri
Yeni Yıl Cup Cake'leri

Malzeme:

Hamur için:
  • 125 g. yumuşak tereyağı
  • 125 g. şeker
  • 3 yumurta
  • 175 g. un
  • 1 yk kakao
  • 1 çk kabartma tozu
  • 1 çk özel baharat karışımı
  • 125 ml. sıcak şarap
  • 50 g. parçalanmış bitter çikolata
  • 50 g. parçalanmış fındık
  • 12 cupcake pişirme kağıdı
Kreması için:
  • 100 g. bitter çikolata
  • 200 g. yumuşak tereyağı
  • 100 g. pudra şekeri
  • 1 tutam tarçın
  • 1 tutam öğütülmüş anason
  • 1 tutam karabiber
Yaklaşık 12 tane için | Hazırlama: 20 dk. (artı pişirme ve soğuma süresi)
1. Fırını önceden 170 dereceye getirin. Muffin kalıbına pişirme kağıtlarını yerleştirin. Tereyağı ile şekeri kremsi olana dek çırpın, yumurtaları tek tek ilave edin. Kakao, un, kabartma tozu ve özel kurabiye baharat karışımını karıştırıp sıcak şarapla birlikte yumurtalı tereyağı karışımına ekleyin. Son olarak çikolata ve fındık parçalarını da ekleyin. Hamuru kalıplara dağıtın ve fırının orta rayında yaklaşık 25 dakika kadar pişirin. Ardından fırın ızgarası üzerinde soğutun.
2. Bu arada şekerli karışım için çikolatayı benmari usulü eritin ve kremsi olana dek çırpın. Son olarak pudra şekerini baharatlarla birlikte güzelce karıştırın. Karışımın kıvamı yeterince koyu değilse biraz da pudra şekeri ilave edin. Daha sonra bir süsleme kalemi ile her bir cupcake üzerine büyük bir nokta ile süsleme yapın.
Yılbaşı Ağacı Cake Pop'ları
Yılbaşı Ağacı Cake Pop'ları

Malzemeler:

Hamur için:
  • 70 g. oda sıcaklığında tereyağı
  • 70 g. şeker
  • 1 yumurta
  • 75 g. un
  • 1 bıçak ucu kadar kabartma tozu
  • 40 g. labne
  • 70 g. elenmiş pudra şekeri
  • Kalıp için tereyağı
  • 12 adet cakepop çubuğu
Süsleme için:
  • 100 g. beyaz çikolata
  • Yeşil gıda boyası
  • Süsleme için renkli şekerlemeler
Yaklaşık 12 tane için | Hazırlama: 60 dk. (artı pişirme ve soğuma süresi)
1. Fırını önceden 160 dereceye getirin ve küçük bir dikdörtgen kek kalıbını (yaklaşık 18 cm. uzunluğunda) yağlayın. Tereyağını şekerle köpük köpük olana dek çırpın, ardından yumurtayı ekleyin ve iyice karıştırın. Unu kabartma tozuyla karıştırın ve karışıma ekleyin. Hamuru kek kalıba dökün ve orta rayda yaklaşık 15 dk. kadar pişirin. 30 dakika kadar kalıpta soğumasını bekleyin ve ardından kalıptan çıkarıp fırın ızgarası üzerinde tamamen soğumasını sağlayın.
2. Labneyi pudra şekeriyle birlikte iyice karıştırın. Kekin sert kenarlarını kesip çıkarın ve keki elinizle parçalayın. Kek parçalarını labne karışımına ekleyip karıştırın ve yaklaşık 1 saat kadar buzdolabında bekletin. Daha hızlı sertleşmesi için derin dondurucuda da bekletebilirsiniz.
3. Yılbaşı ağacı şeklindeki kurabiye kalıplarını fırın kağıdı üzerine koyun ve hamurun tamamını içerlerine bastırın. Kurabiye şekillerini dikkatlice çıkarın ve şekilleri çubuklara geçirin.
4. Süsleme için çikolataları kırın, benmari usulü eritin ve yeşil gıda boyası ekleyin. Yılbaşı ağacını yeşil çikolataya bandırın. Süsleme şekerlemeleriyle süsleyin. Cake pop'ların kurumasını bekleyin.
Zencefilli Kurabiye Şekilleri
Zencefilli Kurabiye Şekilleri

Malzemeler:

  • 250 g. bal
  • 250 g. esmer şeker
  • 150 g. tereyağı
  • 450 g. un
  • 100 g. badem tozu
  • 1 yk kakao
  • 1 çk limon kabuğu rendesi
  • 2 çk zencefilli kurabiye baharatı
  • 1 çk tarçın
  • 1 yumurta
  • 1 çk karbonat
  • 150 g. pudra şekeri
  • 3 yk limon suyu
  • İsteğe bağlı şeker süslemeleri
  • Tezgâh için un
Yaklaşık 20 tane için | Hazırlama: 30 dk. (artı dinlendirme, pişirme ve soğuma süresi)
1. Bal, şeker ve tereyağını bir tavaya alıp sürekli karıştırarak ıstın. Şekerin tamamen erimesini sağlayın. Soğumasını bekleyin.
2. Unu, kakao, badem, limon kabuğu rendesi ve baharatlarla birlikte karıştırın. Karbonatı 1 yemek kaşığı suda çözdürün. Karışıma ekleyin ve parlak bir hamur kıvamı alana kadar yoğurun. Üzeri kapalı olarak hamuru bir gece boyunca buzdolabında dinlendirin.
3. Fırını önceden 180 dereceye getirin. Hamuru tekrar yoğurun ve 4-5 mm. kalınlığında açın. Kurabiye şekilleriyle farklı şekiller çıkarın ve fırın kağıdı serdiğiniz tepsiye dizin. Fırında 10-12 dk. kadar pişirin. Şekilleri daha sonra fırın ızgarası üzerinde soğutun.
4. Pudra şekerini limon suyuyla karıştırın. Sıkma torbasına doldurun ve zencefilli kurabiye şekillerini süsleyin. İsteğe bağlı farklı süslemeler kullanabilirsiniz.
Yılbaşı Kurabiye Çizmeleri
Yılbaşı Kurabiye Çizmeleri

Malzemeler:

Hamur için:
  • 300 g. un
  • 200 g. pudra şekeri
  • 1 tutam tuz
  • 200 g. tereyağı
  • 1 yumurta
  • 1 çk limon kabuğu rendesi
  • 150 g. hindistancevizi
  • Tezgâh için un
Üzeri ve süsleme için:
  • 175 g. pudra şekeri
  • 4 yk limon suyu
  • Süsleme için şekerlemeler
  • Kuvertür
Yaklaşık 19 tane için | Hazırlama: 45 dk. (artı pişirme ve soğuma süresi)
1. Unu tereyağı, tuz, pudra şekeri, yumurta, limon kabuğu rendesi ve hindistancevizi ile bir kapta iyice yoğurun. Hamuru folyoya sarıp 30 dakika buzdolabında dinlendirin.
2. Fırını önceden 200 dereceye getirin. Hamuru unlu tezâh üzerinde 4 mm. kalınlığında açın ve 18-20 tane yılbaşı çizme şekilleri (her biri yaklaşık 10 cm. boyunda) çıkarın. Tepsiye fırın kağıdı serin ve üzerine kurabiyeleri dizin. Fırında 10-12 dakika kadar pişirin.
3. Çizmeleri fırın ızgarası üzerine alıp soğumasını bekleyin. Pudra şekerini limon suyuyla karıştırın ve sıkma torbasına doldurun. Torbanın köşesini kesin ve çizmenin kenarlarına sıkın. Kurabiyeleri dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Yenilebilir ağaç süslemeleri
Yenilebilir ağaç süslemeleri

Malzemeler:

Hamur için:
  • 125 g. un
  • 1 yumurta sarısı
  • 50 g. şeker
  • 1 tutam tuz
  • 100 g. oda sıcaklığında tereyağı
  • 1 çk bal
  • 1 çk tarçın
  • 1/2 çk zencefil tozu
  • Tezgâh için un
Dekorasyon için:
  • 100 g. pudra şekeri
  • Şeker incileri ve şeker kalpleri
  • Parlayan süsleme kalemleri
  • Gümüş bağcıklar (asmak için)
Yaklaşık 40 tane için | Hazırlama: 60 dk. (artı pişirme ve soğuma süresi)
1. Unu tezgâh üzerine eleyin ve ortasına bir havuz açın. Yumurta sarısı, şeker, tuz, tereyağı, bal, tarçın ve zencefil tozunu içine serperek ekleyin.
2. Tüm malzemeleri güzelce hamur kıvamına getirin ve top şeklinde yuvarlayın. Hamuru alüminyum folyoya sarıp 2 saat kadar buzdolabında dinlendirin.
3. Fırını önceden 200 dereceye getirin. Hamuru yaklaşık 4 mm. kalınlığında açın ve yıldız, yılbaşı ağacı ve kardan adam şekilleri çıkarın.
4. Kurabiyeleri tepsiye dizin ve bir pipet yardımıyla her bir kurabiyeye daha sonra asabilecek şekilde küçük bir delik açın. Fırında 10 dakika kadar pişirdikten sonra fırın ızgarası üzerine alıp soğumalarını bekleyin.
5. Pudra şekerini 2-3 yemek kaşığı su ile iyice karıştırın ve daha sonra süslemeleri yapıştırmak için kullanın. Kurabiyeleri süsleme kalemleri ve şekerlemelerle güzelce süsleyip ardından kurumasını bekleyin.
6. Her kurabiye deliğinden bir parça gümüş ip geçirip uçlarına düğüm atın ve yılbaşı ağacınızı bunlarla süsleyin.

Yılbaşı için yeni trendler

Yılbaşını farklı kurabiye çeşitleri, yeni kreasyonlar ve süslemeler ile renklendirebilirsiniz. En yeni kurabiye trendlerini ve kreasyonlarını sizin için bir araya getirdik.
Cake pop yılbaşı takvimi

Cake pop yılbaşı takvimi

Yılbaşı için farklı bir kurabiyemiz var: Çubuklu kurabiye şekerleri ( İngilizcede cake pop olarak bilinen). Son yıllarda tüm dünyada en çok sevilen kekler arasında çoktan yerini aldı bile. Rengarenk hazırlayabileceğiniz bu cake poplar sadece yılbaşında değil, doğum günlerinde ve partilerde de çok seviliyor. Yılbaşına sayılı günler kalmışken cake pop'lardan oluşan yeni yıl takvimi hazırlayabilirsiniz. Süsleme için dilediğiniz araçları kullanabilirsiniz: Şekerli kalemler, çikolata sosları, parlayan şekerlemeler ve daha neler neler. Her bir cake popu şeffaf bir poşete sarabilir ve numaralandırabilirsiniz. Numaralandırdığınız ve süslediğiniz cake pop'ları bir vazoya yerleştirebilirsiniz. Bu şaheserleri yemeye kıyamayacaksınız.

3D kurabiyeler: Yılbaşı kurabiyeleri yeni boyutta karşınızda

Klasik kurabiyeler dünde kaldı, bugün artık 3D kurabiyeler var! Birbirinden ilginç kek heykelleri oluşturabilir ve üç boyutlu haline şaşırabilirsiniz. Yenilikçi pişirme şekillerini farklı figürlerde bulabilir ve son derece pratik ve kullanışlı şekillerle istediğiniz kurabiyeleri üç boyutlu hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz yılbaşı konsepti içeren bir sanat eseri hazırlayabilir ve gönlünüzce süsleyebilirsiniz. Şekerden istediğiniz kadar evler ve ağaçlar yapıp yılbaşı masanıza farklı bir dekorasyon kazandırabilirsiniz.
3D kurabiyeler
Yılbaşı ağacımız kurabiyeden

Yılbaşı ağacımız kurabiyeden

Yılbaşı ağacımız sadece güzel değil aynı zamanda çok da lezzetli! Tüm gözler bu sene yılbaşı ağacında olacak. Kat kat kurabiyelerden oluşan yılbaşı ağacına şimdiden masanızın başköşesinde yer ayırın. Ayrıca yapımı da çok kolay. Gerekli olan malzemeler sadece farklı boyutlarda yıldızlı kurabiye şekilleri. Büyük küçük yıldızlardan oluşan kurabiyeler pişirin. Daha sonra bunları üst üste dizin. Birbirine yapışmasını sağlamak için aralarında marmelat sürebilirsiniz. En sonunda kar havası oluşturmak için üzerlerine pudra şekeri yağdırın. Sanat eseriniz hazır! Çocukların da eğlenerek hazırlayabileceği yeni yıl ağacı güzel bir etkinlik fikri olabilir.

Yılbaşı kurabiyeleri pişirin ve hediye edin!

Kurabiye tutkunları bilir! Bir kere kurabiye yapmaya başlayınca bırakmak biraz zor gelir. Özellikle de çocuklarla birlikte hazırlanan kurabiyeler daha da eğlenceli olur. Bu kadar güzel kurabiyeler hazırlayınca onları hediye etme fikri de hiç uzak değil. Sevdiklerinize, ailenize ve arkadaşlarınıza kendi ellerinizle hazırladığınız ve süslediğiniz kurabiyelerden hediye etmek harika bir fikir! Şeffaf bir poşette, güzel bir kurdele ile sunabileceğiniz bu kurabiyeler hem gönülleri hem de damakları şenlendirecektir. Dilerseniz hazır hediye kutucuklarında veya renkli karton kutucuklarda da sunabilirsiniz. Veya çekmeceli karton kutucukların her birine kurabiyeler yerleştirip farklı bir hediye sunumunda da bulunabilirsiniz.
Yılbaşı kurabiyeleri pişirin ve hediye edin!
Özel mühürlü kurabiyeler

Özel mühürlü kurabiyeler

En trend kurabiyeler sizin elinizden çıksın: Yılbaşı kurabiyelerinizi mühürle özelleştirin. Kurabiye mühürleriyle bunu gerçekten yapabilirsiniz. İsterseniz hazır kurabiyeler üzerine mühür basabilirsiniz ya da küçük hamur parçaları alıp mühür yardımıyla bastırabilirsiniz. Şekilleri çok düzgün olmasa da sorun değil. Böylece el yapımı kurabiye oldukları daha da belli olur. Mühürleri her defasında yeniden hafifçe una bulayıp yapışmasını önleyin. Bir öneri daha: Kurabiyelerle mesajlar iletebilir ve aynı zamanda yenilebilir bir hediye olarak sunabilirsiniz. Kurabiyelere küçük bir delik açıp ip geçirebilir ve süsleme olarak da kullanabilirsiniz.

Kurabiye malzemeleri ve pratik mutfak yardımcıları

 
 
 
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
 
 
 
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir

Yılbaşına özel tarifler ve püf noktaları!

Size vereceğimiz keyifli yılbaşı dekorasyonu önerileri, paylaşacağımız birbirinden lezzetli yılbaşı tarifleri ve yazıcınızdan basabileceğiniz dekoratif yılbaşı kartları ile yeni yıl haftası tüm aileniz için harika bir zamana dönecek.

Yılbaşı kartları

Ücretsiz: Basılabilir kutlama kartları ve hediye paketi süsleri!

Daha fazla bilgi alın

Yılbaşı için tarifler

En iyi tariflerimiz ve yılbaşı sofrası için lezzetli fikirler.

Daha fazla bilgi alın

Sofrayı kurmak

Sofranız yılbaşı kutlamanızın en gözalıcı kısmı olabilir.

Daha fazla bilgi alın

Yılbaşı kek ve kurabiyeleri

Baştan çıkarıcı kurabiye tarifleri ve fırında yılbaşı trendleri

Daha fazla bilgi alın

Yılbaşı dekorasyonu

Yılbaşına özel, keyifli dekorasyon önerileri ve püf noktaları

Daha fazla bilgi alın

Ağacı süslemek

Yılbaşı ağacıyla ilgili keyifli fikirler

Daha fazla bilgi alın

Kurabiye pişirme aletleri

Bu ipuçlarıyla kurabiye pişirmek keyifli bir hâle gelecek

Daha fazla bilgi alın

Tchibo'da yılbaşı

Tchibo'nun yılbaşı dünyasını keşfedin!