Denediniz mi?

Sumatra'da yeni Rarität »Lut Tawar«

Endonezya'nın özel lezzetini deneyimleyin! Arabica kahve çekirdekleri özel sürdürülebilir koşullarda gölge ağaçlarının ve volkanların arasında olgunlaşır, hassas kavurma şekli sayesinde eşsiz lezzeti ile heyecan verir.

Sürdürülebilir kahve keyfi

Kalite bu kadar lezzetlidir!

 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Sumatra'dan Grand Classé Caffè Crema »Lut Tawar« - 10 Kapseln
Keskin meyve notaları ile yoğun baharatlı
Yoğunluk:46
27,95TL
TL/100g 34,94
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Sumatra'dan Rarität »Lut Tawar« – 500 g çekirdek
İnce baharatlı, incir dokunuşlu dolgun karakter
Yoğunluk:46
74,95TL
TL/kg 149,90

Sumatra'nın izinde

Yeni sınırlı sayıdaki koleksiyonumuz için Sumatra'dan yola çıktık. Hint Okyanusu'ndaki ada sadece tropik yağmur ormanları ile adından söz ettirmez — yağmur ormanlarının ve aktif volkanların arasında asil Arabica kahve bitkileri kendilerini son derece iyi hisseder. Yılda iki kere tamamen olgunlaşan kahve çekirdekleri, değerli bilgilerini nesilden nesile aktaran çevre çiftliklerdeki aileler tarafından özenle el ile toplanır.
x
x

Küçük bir sır verelim mi?

Klasik ıslak işlemenin aksine, kompleks "Giling Basah" yöntemi iki kurutma süreci ile öne çıkar. Endonezya için tipik! Birçok gelenek ve kahve aşkı burada bir araya gelir - tamamen eşsiz aromalı üstün kaliteli bir kahve olan "Lut Tawar"ın tadını çıkarın. Afiyet olsun.

Rainforest Alliance Certified™

Alışveriş yaparken Rainforest Alliance'ın yeşil kurbağasını mutlaka fark etmişsinizdir, ancak aslında bu ne anlama gelir?

Rainforest Alliance,hayvan ve bitki dünyası gibi hassas ekosistemleri korumayı ve sürdürülebilir arazi yönetimini teşvik etmeyi taahhüt eder. Buna kahve çiftçileri ve aileleri için yeterli yaşam ve çalışma koşulları da dahildir.

Yeşil kurbağalı kahve ürünlerimiz ekolojik ve sosyal açıdan kabul edilebilir şekilde üretilir. Bu %100 sertifikalı kahve gibi sürdürülebilir ürünler sayesinde hem başka insanlar ve çevre hem de kendiniz için iyilik yapmış olursunuz. Bize katılın ve daha sorumluluk sahibi bir dünyanın parçası olun! Daha fazla bilgi için: www.tchibo.com.tr/surdurulebilirlik
Rainforest Alliance Certified™