Tchibo Yardım

Müşteri Hesabım

Geçmiş siparişlerinize ilişkin bilgiler, faturalar ve ayrıntılarınız Tchibo Hesabım'da mevcuttur.
Tchibo Hesabım'a Git
Teknik sebeplerden dolayı onaylanmış siparişlerde sonradan değişim ve iptal yapamıyoruz. Satın aldığınız üründen memnun kalmazsanız 90 gün içinde iade edebilirsiniz veya müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.
Siparişiniz onaylandıktan sonra, çoğunlukla 1-2 iş günü içerisinde adresinize gönderilmek üzere kargoya teslim edilir.Siparişinizi resimli bir kimlik ibraz ederek, imza karşılığı kargo görevlisinden teslim alabilirsiniz. Zorunlu durumlarda ise imza yerine sms ile kod talep edebilir ve tarafınıza iletilen kod ile siparişinizi kargo görevlisinden teslim alabilirsiniz.Teslimat adresinde bulunmamanız durumunda, adreste bulunan bir başka şahıs, kimlik ibraz ederek siparişinizi teslim alabilir. Ancak kargo görevlisi adres yerinde kimseye ulaşamadığı durumda kargonuz tarafımıza geri döner.

İnternet mağazamız üzerinden vereceğiniz siparişe ait teslimat tarihi, sipariş sırasında sepet sayfasında görüntülenir. Telefonla siparişlerde ise satış temsilcilerimiz tarafından şahsen bildirilir.