Yılbaşı Takvimi Yapımı

Yılbaşı takvimi olmadan yeni yıl nasıl olurdu? Bu sene sevdiklerinizi kendi yapacağınız yılbaşı takvimi ile sevindirin. Size kendi yapacağınız büyük yılbaşı takvimlerini nasıl oluşturacağınızı ve dolduracağınızı göstereceğiz.

El işi yaparken eğlenin: kendi yapacağınız yılbaşı takvimi

Yılbaşı gecesindeki büyük hediye finali! Güzelce paketlenmiş hediyeler, kurabiye tabağı ve hoş bir aydınlatma ile birlikte huzurlu bir atmosfer yaratın. Bu güzel ortamı kendi yaptığınız yılbaşı takvimi ile daha da güzelleştirin. Ayrıca yılbaşı takviminizi kendiniz yaparak sürdürülebilirliğe katkıda bulunmuş olursunuz.

Paketler, torbalar, keseler: yılbaşı takvimi fikirleri

İlk adımda yılbaşı takvimi materyaline karar vermeniz gerekir. Doğru şekilde kullanırsanız, tuvalet kağıdı rulosu gibi basit günlük malzemelerle bile harika sonuçlara ulaşabilirsiniz. Boya kalemlerinden kumaş bantlara kadar doğru dekorasyon ürünlerini, yazı ürünlerini ve el işi gereçlerini Tchibo'da bulabilirsiniz. Fikirlerimizden ilham alın!

Kartondan ve kağıttan yılbaşı takvimi

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ruloları, karton kutular, kağıt poşetler, zarflar ve hatta gerekirse gazete kağıdı: Bu sıradan malzemelerden kolayca ve hızlı bir şekilde el işi yılbaşı takvimi yapabilirsiniz. Soluk grileri veya kahverengileri renkli kağıtların altına, kendi boyadığınız motifleri yapıştırarak veya sprey boya ve şablonlarla yaptığınız Noel motifleri ile güzelleştirebilirsiniz. Son olarak küçük hediye torbalarını katlayın ve ruloların her birine bir "kapı" kesin. Tuvalet kağıdı ruloları, noel babalar ya da kardan adamlar için harika bir vücut ve yılbaşı ağacı gövdeleri oluşturur. Yılbaşı arifesi çoktan kapıyı çaldı, ama hala bir takviminiz yok mu? Zarflar yılbaşı takvimini son dakikada hızlıca kendiniz yapmanız için idealdir. İhtiyacınız olan malzemelerin çoğu çoktan evinizde mevcuttur:

Asmak için kutucuklu takvim

Bir bağcığa sabitlenen 24 adet kese ve paket gerçekten fark yaratır. Küçük kumaş torbalar eski masa örtülerinden, alışveriş çantalarından ya da kumaş artıklarından kolayca kesilebilir, dikilebilir ve kurdele ile bağlanmış hediye bantları ile kapatılabilir. Dikiş, nakış ve el işi hakkındaki önerileri "kendin yap" fikirlerimizden de bulabilirsiniz. Minik paketler sağlam kağıtlardan el işi ile yapılabilir veya sadece kağıt torbalar kullanabilirsiniz. Asmak için çamaşır mandalları iyi iş görür. Renkli kordonlar, LED şerit süslemeler veya ince dallar tutacak oluşturur. Öneri: Bağcığı yapışkanlı kancalarla pencereye veya başka bir düz yüzeye sabitleyin. Süper görünür ve duvara hiçbir çivi ya da delme kancası çakmak zorunda kalmazsınız. Ayrıca, birkaç basit numara ile ev işi yılbaşı takviminizden daha da fazlasını elde edebilirsiniz. Örneğin, keseli takviminizin yanına ek olarak dekoratif çantalar ve yılbaşı topları asın.

Masaüstü Yılbaşı takvimi

Kim demiş yılbaşı takvimi her zaman asılı durmak zorundadır diye? Küçük sürprizler için kendi el işi kutularınızı karton bir zemin üzerine ya da kullanılmayan bir meyve ya da şarap kasasında düzenleyin. İçi el işi kağıdı ile kaplanmış ya da çam yeşillikleri serilmiş ve dışı yapışkan folyo ile güzelleştirilmiş bir yılbaşı takvimi harika bir hediyedir. Aynı büyüklükteki küçük paketler üst üste dizilerek mükemmel bir çam ağacı oluşturabilir. Bunun için her sıraya bir yeşil bir renkli paket yerleştirilir ve uç kısımları altın rengi sayılarla taçlandırılır. Önerimiz: Altın ya da gümüş boya püskürtülmüş çam kozalakları kendi yaptığınız yılbaşı takvimini güzelleştirir.

El işi yılbaşı takvimi

Paketler tamamdır, şimdi sadece minik hediyelerin üzerindeki 1'den 24'e kadar olan sayılar eksik. Numaraları önceden kağıtlara çizin, kesin ve yapıştırın ya da sadece paketlerin, torbaların vb. üzerine altın veya gümüş rengi bir kalem ile tek tek yazın. Eğer el yazınızın güzel sonuç vereceğine güvenmiyorsanız, sayı damgaları ya da şablonlar iyi bir çözümdür.

El işi talimatları: ökse otu görünümlü yılbaşı takviminizi kendiniz yapın

„mein feenstaub“ (www.meinfeenstaub.com) sitesinin blogger'ı el işi alanında uzmandır. Eski eşyalardan kimsede olmayan harika yeni parçalar yaratırsınız. Düzenli olarak el işi atölye çalışmaları düzenler ve TigerentenClub gibi TV programlarında yaratıcı işler gösterir. Tchibo için yetişkinlere yönelik muhteşem bir yılbaşı takvimini kendiniz yapmanız için adım adım talimatlar vermiştir.

İhtiyacınız olanlar:

• 24 adet açılabilen akrilik küre (ebat: 4 ve 10 cm arası çapında)
• Sağlam el işi teli
• Açık yeşil ve koyu yeşil karton
• Makas
• Yapıştırıcı
• Kırmızı akrilik sprey
• Beyaz kalem
• Sarmaşık teli
Renkli karton için şablon yazdır

1. adım

Bu yaprak için toplamda 1x biraz daha büyük ve 1x biraz daha küçük şablonu yazdırın (yazdırırken şablonu isteğe göre ölçeklendirin). Şimdi bir şablonu 12x açık yeşil ve diğer şablonu 12x koyu yeşil kağıda aktarın. Yaprakları kesin.
1. adım
2. adım

2. adım

Daha sonra yaprakları sürekli orta kısmından birbirine yapıştırın. Yaprakları makasla delin ve içinden teli geçirin. Sonrasında yapraklar sarmaşık teline sabitlenir.

3. adım

Akrilik küreleri açık ve akrilik spreyi ile içini kırmızıya boyayın. Böylece topların dışı ışıltısını korur.
3. adım
4. adım

4. adım

Toplar kuruyunca beyaz kalem ile akrilik topların dış kısımlarına 1'den 24'e kadar sayıları yazın.

5. adım

Şimdi akrilik küreleri hediyelerle doldurabilirsiniz ve tekrar kapatabilirsiniz. Sonra deliklerinden bir tel geçirin.
5. adım
6. adım

6. adım

Akrilik küreleri ve yaprakları telin yardımıyla kafese takın. Birkaç akrilik küreyi bir araya getirmek her zaman güzel görünür. Tel yerine güzel bir iplik kullanmak da mümkündür.

Yılbaşı için ökse otu görünümlü son derece özel yılbaşı takviminiz hazır!

Yılbaşı takviminizi kendiniz doldurun: Her zaman çikolata olmak zorunda değil!

Harika bir yılbaşı takvimi hazırladınız: Peki içerisinde ne olacak? Elbette, şekerlemeler yılbaşı takvimini doldururmak için tartışmasız bir numaradır. Ancak mutlu eden ve hiç masraflı olmayan başka hediyelikler de vardır. En sevdiğiniz tarif, bir şiir, anıların fotoğrafları, ya da masaj kuponu... Olasılıkların sonu yok. Bunlar gibi kalpten gelen sürprizler çikolatadan çok daha kişiseldir.

Küçük hediyeler, büyük sevinçler: çocuklar, eşler ve arkadaşlar için yılbaşı takvimi hediyeleri

Tabii ki 24 adet hediyeyi zor bulursanız, şekerlemeler ve oyuncaklar da büyükler ve küçükler için uygundur. Önerilerimizle yetişkinler ve çocuklar için, ailenizi ve arkadaşlarınızı mutlu edecek hediyeler hazırlayın. Seçenekler en iyi arkadaşınız için kozmetik ürünlerinden, küçükler için oyuncaklara, eşiniz için tek porsiyonluk iyi bir kahveye ya da çaya kadar genişler. Güncel Tchibo tema dünyalarına göz atın ve ilham alın!

Yılbaşı kutlaması hakkında öneriler ve tarifler!

Tatil günleri tüm aile için harika zamanlara dönüşür: atmosferik yılbaşı dekorasyonu hakkında öneriler veriyoruz, lezziz yılbaşı tarifleri anlatıyoruz ve bastırmanız için dekoratif yılbaşı kartları hediye ediyoruz.

Yılbaşı dekorasyonlarını ve daha fazlasını keşfedin

Çanlı Dekoratif Askı
269,00TL
Dekoratif Ağaç
Dekoratif Ağaç
309,00TL
309,00TL
4 Adet Yılbaşı Ağacı Topu
219,00TL
Dekoratif Ağaç
Dekoratif Ağaç
309,00TL
309,00TL