Drei Kaffeevollautomaten stehen auf einem Küchentresen','Enter picture alt'}

İşletmeniz İçin Kahve Makinesi Çözümleri

Şimdi bilgi isteyin ve kişisel teklifinizi alın!
Hemen iletişime geçin:
evdisituketim@tchibo.com.tr
ya da
444 28 26

Dünyanın en eski kahve üreticilerinden biri olarak, 1949 yılında başladığımız kahve yolculuğunda, tutku ve uzmanlığımızı şimdi; oteller, restoranlar, kafeler, üniversiteler ve iş yerleri başta olmak üzere, ev dışı tüketim hizmeti sunan tüm profesyonellere en iyi çözümü sunuyoruz.

"Müşterilerimizi başarıya taşırız." sloganımızı benimseyerek, kahveye dair ihtiyaç duyduğunuz tüm ürün, makine ve teknik servisi sunuyoruz, böylece eşsiz lezzette kahveler servis edebilmenizi sağlıyoruz.

Davidoff, Piacetto, Tchibo, Eduscho ve Pure markalarımızın da dahil olduğu geniş marka portföyümüzle her damak tadına hitap ediyoruz. Kullanım alanınıza göre başta çekirdek, öğütülmüş ve çözülebilir kahvelerimiz; kapsüllü kahve makinelerimiz, kahve kapsüllerimiz ve kahve yan ürünlerimiz olmak üzere bir çok ürünümüzle ilgili detaylı bilgi için mail adresimizden veya müşteri hizmetleri numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

Piacetto
PİACETTO - LA SELEZİONE BARİSTA
Yılların kahve bilgisi, tutkusu ve uzmanlığı, mükemmel ve sürdürülebilir bir şekilde üretilen Piacetto kahvesini oluşturmak için bir araya geliyor. Piacetto kahve harmanı, kaliteye tutkuyla bağlı olan seçkin baristalar için yaratılmış ve hazırlanmıştır.
TCHIBO - KAHVE TUTKUSU
TCHIBO - KAHVE TUTKUSU
70 yılı aşkın süredir, Tchibo kahvesi dünyanın en iyi kahve yetiştirilen arazilerinden sağlanmaktadır. Kahvemiz, her harmanda benzersiz bir lezzet ve aroma kazandırmak için en kaliteli Arabica çekirdeklerinden üretilir.
Pure
PURE FİNE SELECTİON ÇİKOLATA VE TOPPİNG
Sıcak çikolata ve cappuccino topping ile lezzetli süt bazlı sıcak içecekler

Tchibo ile Yolda Kahve Keyfi!

Yapmanız gereken tek şey kahve kokusunu takip etmek..

Bir çok Petrol Ofisi noktasında bizleri kahveyle buluşturan Tchibo 2 Go sayesinde kahve almak için vaktiniz kısıtlıysa ya da kahve molası vermek için her zaman bir bahane arıyorsanız artık yolda da kahve keyfi yapabilirsiniz!

600´ü aşkın Petrol Ofisleri noktasında  ihtiyaçlarınız için mola verdiğinizde bu arayı küçük bir kahve molasına dönüştürmeye ne dersiniz?

Tchibo 2 Go konsept kahve servisimiz ile Americano’dan Latte’ye, Mocha’dan Cappuccino’ya ve daha bir çok kahve çeşidine Tchibo kalitesine kolay ve hızlı bir şekilde self servis ulaşabilirsiniz.

İletişim kanallarımız vasıtasıyla Tchibo Coffee To Go hakkında bilgi almak ve bu kapsamda ürün ve/veya hizmet başvurusunda bulunmak amacıyla gerçekleştireceğimiz yazılı/sözlü iletişimler çerçevesinde işlenen kişisel verileriniz hakkında detaylı bilgiye buradan erişilebilen aydınlatma metnimizden ulaşabilirsiniz.