Tchibo hesabı ile birçok fonksiyona rahatlıkla erişebilirsiniz:

Teslimat

  • E-posta adresi ve şifre ile hızlı ve kolay sipariş verin
  • Mevcut ve geçmiş siparişleri görüntüleyin

Sipariş Geçmişi

  • Geçmiş siparişlerinizi görüntüleyin
  • Sipariş durumunuzu kontrol edin

Bilgilerinizi Güncelleyin

  • Kişisel verileri (adresler, e-posta adresleri, şifreler) kolayca yönetin.
  • Tchibo haber bültenine abone olun/abonelikten çıkın ve ilgi alanlarını seçin
  • Çeşitli sipariş verilerini standart olarak saklayın (teslimat/fatura adresleri, ödeme yöntemi)
  • Hızlı bir şekilde müşteri numarasını bulun

Online Hesap

  • İstek listesi hazırlayın ve istediğiniz ürünlere daha hızlı ulaşın.
Tchibo.com.tr üyelik hesabınız ile tekrar adres bilgilerini yazmanıza gerek kalmadan siparişinizi hızlıca tamamlayabilir, daha önce vermiş olduğunuz siparişlerinizin detaylarını inceleyebilir ve gönderi durumunuzu sorgulayabilirsiniz.
Henüz bir üyelik hesabınız yoksa ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan Hesabım linkine tıklayın. Açılan sayfada Üye Ol butonuna tıklayın ve takip eden sayfadaki üyelik formuna gerekli bilgileri girerek Gönder butonuna basın. Bilgileriniz bize şifrelenmiş olarak aktarılacaktır. Güvenlik duvarınız varsa ve bundan dolayı verilerinizin şifrelenmesine gerek duymuyorsanız bir sonraki aşamada şifresiz devam et linkine tıklayın.
Eğer Tchibo.com.tr üye hesabınız varsa lütfen ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan Hesabım sekmesinde yer alan "Üye Girişi Yap" linkine tıklayın. Açılan sayfada e-posta adresiniz ve şifreniz sorulacaktır. Bilgilerinizi girin ve "Giriş Yap" butonuna tıklayın.

Üye giriş işleminiz tamamlandığında kişisel hesabınıza ait bilgilerin yer aldığı bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada siparişlerinizi gözden geçirebilir veya hesap bilgileriniz üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz.
Tchibo.com.tr sayfasını kapatmanızla birlikte otomatik olarak güvenli çıkışınız sağlanacaktır. Ancak bilgisayarınızı başka kişiler ile ortak kullanıyor veya paylaşıyorsanız, sayfanın sağ üst köşesinde yer alan Hesabım sekmesinde yer alan "Çıkış Yap" linkine tıklayarak güvenli çıkış işleminizi gerçekleştirin.
Şifre oluşturma:Üyelik hesabınızı oluştururken en az 8 karakterden oluşan ve hatırlayabileceğiniz bir şifre seçin ve bu şifreye, yetkisi olmayan üçüncü kişilerin ulaşamayacağından emin olun.

İleride şifrenizi değiştirmek isterseniz, bu bölümden gerekli değişikliği yapabilirsiniz. Şifre değişikliği için “Üye Girişi” yaptıktan sonra “Hesabım” sayfasında yer alan Şifreniz başlığı altındaki Değiştir linkine tıklayın.
Şifremi unuttum:Eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız, lütfen ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan Hesabım sekmesinin altında bulunan "Üye Girişi Yap" butonuna tıklayın. Açılan sayfada Üye Girişi başlığı altındaki "Şifremi Unuttum" linkine tıklayın. Lütfen açılan sayfada belirtilen tüm alanları doldurun ve bu alana girdiğiniz e-posta adresinizin kayıt olurken kullandığınız e-posta adresi ile aynı olmasına dikkat edin. Ardından "Gönder" butonuna basın.

Bireysel olarak tanınmanızı sağlayan e-posta adresiniz sayesinde, bilgilerinize ulaşarak e-posta adresinize geçici bir şifre gönderiyoruz. Güvenlik önlemi amacıyla otomatik olarak oluşturulan şifreniz geçici olup bir defa kullanılabilmektedir. Lütfen geçici şifreniz ile üye girişi yaptıktan sonra yeni bir şifre belirleyerek geçici şifreyi değiştirmeyi unutmayın.
Size özel tanımlanan “Tchibo Müşteri Numarası” dışında tüm kişisel bilgilerinizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz.
Bunun için öncelikle “Üye Girişi” yapın. Ardından isim, fatura adresi, e-posta adresi veya şifre bilgilerinden hangisini güncellemek istiyorsanız ilgili alana ait "Değiştir" linkine tıklayın. Açılan ekranda değiştirmek istediğiniz alanları yeniden doldurun ve "Onayla" butonuna tıklayın. Bilgileriniz güncellenecektir.
Şifrenizi değiştirmek için önce eski şifrenizi ve ardından yeni belirleyeceğiniz şifrenizi iki kez yazın.
E-posta adresinizi değiştirmek için yeni e-posta adresinizi belirtilen alana yazın ve ardından yapmış olduğunuz değişikliğin onaylanması için hesabınıza ait şifreyi girin.
Fatura adresinizdeki ismi değiştirmek isterseniz Müşteri Hizmetlerini arayarak değiştirebilirsiniz.
Üyelik hesabınızı ve kayıtlı tüm bilgilerinizi silmek için “Hesabım” sayfasının Giriş bilgilerim kısmında sağ köşede yer alan "Üyeliğimi iptal etmek istiyorum" yazısına tıklayın.
Açılan ekranda güvenliğiniz için hesabınıza ait şifrenizi girmeniz ve Onayla butonuna tıklamanız gerekmektedir.