Ödeme Seçenekleri

Tchibo.com.tr'de ve telefonla sipariş hattımızda yararlanabileceğiniz bir çok ödeme seçeneği bulunmaktadır.
  • Kapıda Ödeme
  • BKM
  • Kredi Kartı / Banka Kartı
  • Mağazalarda Kullanılabilecek Ödeme Seçenekleri
Ödeme için kapıda buluşalım!

Tchibo.com.tr'den veya 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattımızdan dilediğiniz ürünü sipariş verin, kapıda nakit veya kapıda kredi kartı tek çekim yöntemi ile ödeyin. Üstelik siparişlerinizde ücretsiz kargo avantajından yararlanabilirsiniz.

Kapıda ödeme avantajı için alt limit 75 TL ve üst limit 2000 TL'dir.
Kapıda ödeme ile verilen siparişlerde 29,99 TL tutarında "Kapıda ödeme hizmet bedeli" alınmaktadır.Toplam sepet tutarınız 1000 TL 'nin altında ise siparişinize kargo ücretine ek olarak kapıda ödeme hizmet bedeli yansıtılacaktır.Bu hizmet bedelinin iadesi yapılmamaktadır.

*Horoz Lojistik ile gönderilen ürünlerde kapıda ödeme seçeneği bulunmamaktadır.
Ödemelerinizi BKM Express aracılığı ile de gerçekleştirebilirsiniz... BKM Express, kart bilgilerinizi paylaşmadan, güvenle alışveriş yapmanızı sağlayarak internet alışverişlerinizi hızlı, kolay ve keyifli hale getiren ücretsiz bir hizmettir.

BKM Express'e kolayca kaydolabilir ve tek seferlik kredi kartınızı hesabınıza tanımlayarak hızlı ve güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda Bankanızın sağladığı taksit ve ödül/puan kazanımı fırsatlarından yararlanmaya devam edebilirsiniz.
Tchibo.com.tr’den veya telefonla sipariş hattından yapacağınız alışverişler için kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Anlaşmalı olduğumuz bankaların (TEB, Akbank, YapıKredi, İş Bankası) kredi ya da banka kartlarını kullanarak taksit avantajlarından faydalanabilir, diğer tüm kredi/banka kartları ile tek çekimde ödeme yapabilirsiniz. Taksit seçenekleri ve kampanya bilgileri ana sayfada beyan edilmektedir.

İnternet mağazamızdan sipariş verirken lütfen kredi kartı/banka kartı bilgilerinizi belirtilen alanlara girin.

Telefonla vereceğiniz siparişlerde ise bu bilgileri müşteri hizmetlerimizdeki satış temsilcilerimize bildirmeniz yeterlidir.
Tchibo mağazalarında nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabilir, anlaşmalı olduğumuz bankaların (TEB, Akbank, YapıKredi) taksit imkanlarından faydalanabilirsiniz.