tesa® Islak Zemin için Kaydırmaz Bant

(9)
-20 %
99,95TL
79,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

tesa® Islak Zemin için Kaydırmaz Bant

Sipariş Numarası: 492888

Banyonuzda veya duşda kayıp düşmeyi engellemek amacıyla tasarlanmış olan bu kaydırmaz bant zemin güvenliğinizi sağlarken, ayak tabanına zarar vermeyecek bir dokuda üretilmiştir.

tesa® Kaydırmaz Bant, merdiven basamakları, rampalar, kaygan zeminler ya da tekne gövdeleri gibi kritik alanlarda düşmenin önlenmesi için etkili bir banttır. Sadece son derece güçlü yapışma sunmakla kalmaz. Aynı zamanda UV geçirmezdir.Su, aşırı sıcaklıklar ve temizlik maddelerine karşı da dayanıklıdır. Sadece ihtiyacınıza uygun şekilde kesmeniz ya da elinizle yırtmanız yeterlidir. Bu, kir, yağ ve gresten arınmış herhangi bir kaygan yüzeye güvenli şekilde takılacaktır.
tesa; kaydırmaz; kayma önleyici bant; kaymaz bant; kayma önleyici zemin; kayma koruması; merdivenler için kayma önleyici bant; güverte zemini kayma önleyici bant; merdiven basamakları; düşme önleme; takılma ve düşme; kayma önleyici; kaymaz zemin kaplaması; kaymaz merdiven basamakları; kaymaz bant; kaygan zemin; kayma önleme; kayma önleyici kaplama; fayanslar için kayma önleyici bant; laminat kayma önleyici; emniyet bandı; tekneler için kayma önleyici bant; merdivenler için kaymaz bant; kaygan yüzey

  • Sipariş & gönderim
  • Müşteri değerlendirmeleri