Denizin altında: banyoda rahatlatıcı anlar için ev trendleri

Banyonuz: huzur ve rahatlama alanı
Günlük hayatın karmaşasını ardınızda bırakın, huzurun ve rahatlamanın keyfini çıkarın: Sessiz, uyumlu bir banyo; zor bir günün ardından vücudun, aklın ve ruhun birbirlerine uyum sağlamaları için doğru yerdir. "Denizin altı" ev trendiyle zengin renkler, deniz motifleri ve kabuklar, balıklar ve mercanlar şeklinde dekoratif aksesuarlar kullanarak banyonuzu göz kamaştırıcı bir su altı dünyasına dönüştürebilirsiniz.

Okyanusun derinliklerine dalın ve kendinize özel bir mola vermeyi ihmal etmeyin. Deniz renklerinin yanında, denizin çeşitli motifleri havlu, duş perdeleri ve aksesuarlar üzerinde su altı görünümü alır. Böylece daha az gereç ile banyonuzda görsel bir vurgu yapabilirsiniz ve sıcak bir banyo ya da yatıştırıcı bir duş yaparken tamamen size özel bir vahada rahatlamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Kendi su altı macera dünyanızı yaratın ve günlük hayattan inzivaya çekilmenin keyfini çıkarın.

Turkuazdan laciverte: deniz renkleri ile su altı hissi

Çekici motiflere ek olarak, renkler su altı akımının önemli bir unsurudur. Turkuazdan laciverte ve azur mavisine: yeşilin narin tonlarıyla kombine edilen çeşitli mavi tonları, uyumlu karışım oluşturur; çünkü mavi tonları genellikle soğuk ve tazeleyici bir etkiye sahiptir. Sakin varoluşu rahatlatıcı bir etki yapar. Aynı zaman da zengin yeşil tonları da renk etkisi olarak rahatlatıcıdır. Banyo gereçleri için renk kullanımı olarak ya da gür, yeşil bitki örtüsü şeklinde güncel su altı görünümünü tamamlayabilirsiniz.

Oysa su altı çok daha renklidir. Mercan rengi hakim olan mavi ve yeşil tonlarına karşı uyarıcı bir kontrast oluşturur ve su altındaki dünyası deneyiminize çok farklı bir karakter kazandırır. Daha sade renkler tercih ederseniz, kum tonları iyi bir fikirdir: örneğin beyaz renkten daha az keskin bir kontrast oluşturur ve banyonuza zarif bir görünüm verir.

Ustaca kombinleyin: su altı için renkli mobilya ve duş aksesuarları

Banyo mobilyası seçiminizle rahatlatıcı ev trendini ustaca destekleyebilirsiniz. Banyonuzun duvarlarında ve fayanslarda zaten cesur renkler hâkimse yumuşak, mütevazı renk tonlarındaki banyo dolapları ve banyo rafları uyumlu bir genel görünüm sağlar. Örneğin, açık kum rengi, su yeşili veya zarif pastel turkuaz rengi bir banyo dolabı, mavi fayansların veya duvarların rahatlatıcı etkisini tamamlar.

Beyaz duvarlarda güçlü mavi ya da yeşil tonlarındaki veya neşeli renklerdeki su altı motiflerine sahip mobilyaları ve aksesuarları tercih edebilirsiniz. Yoğun renklerdeki banyo dolapları ve rafları, diş fırçası kapları, sabunluklar hatta havlular ve banyo paspasları nötr beyazla iyi bir kontrast oluşturur. Bir duş perdesiyle son derece net bir su altı görünümü vurgusu yapabilirsiniz. Fazlasıyla alan kapladığı için banyoda çok dikkat çeker. Deniz motifleri bu nedenle son derece etkilidir. Banyonuz zahmetsizce sizi dalışa davet eden cennet gibi bir okyanusa benzer.

Banyo için önemli trendler

Size banyomu göstermemi ister misiniz? Bugün banyolar, artık her gün kullanılan fonksiyonel bir oda haline geldi. Sağlıklı yaşam ve rahatlamanın artan önemi ile günümüzde banyo, gittikçe kafa dinlemek için kullanılan bir rahatlama vahası olmakla kalmayıp aynı zamanda kişisel bir yaşam biçiminin ifadesi haline gelmiştir. İster lüks bir sağlıklı yaşam vahası ya da sofistike bir renk konseptine sahip modern bir banyo olsun; banyo üzerinde de tarzımızı ve zevkimizi tanımlıyoruz. Tchibo'daki banyo trendlerinden ilham alın ve 2017 yılının sizin için favori olan stilini seçin.
Romantik banyo: Masal gibi iyi hissettiren bir rüya

Romantik banyo: Masal gibi iyi hissettiren bir rüya

Baktığınız her yerde canlı ve hassas desenler: Romantik banyonuzda, mis kokulu köpük banyosu akşamları daha da rahatlatır. Ve güne başlamak için de buradan daha iyi bir yer olamaz: Banyo mobilyalarından uyumlu güzellik ve sağlık ürünleri eşyalarına kadar her şey pudra renkleriyle ve eğlenceli detaylara göre düzenlenir.
Narin, feminen renkler ve desenler her yerde

Narin, feminen renkler ve desenler her yerde

Pastel tonlarla romantik, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir atmosferi doğrudan, abartısız bir şekilde banyonuza getirebilirsiniz. Pembe, kırmızı veya krem rengi, aynı zamanda yeşil ve mavi hafif, yumuşak nüanslar vurgular oluşturur ve romantik banyo görünümüne özel çekiciliğini verir. Beyaz mobilyalarla bir araya getirilen bu renkler, özellikle banyoları zenginleştiren büyük bir kontrast yaratıyor. Çiçekli süslemeler gibi ayrıntılar, çok fazla çaba sarf etmeden harika bir romantizm hissi sağlar. Örneğin çiçekli banyo aksesuarlarını, duvardaki pastel renkte baskıları, narin renklerde banyo paspasları gibi iyi hissettiren pelüş kumaşlar kullanabilirsiniz.

Romantik görünen, oyuncu dekorasyon

Art Nouveau stili şişe görünümlü süslü bir kavanoz veya sabunluk mu arıyorsunuz? Romantik bir görünüm için tel işi şekiller ve eğlenceli elementler kullanabilirsiniz. Bunu gerçekten beğendiniz mi? O zaman şık bir avize seçebilir veya sade bir şekilde süslenmiş, basit aynanızı cömertçe dekore edilmiş bir model ile değiştirebilirsiniz. Rüya gibi bir dekorasyon için uygun süslemeler, mumlar, gül yaprakları ve kokulu banyo esanslarıdır, bunlar rahatlama isteğini ve rahatlatıcı spa ortamını oluşturur. Evde duşlu küçük bir banyoya sahip olsanız bile büyülü bir şekilde göz açıp kapayana kadar romantik bir banyoya dönüştürebilirsiniz: Tchibo Vario-Look banyo mobilyaları, en küçük köşelere bile sığacak ve tüm gereçleriniz için geniş alan sağlayacaktır. Mobilyaların sade şıklığı, romantik aksesuarlar ile ideal bir kombinasyon sağlar.



Sağlıklı yaşam böyle daha güzel

Güzel bir bakım için muhteşem bir ortamdan daha iyi neresi olabilir? Elbette, güzellik ritüelleriniz için uygun bakım ve güzellik ürünleri romantik bir banyodan eksik olmamalıdır. Romantizm anlamında, kaş şekillendiricileri, peeling cihazları veya manikür setleri gibi sağlık ürünleri yardımıyla en güzel şekilde ışık saçarak parlayabilirsiniz.

Miami'ye hoş geldiniz! Flamingo trendi hakkında her şey!

Palmiye yaprakları, flamingolar ve renkler: Yeni yaz banyosunda klasik aksesuarlar neşeli renklerle ve flamingo desenleriyle buluşuyor. El havlusundan duş paspasına ve pratik banyo mobilyalarına kadar, sabahları yaptığınız güzellik ritüeli tropik bir ortam için her şeyi sunuyor.
Banyonuzdaki Miami
Sonsuz flamingolar
Dekorasyon sizi değiştirsin!


Dekorasyon sizi değiştirsin!

Banyoların çoğu genellikle beyazdır. Bu sadece temizlik ve düzen açısından değil aynı zamanda genel görünüm ve aydınlık için de geçerlidir; ancak bir noktada bundan sıkılabilirsiniz ve günlük temizlik ritüeli için renklerin gücüne ihtiyaç duyabilirsiniz. Şimdi tüm banyoyu yenilemek biraz abartılı görünebilir. Birkaç güzel aksesuarla banyonuza yeni bir görünüm ve tropik bir hava kazandırabilirsiniz: Palmiye desenli banyo havlularından renkli sabunluklara ve diş fırçası kabından dekoratif saklama kutularına ya da ikonik dekoratif duvak askılarına kadar...


Baştan ayağa tropikal esintiler

Eğer bu trendin sadece mobilya ve dekoratif ürünlerde geçerli olduğunu düşünüyorsanız, çok yanılıyorsunuz; çünkü renkli havlular da vücut ve bakım ritüeliniz kapsamında Miami trendine aittir. Bu nedenle, sağlıklı yaşam modu başımız için de, ideal tutuş sağlayan baş havlusu ile tavsiye ediliyor. Başın arkasında düğmelenen özel havlu sayesinde, başınızı bir şekilde sarabilirsiniz. Emici havlu kalitesi de ıslak saçları hızlı ve rahat bir şekilde kurutur.
Baş havlusu
Cool banyo havluları

Rengarenk yumuşak banyo havluları

Hafif palmiye desenli, neşeli renklerdeki yumuşak banyo havluları size tatil hissi yaşatır ve yeşil üzerine canlı pembe renkli, flamingo desenleri tüm renk temasını mükemmel şekilde tamamlar. El ve banyo havlularımız banyonuza sadece neşeli yaz renklerini getirmez, aynı zamanda cildiniz için de son derece iyidirler: Pamuklu kumaşlarımız %100 organik tarımdan elde edilir -insan ve çevre için iyidir.

Cool beyaz banyo mobilyaları
- Miami renklerinde ideal kombinasyonlar

Banyo, genellikle evin en geniş odası değildir; bu nedenle banyoyu mobilyalarla sıkıştırmadan yeterince saklama alanı sağlanması önemlidir. Bunun için Tchibo, banyolarınızda saklama alanı sağlayan aydınlık ve düz renklerde Vario Look mobilyaları sunar. Her şey yerli yerinde ve elinizin altında olmalıdır. Vario Look mobilyalarının gri ve açık gri renklerinde iki adet raf parçası bulunur ve montaj sırasında bu parçalar isteğe göre değiştirilebilir. Böylece tamamen kişisel zevklerinize hitap eden renk detaylarına göre banyonuzu düzenleyebilirsiniz.
Tchibo'dan cool banyo mobilyaları

Şimdi Tchibo.com.tr'de

Banyo için aksesuarlar

Banyonuz için dekorasyon fikirleri

Banyo kategorisi

Daha fazlasını keşfedin

Manikür ve Pedikür Aleti
549,00TL
Wellness Banyo Paspası, Yakl. 50 x 80 cm, Krem Rengi
569,00TL
Ekstra Büyük Plaj Havlusu
409,00TL
2 Adet Saklama Sepeti, Kremsi Beyaz - Bakır Rengi
349,00TL
Saklama Sepeti, yakl. 20 x 20 x 20 cm
Saklama Sepeti, yakl. 35 x 35 x 40 cm
539,00TL
959,00TL
3 Adet Makyaj Temizleme Havlusu, Yeşil, Gül Pembesi ve Bakır Rengi
359,00TL
2 Adet Kendinden Yapışkanlı Askı Seti
299,00TL
Jakar Banyo Havlusu, Antrasit
509,00TL
Yüksek Kaliteli Jakar Banyo Havlusu, Gül Pembesi-Bakır Kırmızısı
419,00TL
2 Adet Jakar El Havlusu, Turkuaz
479,00TL
2 Adet Jakar El Havlusu, Antrasit
479,00TL
Saklama Sepeti, yakl. 20 x 20 x 20 cm
Saklama Sepeti, yakl. 35 x 35 x 40 cm
539,00TL
959,00TL
Banyo Sileceği, Beyaz-Mavi
319,00TL
Elektrikli Kaş Şekillendirici
479,00TL
2 Adet Dekoratif Metal Kutu
389,00TL
Metal Tepsi, Bakır Rengi
419,00TL
Havlu Duş Paspası, Antrasit
359,00TL
Havlu Duş Paspası, Turkuaz
359,00TL
2 Adet Jakar Misafir El Havlusu
299,00TL
2 Adet Dekoratif Saklama Sepeti
449,00TL
1