Ekmek Pişirme Makinesi

(1)
749,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Ekmek Pişirme Makinesi

Sipariş Numarası: 381101

  • Taze pişmiş ekmek- 750 grama kadar
  • Tam tahıllı ekmek, pizza hamuru, tatlı ekmek ve benzerlerinin üretimi için
  • Glütensiz ekmek, marmelat ve yoğurt için özel program
  • LCD Ekran ve 19 farklı program
  • Alüminyum tepsi, bulaşık makinesine uygundur
Taze pişmiş ekmeğin kokusu ile sabahların keyfini çıkarın. Harika tadına söylenecek söz bulunamaz. Ekmek pişirme makinesi ile ekmeğinizi zevkinize göre kendiniz pişirin- basitçe ve zahmetsiz.

Farklı programlar
Mutfakta sıkılmaya yol açmasın diye, makine size 19 farklı program sunuyor ve bu şekilde sadece ekmek hamuru değil, pizza hamuru ve muhtelif hamurlar hazırlama imkanı sunuyor. Ekstra programları ile marmelat, yoğurt ve hatta glütensiz ürün hazırlamak sorun değil. Ayrıca üç pişirme seviyesi mevcut: tercihe göre ekmek açık, orta veya koyu biçimde pişebilir.

Zamanlama fonksiyonu
15 saatlik zamanlayıcısı ile pişirme rahatça programlanabilir. Tercihe göre sabah kahvaltıda veya akşam yemeğinde ekmeğinizin tadına varabilirsiniz. Sıcak tutma fonksiyonu sayesinde pişmiş ekmek 60 dakikaya kadar sıcak tutulur, biraz daha uyumak isterseniz veya eve geç kalırsınız diye.

Kolay temizleme
Makine altı adet tuş ve bir LCD ekran ile kullanılır. Kapaktaki pencere ile ekmek pişerken devamlı göz önündedir. Alüminyum tepsisi bulaşık makinesine uygundur ve ürünle gelen tarif kitapçığı sayesinde pişirmeye hemen başlayabilirsiniz.
Renk
Beyaz gümüşi
Malzeme
Kase Paslanmaz çelik
Kapak plastik
Tepsi Alüminyum
Ölçüler
En x Boy x Yük. yak. 31 x 27,5 x 21 cm
Kablo uzunluğu 100 cm
İçerik
Kap, ölçme kabı, ölçme kaşığı, hamur kancası, kanca ve tarif kitapçığı dahil
Dolum kapasitesi
Yak. 750 g
Güç
500 Watt
Teknik Detaylar
220–240 V / ~ 50/60 Hz
Diğer Uyarılar
Program: normal ekmek, hızlı ekmek, tatlı ekmek, Fransız ekmeği, Tam mısır ekmeği, tahıl ekmeği, glütensiz ekmek, pirinç ekmeği, sandviç ekmeği, pişirmelik hamur, yüzde 100 mısır unu hamuru, yüzde 70 mısırı unu hamuru, pizza hamuru, yulaf hamuru, marmelat, yoğurt, eritme ve karıştırma

İndirilebilir İçerikler

  • Kalite Sertifikaları
  • Sipariş & gönderim
  • Müşteri değerlendirmeleri