Kahve Çekirdeği Türleri ile Dünya Turu

Hindistan'ın lezzeti mi? Etiyopya kahvesinin aroması mı? Yoksa Kolombiya kahvesinin tadı mı? Yöresel kahvelerimiz ve farklı ülkelerden gelen özel kahve türlerini keşfedin!

Tchibo Yöresel Kahvelerimiz

Her ülkenin kendine özgü, benzersiz aromasını ve özel lezzet profilini oluşturmak için Cafissimo yöresel kahvelerimizde yalnızca o bölgedeki en iyi ham kahve çekirdeği türlerini kullanırız. Kahve türlerini özelleştiren farklı iklim ve toprak koşulları bulunur. Kökenine bağlı olarak limon, karamel, yasemin, malt veya fındık dokunuşları olan farklı tat profilleri üretilir.

Cafissimo yöresel kahvelerimiz Orta ve Güney Amerika, Asya ve Afrika olmak üzere kahve dünyasının tüm büyük kıtalarını kapsar. Bölgeye hakim olan iklim koşulları ile en iyi kahvenin servis edildiği Ekvator'u deneyin; Brezilya ve El Salvador'dan Espresso'nun, Kolombiya ve Hindistan'dan Caffè Crema'nın yanı sıra Etiyopya kahvesi içmenin tadını çıkarın.

Şimdi internetten sipariş verin

 
 
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Coffee Ethiopia 10'lu Kapsül Kahve
Canlılık ve çiçek notları dolu Aromatik kahve
Yoğunluk:36
29,95TL
TL/Adet 3,00
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
Karamel nüansları ile Dengeli lezzet
Yoğunluk:46
119,90TL
TL/Adet 11,99
 
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
Aromatik & Yoğun
Yoğunluk:56
119,90TL
TL/Adet 11,99

Yöresel Kahvelerimizi Eşsiz Yapan Kahve Çekirdekleri

Brezilya lezzeti: Brezilya Kahve Çekirdeği

Brezilya lezzeti: Brezilya Kahve Çekirdeği

Brezilya'nın simgesi olan İsa heykeli, dünyanın en fazla kahve üreten ülkesinde, heyecan verici Rio de Janeiro şehrinin üzerinde yükselir. Brezilya'da ekim ve hasat son derece profesyonel ve modern bir şekilde yapılır. Kahve ağaçları geniş tarlalarda, düz arazilerde yetişir ve bölgeye bir sıra hâlinde dikilirler. Bu sayede çiftçiler kahve kirazlarını bir makine ile toplayabilirler.

Espresso Brasil ile
Brezilya lezzetini keşfedin.

Hindistan lezzeti: Hindistan Kahvesi

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Tac Mahal, ülkenin simgesi olarak değerlendirilir. Sevginin ve eşsiz güzelliğin sembolüdür. Aynı zamanda, tropik yağmur ormanlarının gölgesinde meyveler ve baharatlar ile birlikte yetiştirilen Hindistan kahvesi de eşsizdir. Böylece kahve kirazları yalnızca güneşe karşı korunmakla kalmazlar, aynı zamanda dengeli tatlarına da ulaşırlar.

Caffè Crema India ile
Hindistan lezzetini keşfedin.
Hindistan
Etiyopya

Etiyopya lezzeti: Etiyopya Kahvesi

Şemsiye Akasya - Ülkenin simgesi olarak görülen bir ağaçtır. Şemsiyeye benzeyen tacı tarafından hemen tanınır. Kahve de şemsiye akasya kadar tipiktir; çünkü bu ülke kahvenin doğduğu yer olarak kabul edilir. Etiyopya'da insanlar günde birkaç kez bir araya gelerek özel bir kahve seremonisi yaparlar. Çekirdekler ilk önce bir metal çanakta kavrulur, daha sonra elle öğütülür ve kahve birlikte tüketilir.

Kahvemiz ile
Etiyopya lezzetini keşfedin

El Salvador lezzeti: El Salvador Kahvesi

Maya halkının yaşadığı Tazumal harabeleri, El Salvador'un en önemli harabelerinden biridir. Maya'nın gelişmiş yaşam biçimi, Tazumal harabelerinin karmaşık mimarisine de yansımaktadır. Ülkenin batısında yer alır ve El Salvador kahve çiftliklerinin neredeyse yarısından uzakta değildir. Çevredeki volkanlar sayesinde kahve ağaçları özellikle bereketli, volkanik topraklarda büyüyebilir.

Espressomuz ile
El Salvador lezzetini keşfedin
El Salvador
Kolombiya

Kolombiya lezzeti: Kolombiya Kahvesi

Yükselen güneş - yavaş yavaş Kolombiya'daki And Dağları'nın üzerinde yükselir. Ülkenin kalbinde, kahve ağaçlarının ideal ekim koşullarını bulduğu kahve üçgeni bölgesinde yeni bir gün başlar. Bu bölgenin iklimi, kahve kirazlarının nazikçe yetişmesini ve çiftçilerin olgun kirazları almasını sağlar. Daha sonra güneş, dağlık ufukta akşam tekrar batana kadar toplanan kahve çekirdeklerini kurutur.

Caffè Crema Colombia ile
Kolombiya lezzetini keşfedin
Yeni bir Cafissimo kahve makinesinin zamanı geldi

Yeni bir Cafissimo kahve makinesinin zamanı geldi

Sizin hâlâ Cafissimo kahve makineniz yok mu? O zaman bu fırsatın kaçmasına izin vermeyin! Birbirinden renkli Cafissimo kapsül lü kahve makinelerini keşfedin.

Cafissimo kahve makinelerine