Bialetti Moka Pot 1 Cup Yeşil

(4)
239,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Bialetti Moka Pot 1 Cup Yeşil

Sipariş Numarası: 484414

  • Alüminyum döküm malzemeden üretilmiştir.
  • 1 kişilik (60 ml) ve 3 Kişilik (180ml) boy seçenekleri mevcuttur.
  • Bulaşık makinesinde yıkanmaz, elde deterjan vb kimysallarla yıkanması önerilmez.
  • Sadece su ile temizlenebilir.

Saf ve lezzetli Espresso keyfi yaşamanın en kolay yolu Moka Pot şimdi aluminyum döküm malzemesi ile karşınızda. Tercihiniz basitlik ve şıklık ise İtalyanın geleneksel Moka Pot' u doğru tercih. Tek ihtiyacınız ince öğütülmüş kahve, biraz soğuk su, bir ocak ve 2 dk zaman. Üstelik sıcak yaz günlerinde buz gibi dondurmanızın üstüne Moka Pot ile demlediğiniz kahvenizi dökebilir ve muhteşem bir Affogato elde edebilirsiniz.

Hazırlanışı

Moka Pot 3 parçadan oluşmaktadır. Soğuk su koyduğunuz su haznesi, Moka Pot için çekilmiş kahve koyduğunuz filtre ve Espressonuzun hazırlandığı gövde.
Suyu en alt parçaya emniyet subabını geçmeyecek şekilde doldurun. Orta kısma orta-ince öğütülmüş kahvenizi silme ekleyin, sıkıştırmayın sadece kahveyi düzeltin. Tüm parçaları birbirine monte edin ve kısık ateş üzerine koyun. Bir süre sonra alt kısımda kaynayan su orta kısmdaki kahvenin içerisinden geçecek ve üst gövdeye dökülecektir. Bu esnada kapağı kapalı tutmanızı öneririz. Demleme sürecinin bittiğini fokurdama sesinden ve çıkan buharın artmasından anlayabilir ve moka potunuzu ocağın üstünden alarak servis edebilirsiniz.

Ölçüler

1 cup = 60 ml ve 1 kişilik

Alternatif Öneriler

Moka pot filtre kahveye kıyasla daha yoğun ve sert, espressoya daha yakın bir kahve demler. Bu kahvenize su ekleyerek tadını seyreltebilir ve Americano elde edebilirsiniz. Ya da üzerine sıcak süt ya da kremalı süt ekleyerek latte ve cappuccino hazırlayabilirsiniz. Moka Potla elde ettiğiniz kahvenizi doğrudan dondurmanızın üzerine ekleyerek affogato yapabilir ve sıcak yaz günlerinde de moka pot ile hazırladığınız kahvenizin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Sipariş & gönderim
  • Müşteri değerlendirmeleri