Oral-B Pro 8900 D36 Elektrikli Diş Fırçası

-25 %
1.199,95TL
899,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Oral-B Pro 8900 D36 Elektrikli Diş Fırçası

Sipariş Numarası: 496957

  • 48000 devir
  • Bluetooth durumu ekranı
  • Basınç sensörü
  • Seyahat çantası

3D üstün hareket:

Profesyonellerden ilham alınarak tasarlanmış fırça başlığı her dişi sarar ve dinamik 3 boyutlu hareket ile salınım, dönme ve titreşim yaparak her dişe uyum sağlar ve sıradan manuel diş fırçasına göre daha fazla plak temizler.

Oral-B Pro 8900 Mod ve Özellikler:

Oral-b kişisel ağız bakım ihtiyacınıza uyması için diş fırçası başlıklarında bir çok çeşit sunar. Oral - B şarjlı diş fırçası her dilediğinizde ihtiyacınıza göre seçebilmeniz için bir çok başlık seçeneğiyle uyumludur.

Pro 8900 Smartseries İçeriği

Kablosuz SmartGuide: Fırçalama sonuçlarını ağız bölgesi rehberi ve zamanlayıcısı ile takip edin.
Seyahat Çantası: Yanınızda taşımanız için idealdir.

1 Fırça gövdesiyle 6 farklı fırçalama çözümü:

Oral-B kişisel ağız bakım ihtiyaçlarınıza uyması için diş fırçası başlıklarında bir çok çeşit sunar. Oralb Pro 8900 SmartSeries şarjlı diş fırçası her dilediğinizde ihtiyacınıza göre seçebilmeniz için bir çok seçeneğiyle uyumludur.

Bluetooth ve Oral-B Uygulaması sayesinde Gerçek Zamanlı bilgilendirme

Pro 8900 SmartSeries şarjlı diş fırçası Bluetoot 4.0 bağlantısı sayesinde üstün plak temizliğinden emin olmanızı sağlar. Fırçalama alışkanlıklarınız ile ilgili eş zamanlı bilgi almak için Oral-B uygulaması akıllı telefonunuza indirerek diş fırçanızı telefonunuza bağlayın.Dişlerinizi fırçalarken, şarjlı fırçanızla sürekli bağlantıda olarak sıradan manuel diş fırçasına göre üstün' temizlik sağlandığından emin olun.

  • Sipariş & gönderim