HEITMANN Kahve Makinası Kireç Sökücü ve Temizleme Sıvısı

379,90TL
KDV dahil
arrow_down
Sepete Ekle
Gönderilebilir
Gönderim tarihi: Pzt., 29.04.2024 - Sal., 30.04.2024

HEITMANN Kahve Makinası Kireç Sökücü ve Temizleme Sıvısı

Sipariş Numarası: 531378

  • Güvenli ve gıda güvenlidir.
  • Kokusuz ve tatsız.
  • Makinelerin ömrünü uzatır.
  • Amidosulfonik asitler olmadan % 100 biyolojik olarak parçalanabilir
  • Boyut: 250 ml
  • Tam otomatik kahve makineleri, portafiltre, ped ve kapsül makineleri için kahve makinesi kireç çözücü.
  • En iyi nozullar ve tüpler için bu uzman, yüksek kaliteli kahve makinelerinizin kirecini herhangi bir kalıntı bırakmadan, ekstra hızlı ve herhangi bir maruz kalma süresi olmadan çözer. 
  • Yenilikçi formülü sayesinde kalsiyum ve magnezyum kirecini tamamen çözer. Makineyi tıkayabilecek veya makineye zarar verebilecek sözde kireç taşı yoktur.

Tam otomatik kahve makineleri, portafiltre, ped ve kapsül makineleri için kahve makinesi kireç çözücü.

En iyi nozullar ve tüpler için bu uzman, yüksek kaliteli kahve makinelerinizin kirecini herhangi bir kalıntı bırakmadan, ekstra hızlı ve herhangi bir maruz kalma süresi olmadan çözer. Yenilikçi formülü sayesinde kalsiyum ve magnezyum kirecini tamamen çözer. Makineyi tıkayabilecek veya makineye zarar verebilecek sözde kireç taşı yoktur.

HEITMANN kahve makinesi kireç çözücü, laktik asidin doğal gücüne güvenir. Bu asit örneğin yoğurtta bulunur ve gıda için asitleştirici olarak onaylanmıştır. Bu şekilde, yüzde 100 doğala özdeş aktif bileşenle gıda için güvenli olan kireci çözersiniz. Laktik asit de tamamen biyolojik olarak parçalanabilir.

HEITMANN kahve makinesi kireç çözücü, malzemelere karşı hassastır ve kokusu veya tadı olmadan kireci çözer. Kahve makinenizin performansı korunur. Bu kireç çözücü sitrik, asetik veya mineral asitler (örn. amidosülfonik asit, formik asit, fosforik asit) içermez.

Tehlike Uyarıları

UYARI:  Ciddi göz tahrişine neden olur. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ürün kabı veya etiketini elinizin altında bulundurun. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Göz koruması/yüz koruması kullanın. Kullanımdan sonra ellerinizi iyice yıkayınız.  GÖZ İLE TEMASI HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlice durulayın. Mümkünse kontak lensleri çıkarın. Durulamaya devam edin. Göz tahrişi devam ederse: Tıbbi tavsiye/müdahale alın.

İçindekiler

Laktik Asit, Su

  • Sipariş & gönderim