Sürdürülebilir tekstil

Sadece çevreyi dost edinenler daha iyi bir gelecek sağlayabilir.
Hedefe ise birlikte daha kolay ulaşıldığı için, uluslararası kabul görmüş organizasyonlarla el ele çalışıyoruz. Birlikte katma değer zinciri boyunca sosyal ve ekolojik standartlara uyulması için angaje oluyoruz. Müşteri olarak örneğin ürünlerin üzerindeki damgalara dikkat ederek sadece kendiniz için iyi bir şeyler yapmakla kalmayıp, dünyada iyi bir şeyi harekete geçirdiğinizi görebilirsiniz.
Organik pamuk

Doğal olarak ekolojik!

Organik pamuktan üretilen tekstillerimiz DOĞA DOSTU’dur çünkü pamuğu kontrol edilen organik tarımdan elde ediliyor. Bu ürünleri malzeme bilgisinden kolayca tespit edebilirsiniz. En az %95 organik pamuk içeriyorlarsa, bunu OCS 100 damgası ile, en az %50 organik pamuk içeriyorsa OCS Blended damgası ile garanti ediliyor. Ekolojik tarım insan ve doğa için faydalıdır.
GOTS sertifikalı

Tarladan rafa kadar ekolojik

Global Organik Tekstil Standardına (GOTS) göre sertifikalı kıyafetlerimiz kontrollü organik tarımdan elde edilen en az %95 pamuk içeriyor. Tekstil üretim zinciri boyunca ayrıca çevre ve sosyal kriterlere uyulmasına da dikkat ediliyor.
Çiftçilere destek

Hep beraber Afrika’daki gelecek için

Cotton made in Africa damgasına sahip tekstillerimiz DOĞA DOSTU’dur çünkü bunları satın alarak, Sahra Altı Afrika bölgesindeki küçük çiftçilere yardım ediyorsunuz. Çiftçiler, eğitimler sırasında pamuğu verimli ve çevreye uyumlu yetiştirmeyi öğreniyorlar. Daha fazla hasat ve daha yüksek gelir sayesinde kendi güçleriyle, kendilerinin ve ailelerinin durumlarını iyileştiriyorlar. Sizin için şık kıyafetler, başkaları için bir parça gelecek demek.
Lenzing Viscose®

Sürdürülebilir şekilde iyi hissedin

Lenzing Viscose® içeren kıyafetlerimizin DOĞA DOSTU olduğunu hemen hissedersiniz. Çünkü bu kıyafetlerimiz, son derece yumuşak dokunuşu ve dökümlü oluşuyla öne çıkıyor.

Ancak selüloz elyafı teninizde sadece iyi bir his vermiyor, aynı zamanda bitkisel hammaddelerden üretildiği için çevremize de fayda sağlıyor. Aynı zamanda sürdürülebilir kaynaklardan elde ediliyor. Üretim sırasında yüksek kalite ve çevre standartlarına uyulmasına özen gösteriliyor.
Lenzing Tencel®

Geleceğin elyafı

Bu fonksiyonel elyaf, ağaç hammaddesinden elde ediliyor. Sadece ipeksi yumuşak ve ciltte rahat bir his vermekle kalmıyor, aynı zamanda son derece çevreye uyumlu ve üretimde kaynakları koruyor. Bu sayede TENCEL® içerikli pijama ve gecelik ürünlerimizin sizin için iyi ve çevreye faydalı olduğundan emin olabilirsiniz.
Lenzing Modal®

Bitki dünyasından gelen mucize

Doğrudan cildimize temas eden DOĞA DOSTU olmalıdır. Lenzing Modal® patentli teknolojiyle kayın ağacından üretiliyor. Aynı zamanda iklim de korunuyor. Bu sayede elyaf, kendine özgü yumuşak ve uyumlu şekliyle çevrenin korunmasına sizin için katkıda bulunuyor.
Suni kürk içerir

Acı çektirmeden kalite

Kürk aksesuarlarına sahip kıyafetlerimiz DOĞA DOSTU’dur çünkü bunun için herhangi bir hayvan acı çekmemiştir. Örneğin, VIER PFOTEN gibi uluslararası çevre ve hayvan koruma derneklerinin bir girişimi olan “FUR FREE RETAILER PROGRAM (Kürk Kullanmayan Tedarikçiler Programı)” üyesiyiz. Gerçek kürkten tamamen vazgeçip, yapay elyaftan kaliteli kürkler sunuyoruz.
Kromsuz tabaklanmış

İnsan ve çevre için zararsız

Deri son derece kaliteli ve dayanıklı bir malzemedir. Yani uzun süre aldığınız ürünü keyifle kullanabilirsiniz. Deri ürünlerimiz ayrıca krom kullanılmadan tabaklanıyor. Bir taraftan bu kromun çevreye verdiği zararı önlüyor, diğer taraftan üretici ülkelerdeki insanlar ve tüketici olarak sizin için de, ortaya çıkan sağlık risklerini azaltıyor.
Geri dönüştürülmüş malzemeden

Eskiyi yeniye dönüştür

Geri dönüştürülmüş malzemeden imal edilmiş ürünlerden aldığınızda, çöp almadığınızı kesin olarak biliyorsunuz. Çünkü kullanılan malzemede daha önce farklı bir şekilde kullanılmış değerli maddeler var. Bu değerli kaynakları koruyor ve çöp yığınlarını küçültüyor.
EKOLOJİK pamuk

Hissedilir derecede daha iyi

EKOLOJİK pamuğun çok özel bir şey olduğunu sadece siz değil, Hindistan’daki çok sayıda küçük çiftçi de hissediyor. Çünkü onlar pamuğumuzu sosyal açıdan kabul edilebilir ve çevreyi koruyucu şartlarda ekiyorlar. Bu da onlar ve aileleri için hissedilir bir gelişme.