Bahar Dekorasyonu Fikirleri

Harika pastel renkler, zarif çiçekler ve neşeli dekorasyon fikirleri: el işi için verdiğimiz talimatlar ve bir sürü yaratıcı ipucu ile baharı evinize getirin.

Çiçekli ya da Çiçeksiz İlkbahar Masa Dekorasyonu Önerileri

Uzun, gri ve soğuk bir kıştan sonra taze ve iç açıcı renkleriyle baharın evlerimize geri gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Günler uzayacak, güneş her zaman gökyüzünden bize göz kırpacak ve inzivaya çekilme zamanı geride kalacak. Eviniz yeniden düzene girecek, koyu renk kazaklar dolabın arkalarına saklanacak ve alışveriş torbanız yoldan geçerken göreceğiniz çiçekçinin ilkbahar çiçekleriyle dolacak.

Ailenizi ve arkadaşlarınızı evinize davet edip baharın gelişini birlikte kutlamak için doğru zamandasınız! Sofralarınıza ve masalarınıza baharı getirecek iki fikrimiz var! Küçük bahar çiçekleri ile kolaylıkla yapabileceğiniz sevimli bir kahve masası veya arkadaşlarınızla beraber akşam yemeği yiyebileceğiniz güçlü renklere ve desenlere sahip bir sofra. Bahar dekorasyon önerilerimiz ile baharın tazeliğini evinize getirin!

Sofra dekorasyonu - Fikir 1 - Çiçek açan bir sofra:
İlkbahar çiçekleriyle kahve masası

Kahve masanızı renklendirmek için taze çiçeklerden daha iyi bir şey bulmanız çok güçtür; ama çiçekler her zaman vazo içinde durmalıdır diye bir kural da yok! Erengül ve benzeri çiçekleri suya koymadan kahve muhabbetlerinde misafirlerinizi büyüleyecek şekilde etejerin üstünden masanızın orta noktasına doğru, perde gibi bir görünümle süsleme yapabilirsiniz.

Kışın gri tonlarından sonra zarif ve feminen bir masa isterseniz, etajerinizin ayaklarını pastel tonlarındaki renkli kağıtlarla sarabilirsiniz. Krep kağıtlarını iyi ve kolay bir şekilde sandalyelerin arkalarına da bağlayabilirsiniz ve ilkbaharı anlatan hafifliğiyle mayıs ağacının rüzgarda uçuşan renkli kurdelelerini anımsayabilirsiniz. Daha detaylı bir süsleme için küçük isimlikler hazırlayabilirsiniz ya da iyi dileklerinizi kurdelelere yapıştırabilirsiniz. İlkbaharın sembolü ve yazın habercisi mayıs ağacını sandalyelerin ötesinde harika masa dekorasyonunuzun güzel bir detayı haline de getirebilirsiniz.
Blumendeko für den Tisch
Blumendeko für den Tisch
Blumendeko für den Tisch
Blumendeko für den Tisch
Blumendeko für den Tisch

/

Blumendeko für den Tisch
Blumendeko für den Tisch
Blumendeko für den Tisch
Blumendeko für den Tisch
Blumendeko für den Tisch

/

Örneğin keklerinizin ya da kurabiyelerinizin içine saklayacağınız kendi yaptığınız küçük mayıs ağaçları ile misafirlerinizi etkileyebilirsiniz. Aşağıda resim olarak anlatılan yapım aşamalarından faydalanarak küçük mayıs ağaçlarını kolayca yapabilirsiniz. Sofranızda bahar esintisini daha fazla hissetmeniz için dekorasyon önerimiz; çiçekler, çiçekler, çiçekler! Çiçekleri kullanmak konusunda cömert ve yaratıcı davranın, masanın boş kalan kısımlarına çiçek yerleştirin. Çiçekler hem sofralarınızı hem de ruhunuzu canlandıracaktır.

Masa Dekorasyonu Fikirleri 2: Küçük Bahar Ağacını Kendin Yap

Malzemeler:
- Küçük kağıt çelenk, çapı yaklaşık 7,5 cm
- Kağıt pipet
- Farklı renkte ipek kurdeleler, 3mm genişliğinde
- Makas
- Bir parça karton, genişliği yaklaşık 7,5 cm

Bir renkle başlayarak kartonu kurdele ile birkaç defa sarın ve düğümleri bir tarafından makasla kesin. Bu sayede yaklaşık 15 cm uzunluğunda kurdele parçaları elde edeceksiniz.

Bu işlemi her renkten yaklaşık 4 parça elde edene kadar yapın.
Anleitung Mini Maibaum Schritt 1

İpek kurdeleleri krep kağıtların altına yerleştirin ve bu şekilde bir düğüm oluşturun.
Anleitung Mini Maibaum - Schritt 2

Her iki parçayı açık kısımlarından düğüme doğru çekin ve sıkıca sabitleyin.

Renkleri değiştirerek ve tüm renkleri kullanarak bu işlemi çelengin etrafında tekrarlayın ve çelengin tamamını kurdelelerle güzelce süsleyin.
Anleitung Mini Maibaum - Schritt 3

Şimdi pipetin üzerindeki çelenk için asma talimatlarını uygulayın:
Bunun için öncelikle karşı taraftaki başka bir parça kurdeleyi çift kat düğümle bağlayın. Her iki kurdele de yaklaşık 12 cm uzunluğunda olacaktır, bu sayede çelenge daha rahat bağlayabilirsiniz.

Kurdeleler 4 taraftan da sabitlendiğinde asma kısmı oluşur.
Anleitung Mini Maibaum - Schritt 4

Bir makas yardımıyla pipetin ağız kısmına bir çarpı yapın. Bu sayede askı kurdeleleri daha iyi uygulanacaktır ve kaymayacaktır.
Anleitung Mini Maibaum - Schritt 5

Askı kısmını pipetin çarpı şeklindeki kısmına yerleştirin ve krep kağıdının düz şekilde asıldığından emin olun.
Anleitung Mini Maibaum - Schritt 6

Askıyı başka bir kısa kurdele parçasıyla çift kat düğüm ile sıkıca sabitleyin. Masa dekorasyonunuz için ilk bahar ağacınız hazır!
Anleitung Mini Maibaum - Schritt 7

Masa Dekorasyonu Fikirleri 3: Sofradan istediklerimiz:
Net Çizgiler ve Güçlü Renklerle Neşeli Bir Akşam Yemeği

Çiçek desenli masa örtülü, pastel tonlardaki ve taze çiçeklerle süslenmiş kahve masasının aksine akşam için misafirlerimize modern ve şık bir sofra sunuyoruz.

Net çizgiler ve desenlerle kombinlenen güçlü renkler ve zarif gümüşler daha ciddi, ama sevilen detaylarla dolu bir sofra oluşturur.

Bu genç sofra dekorasyonunun öne çıkan detayları, kendi yapacağınız klasik siyah-beyaz stilinin yansıması olan son trend "Chevron" ve zikzak desenleridir.

Düz beyaz bir masa örtüsüne yerleştirin ve tüm dikkatleri üzerine çekecektir. Fuşya gibi güçlü renklerle kombinlenen siyah-beyaz renkler harika ve harmonik bir dünya oluşturacaktır.
Tischdeko mit kräftigen Farben
Tischdeko mit kräftigen Farben
Tischdeko mit kräftigen Farben

/

Bu sofra dekorasyonlarını basit ve ucuz malzemelerle kolayca yapabilirsiniz: sofra setlerini basit hediye paketi rulolarından kesilerek yapılır. Masa dekorasyonunuz için yaratıcı çözümlerin sınırı yok: deseni hoşunuza giden her pratik hediye paketi kağıdını makasla 2, 3 defa keserek sofra setine ya da şerit örtüye dönüştürebilirsiniz.

Seçtiğimiz fuşya renk ile mümkün olduğu kadar çok aksesuarı dekore edebilirsiniz. Örneğin uyumlu renklerdeki kurdelelerle sofra setlerinizi çarpıcı hale getirebilirsiniz.

Sofra setlerinin üzerine yerleştirilen beyaz takımlar sofranızı mükemmelleştirir ve rengi iyi bir şekilde vurgular. Kendi bastığınız yuvarlak menü kartlarını tabakların ya da çorba kaselerinin üzerine yerleştirebilirsiniz. Bunun için basit bir grafik programı ve renkli yazıcı yeterlidir.

Zarif dokunuşlar sofra dekorasyonunuza asil ve şık bir hava katacaktır. Servis takımı, şamdanlar ve farklı kase çeşitlerini bu iş için kullanabilirsiniz. Şamdanınıza kullandığınız baskın renkle aynı tonlardaki mumları yerleştirebilirsiniz.
Tischdeko mit kräftigen Farben
Tischdeko mit kräftigen Farben
Tischdeko mit kräftigen Farben
Tischdeko mit kräftigen Farben
Tischdeko mit kräftigen Farben
Tischdeko mit kräftigen Farben

/

Tischdeko mit kräftigen Farben
Tischdeko mit kräftigen Farben
Tischdeko mit kräftigen Farben

/

Eğer elinizde varsa masa dekorasyonunuzu uyumlu renklerdeki bardak altlıkları, peçete halkaları ya da evinizde olan bu renklerdeki malzemelerle tamamlayabilirsiniz. Yaratıcı olun, bazen hiç aklınıza gelmeyen küçük şeyler ekorasyonunuzun harika bir parçası olabilir.

Dekorasyonunuzu yaparken iyi eğlenceler!

Güzel Bir Pencere Dekorasyonu: Pencereniz İçin Harika Fikirler

Pencereler salonumuzun ışık kaynağıdır, hem dışarının manzarasını hem de gün ışını verir, ama aynı zamanda dekorasyon için de mükemmel bir alandır.

Camın önündeki çiçekler bir klasik, ama çok daha fazla seçenek var. Birbirinden tamamen farklı iki dekorasyon fikrimiz ile pencere kenarlarınız hem dışardan hem içerden dikkat çekici hale gelecek!

Pencere dekorasyonu: 1. Öneri
Havada Süzülen Çiçekler - Asılan Pencere Dekorasyonu

Odanın yüksekliğini vurgulamak için asılan dekorasyon fikirleri iyi bir seçimdir. Evinde perde askısı olanlar, bu aralar yaratıcı ve hevesli makreme sevenlerin benimsediği yeni bir trend olan çiçekli ampüller için de gerekli alana sahipler demektir. Eğer bu dekorasyon fikrini uygulamak istemiyorsanız espresso ya da kahve fincanları alıp saplarına renkli kurdeleler bağlayıp içlerine yapma çiçekler yerleştirebilirsiniz.

Yapılışı:

Bunun için espresso ya da kahve fincanı alın, her sapın içinden uygun uzunluktaki kurdeleyi geçirin ve çift kat düğümleyin. Böylece her iki tarafta da eşit uzunlukta uçlara ulaşırsınız. Bu uçları perde çubuğuna sabitleyin ve bir kurdele ile dekore edin. Sonrasında sıra yeşillendirmekte. Burada sulama yapmak çok zor olacağından küçük yapma çiçekler kullanmak iyi bir seçenek olacaktır.

Bu dekorasyon fikri için tam açılmayan ya da yukarı kaydırılarak açılan pencereler özellikle uygundur. Pencerelerinizi ya da terasınızı dekore etmek isterseniz, sıradaki önerimiz tam size göre!
Schwebende Blumen
Schwebende Blumen
Schwebende Blumen
Schwebende Blumen
Schwebende Blumen

/

Pencere Dekorasyonu: 2. Öneri
Cam ile Yaratıcılık - Dilimli Pencere Dekorasyonu

İster hava yağmurlu ve gri olsun, ister sıcak güneş ışınları camdan içeri sızsın - güzel pencere resimleri her zaman iyi bir hava yaratır ve camı açtığınızda da büyüleyici bir görüntü ortaya çıkar. Makas, kağıt, yapıştırıcı ve talimatlar yerine tek bir tebeşir kalem ile pencere dekorasyonu yapabilirsiniz. Pekçok farklı renk kullanabilirsiniz. Bu kalemler cam ve ayna için özel olarak üretilmişlerdir ve pencere dilimlerine büyüleyici filigram motifler ya da renkli resimler yapabilirsiniz. Üstelik yeniden bir çizim yapmak istediğinizde ya da bahçe manzaranızı, komşularınızı daha iyi görmek isterseniz dekorasyonu nemli bir bezle hızlı ve kolay bir şekilde tekrar silebilirsiniz. Yaratıcılığınız sınır tanımasın!

Mevsime ve sezona uygun motifler en iyisi - kış mevsiminde camda dans eden kar taneleri ya da süslü bir çam ağacı, ilkbaharın ve yazın narin bitkileri ve çiçekleri, dala konmuş bir kuş. Son trend el yazısı motifleri de kesinlikle bu yılın en dikkat çekenleri arasında!

Yapılışı:

Pencerenizi boyamak için sıvı tebeşiri pompa yardımıyla kalemin ucuna getirin ve pencerenin içini eğlenerek boyayın. Direkt kendi kendilerine serbest çizim yapmak istemeyenler kağıttan motiflerle baskı yapabilirler ve cama yapışkan film ile sabitleyebilirler, böylece daha sonra içeriden soyarak çıkarabilirler.

Camlarını güzelce dekore edenler evin içinde bu manzaranın tadını çıkarmakla kalmazlar, dışarıdan bakanlara da yaratıcılıklarıyla ilham verirler. İyi eğlenceler!
Fensterdeko auf den Scheiben
Fensterdeko auf den Scheiben
Fensterdeko auf den Scheiben
Fensterdeko auf den Scheiben
Fensterdeko auf den Scheiben

/

El İşleri ve Yaratıcılık için Tchibo Kategorileri

Kırtasiye: El İşleri

Kendin Yap fikirlerimiz için çeşitli aksesuarları, araçları ve malzemeleri burada bulabilirsiniz.

Dekorasyon

Hobisi dekorasyon olan herkes için aksesuar seçenekleri dekorasyon kategorimizde.

El İşi ve Dekorasyonla İlgili her şey

El işleri ve dekorasyon için pratik aksesuarlar ve araçlarla yaratıcılığınızı özgür bırakın!
Kuru Çiçekli LED Işık Zinciri
999,00TL
4 Adet Led'li Gerçek Mum, Kırık Beyaz
969,00TL
Dikiş Makinesi Çantası
1.719,00TL
2 Adet LED'li Gerçek Uzun Mum, Sedef-Beyaz
2 Adet LED'li Gerçek Uzun Mum, Mat Altın Rengi
439,00TL
439,00TL
2 Adet LED Mum, Beyaz
2 Adet LED Mum, Koyu Yeşil
2 Adet LED Mum, Kırmızı
549,00TL
549,00TL
549,00TL
LED'li Şişe Mantarı
299,00TL
Çiçekli LED Işık Zinciri
439,00TL
4 Adet LED Tealight Mum, Kırmızı
329,00TL
LED Ampul Işık Zinciri
599,00TL
Metal Kutuda Dikiş Seti
299,00TL
4 Adet LED Tealight Mum, Beyaz
4 Adet LED Tealight Mum, Gümüş Rengi
329,00TL
329,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
8 Adet Kendinden Yapışkanlı Ayna Çıkartması
309,00TL
Çiçek Yatağı Çubuğu "Sebze"
189,00TL
2 Adet LED Mum, Beyaz
2 Adet LED Mum, Koyu Yeşil
2 Adet LED Mum, Kırmızı
549,00TL
549,00TL
549,00TL
LED Metal Yıldız, büyük
769,00TL
1