Cafissimo - Tüm kahveler %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilmektedir Fincan fincan;
sürdürülebilir kahve

Kapsüllerimiz %100 Tchibo Arabica

Tchibo Cafissimo ile tek bir dokunuşla eşsiz kahve lezzetinin tadını çıkarabilirsiniz. Çünkü Cafissimo aroma kapsüllerimizi sürdürülebilir tarım yöntemleri ile üretiyoruz.

Ekolojik ve sosyal sorumluluklar çerçevesinde çevremizi koruyarak kusursuz bir yaşam alanı sağlamak hedefimizdir. Bunu neden mi yapıyoruz? Cevabı çok basit. En sevdiğiniz kahvenin yüksek kalitesinin sadece bugün değil, yarın da tadını çıkarmanızı önemsiyoruz. Bunun için de sürdürülebilir tarım bizim için birinci sırada yer alıyor. Bu sayede size kaliteli kahveyi daha uzun bir süre sunabiliyoruz. Sizler de Cafissimo kahvesi ile çevreye ve üretici ülkelerde yaşayan insanların yaşam şartlarının iyileştirilmesine katkıda bulunmuş oluyorsunuz.

Sürdürülebilir kahve ve çay üretimi için standart kuruluşlarla işbirliği

%100 sürdürülebilir kahve ve çay üretimini garantilemek için Tchibo Cafissimo olarak uluslararası tarım organizasyonları ile birlikte çalışıyoruz. Her biri sürdürülebilir kahve ve çay üretimini desteklemektedir.

2012 yılından beri Cafissimo çeşitleri için hazırlanan bütün işlenmemiş kahvelerimizi %100 Rainforest Alliance Certified™ (Yağmur Ormanları Birliği) sertifikalarına sahip ve UTZ Certified doğal yönetmelik programlarına uygun olan kahve çiftliklerinde üretiyoruz.

2013 yılından beri Grand Classé Edition %100 Fair Trade (Adil Ticaret) sertifikalı kahve sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Kahve ve çay kapsüllerimizin içerisinde her zaman %100 sertifikalı kahve ve çay bulunacağından ve sizlere eşsiz Cafissimo kahve ve çay lezzetini sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Sertifikalarımız:

Tescilli partnerlerimiz

Sürdürülebilirlik, sorumluluk anlamına geliyor;
bugün ve yarın için

Sizlere %100 sürdürülebilir kahve ve çay çeşitlerimizi sunuyor olmaktan gurur duyuyoruz.

Cafissimo sisteminin en önemli parçalarından biri de makinelerin kendileridir.

Çok yönlü Cafissimo CLASSIC modelimizde makinenin kullanıma hazır olma süresini oldukça kısalttık. Cafissimo CLASSIC 7 dakika sonra otomatik olarak enerji tasarruf moduna geçer ve 0,04 Watt/s tüketir.

Cafissimo Latte, Cafissimo ailesinin en yeni üyesidir. Latte, tek tuşla dört dörtlük kahve keyfini sizlere sunar. Tek bir dokunuşla, espresso, Caffe crema, filtre kahve, cappuccino ve süt köpüğünü kolayca hazırlayabilirsiniz. Çıkarılabilir süt haznesini çıkarabilir ve dolapta kolayca saklayabilirsiniz.

Cafissimo COMPACT modeli de 15 dakika sonra kapanan otomatik kapanma sistemine sahiptir. Bu özelliği ile enerji tasarrufu sağlar ve çevreyi korur.

Sürdürülebilirlik konusunda sadece kahvelerimizi, çaylarımızı ve makinelerimizi değil, aynı zamanda kapsüllerimizi de önemsiyoruz.

Tek bir dokunuşla
%100 sürdürülebilir kahve
keyfinin tadını çıkarın!