Antrenman Montu
Sipariş Numarası 367426
Salaş katlı görünümdeki spor montu ile antrenmanda her zaman iyi bir figür sergilersiniz – ancak üst giyim spor ve egzersiz dışında da kesinlikle giyilebilir. Mont iki adet yan cebin yanı sıra kordon şeritli bir kapüşona sahiptir ve vücuda rahat bir şekilde oturur. DryActive Plus donanımı hava almasının yanı sıra nem transferi yapmasını ve hızlı kurumasını sağlar. Aynı zamanda elastan sayesinde formunu korur ve tam hareket özgürlüğü vererek mükemmel şekilde oturur.
Kesim
Normal kesim
Renk
Kırçıllı gri
Malzeme
Üst malzeme %95 polyester, %5 elastan (LYCRA®)
Kollar, astar ve etek ucu %47 polyester, %47 poliamit, %6 elastan (LYCRA®)
Kollar, astar ve etek ucu %47 polyester, %47 poliamit, %6 elastan (LYCRA®)
Ölçüler
Toplam uzunluk yaklaşık 69 cm

Yıkama
Maksimum 40°C'de narin yıkama
Maksimum 40°C'de narin yıkama

Kimyasal temizleme
Kuru temizleme yapmayınız
Kuru temizleme yapmayınız

Renk açma
Açıcı kullanmayınız
Açıcı kullanmayınız

Ütüleme
En fazla 110°C'de ütüleyin
En fazla 110°C'de ütüleyin

Kurutma
Kurutucuda kurutmayınız
Kurutucuda kurutmayınız
Diğer yıkama talimatları:
Benzer renklerle yıkayınız
Ters yüz şekilde yıkayınız ve ütüleyiniz
Yıkmadan önce fermuarı kapatınız
Ters yüz şekilde yıkayınız ve ütüleyiniz
Yıkmadan önce fermuarı kapatınız
Yüksek sportif performans sadece sabit bir vücut sıcaklığında sağlanabilir. DryActive Plus donanımı sayesinde vücuttaki nem alınır; fakat depolanmadan kumaşın dış yüzeyine iletilir ve buradan hızlıca buharlaşır. Böylece vücut, fiziksel efor sırasında bile hoş bir şekilde kuru ve serin kalır.
1.Hava
2. DryActive Plus donanımlı lif
3. DryActive Plus donanımlı örgü
4. Vücut nemi
1.Hava
2. DryActive Plus donanımlı lif
3. DryActive Plus donanımlı örgü
4. Vücut nemi


LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.
Ürün numarası:
367426
Gönderim adresi:
- Teslimat adresi
- Farklı gönderim adresi
İade:
Ürününüzü, tekrar satılabilir özelliğini yitirmemiş olması kaydıyla teslimat tarihinden itibaren toplam 90 gün içerisinde faturanız ile iade edebilir veya değiştirebilirsiniz. Alt iç giyim, alt iç çamaşırı ile birlikte takım olarak satılan ürünler, kişisel kullanıma özel ürünler, mayo – bikini (koruma bandı yok ise) ile kahve ürünleri değişim ve iade sürecinin dışındadır. Ayrıca sadece web sitemizde satılan ürünler, mobilya ürünleri, tüketici tarafından ambalajının açılmış olması halinde, ses veya görüntü kayıtlarına, yazılım programlarına ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler ile kitaplar mağazada iade ve değişim sürecinin dışında yer almaktadır.
Mobilya iade/değişim talepleriniz için Tchibo Müsteri Hizmetleri'ni 444 28 26 numaralı hattan arayarak nakliye kaydı oluşturabilirsiniz. Mobilya sevkiyat ve iadeleri Horoz Lojistik ile yapılmaktadır.