Sizin için buradayız!

Tchibo için müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığı önce gelir. Bu nedenle, Türkiye'deki tüm Tchibo mağazalarının operasyonlarına bir süreliğine ara verdik.

Her zamanki gibi, www.tchibo.com.tr internet mağazamızdan 24 saat sipariş verebilirsiniz. Kargolarınız herhangi bir sorun olmadan size ulaşacaktır. Mevcut durum nedeniyle teslimatta küçük gecikmeler olabilir. Sizlerin bu konuda anlayış göstereceğinize eminiz. E-Ticaret sitemize ek olarak Migros, Macrocenter ve Carrefour'larda, Tchibo kahveleri hala sizin için var ve düzenli olarak stoklarımız yenileniyor. Tchibo hizmetinden yararlanmaya devam edebilmeniz için elimizden geleni yapıyoruz.

Bu sayfada sizin için Corona krizi sırasında önlemlerimiz hakkında daha fazla bilgi topladık.

Size ve sevdiklerinize sağlıklı kalmanızı diliyor ve en kısa zamanda mağazalarımızda sizleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

Kalplerimiz bir..

Tchibo Türkiye Ekibi
Mağazalarımızdaki operasyonlarımıza geçici bir süre ara versek de, online olarak sizin için hala buradayız. Tüm alışverişleriniz için 150 TL ve üzeri siparişlerinizden kargo ücreti alınmayacaktır. Ayrıca kargo ile ilgili arada belirli kampanyalarda gerçekleştirmek istiyoruz, bizi takipte kalmayı unutmayın.
Mağazalarımızın operasyolarına geçici bir süre ara vermişken, en sevdiğiniz kahvenin tadını çıkarmaya devam edebilmeniz için tüm 50 TL ve üzeri kahve siparişlerinin kargo ücretsizdir.
Siparişlerdeki 90 günlük iade hakkınızı her zaman kullanabilirsiniz.
Sorularınız olursa Müşteri Hizmetlerimiz (444 28 26) sizi dinlemek ve yardımcı olmak için 7/24 sizin yanınızda. Ayrıca telefonla sipariş vermek isterseniz de sizi bekliyorlar.
Pandemi için hazırlanan olası senaryolarla beraber maske ve eldiven destekleriyle kısıtlamalara yer verildi. Depomuzda dezenfekte çalışmaları düzenli olarak yapılıyor. Düzenlenen süreçlerle beraber herkesin sağlığını korumaya çalışarak, sizinle beraberiz!