Kitap: Zihin Oyunları

29,50TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Kitap: Zihin Oyunları

Sipariş Numarası: 513729

  • National Geographic Channel’ın sevilen belgeseli Zihin Oyunları’ndaki heyecanlı deneyler, interaktif oyunlar ve çok daha fazlası bu kitapta!

Bugüne kadar yapılmış en güçlü ve en karmaşık süper bilgisayarın sahibisin! Her türlü düşünce, bellek, hareket ve duygular, bu üç kiloluk yapışkan kütle tarafından kontrol ediliyor. Panik yok! Bu sadece senin dış dünyayı algılamanı sağlayan, tüm vücudunu, düşündüklerini ve yaptıklarını kontrol eden; seni sen yapan, inanılmaz derecede güçlü ve etkili bir süper bilgisayar olan beynin! İşte şimdi bu bilgisayara şu soruyu sormanın zamanı geldi: “Bir oyun oynamak ister misin?”

National Geographic Channel’ın sevilen belgeseli Zihin Oyunları’ndaki heyecanlı deneyler, interaktif oyunlar ve çok daha fazlası bu kitapta! Harika beynin arkasında yatan inanılmaz bilim şimdi gün yüzüne çıkıyor. Beynimiz bize ne oyunlar oynar? Bilişsel bilim, nörobilim ve psikoloji alanlarında uzman kişiler, zihnimizin bize oynadığı şaşırtıcı oyunların arkasında yatan nedenleri açıklıyor ve beynimizin dünyayı nasıl algıladığının ardından yatan eğlenceli bilimi ortaya çıkarıyor.

  • Sipariş & gönderim