Tam otomatik kahve makineleri

» İdeal ön ayarları sayesinde "Esperto Caffè" favori kahvenizi her zaman nasıl mükemmel şekilde hazırlayacağını bilir «
Indre B. Tchibo Kahve Uzmanları
 

Esperto Latte burada!

Şimdi yepyeni süt köpürtücülü tam otomatik kahve makinemiz Esperto Latte'yi keşfedin - mükemmel Latte Macchiato, Caffè Latte & diğer çeşitler için.

Neden Esperto?

  • her zaman mükemmel Espresso ve Caffè Crema
  • serbestçe programlanabilen 25 ila 250 ml arası fincan ölçüsü
  • Intense+ ile dilediğiniz kahve sertliği
  • kademesiz öğütme ayarı ile profesyonel paslanmaz çelik konik değirmen
  • aroma koruyucu contalı 160 g büyük kahve çekirdeği haznesi (300 g'ye genişletilebilir)
  • kullanımı ve temizlemesi çocuk oyuncağı
  • kompakt tasarım
 
 
 
Birbirleri için yaratılmış
Kahvelerimiz ve makinelerimiz birbirleriyle mükemmel şekilde uyumludur. Kahve çekirdeklerindeki en iyi aromaları ortaya çıkarmak için, kahve uzmanlarımız favori kahvenize özel bir öğütme derecesi tavsiye eder − makinede tek hareket yeterlidir. Tam otomatik makineler için kahvelerimiz

Uzun ömürlü olması için iyi bakım

kireç çözücüler & daha fazlası

Aksesuarlar

Her gün mükemmel süt köpüğü

Süt köpürtücülerimiz ile anında mükemmel süt köpüğü hazırlayabilirsiniz.

Süt köpürtücüleri

Talimat videosu

Tchibo tam otomatik Esperto Caffè & Esperto Latte'yi tanıyın!

Esperto Caffè

Eviniz için kişisel Barista'nız

Esperto Latte

Süt köpürtücülü tam otomatik kahve makineniz

İlk çalıştırma

Sadece birkaç dakika içerisinde favori kahveniz hazır

İçecek miktarını değiştirme

25 ila 250 ml arası içecek miktarı seçin

Öğütme derecesini ayarlama

Size özel aromanızla fincanınızı ayarlayın

Intense+ tuşu & Doppio tuşu

Tek tuşla daha yoğun aroma ve iki kat keyif

Esperto Latte ile süt köpürtme

Leziz süt köpüğü birkaç dakikada hazır

Süt köpürtücü ucu temizleme

Hızlı ve kolay temizlik

Demleme grubunu temizleme

Demleme grubunuzu temizlemek bu kadar kolay

Kireç çözmek kolay hale geldi

Kesintisiz kahve keyfi ve uzun çalışma ömrü

Taze çekilmiş kahvenin baştan çıkarıcı kokusunu eve getirin ve tercih ettiğiniz kahve çeşidini bir barista tarafından hazırlanmış gibi için: Uygun fiyatlı tam otomatik kahve makinelerimiz ile favori içeceğinizi tek tuşla demleyin – sevdiğiniz sertlikte, filtre ve öğütülmüş kahve ile zahmet edip uğraşmadan. "Esperto Caffè" küçük porsiyonları da fincan fincan hazırlar, kullanımı kolaydır, temizlemesi basittir ve aynı zamanda çok şık görünür.
Süt köpürtücüsü olmayan, küçük tam otomatik kahve makinemizle temel unsurlara odaklanırız: her kahve çekirdeğinin en iyi aromayı çıkarmasına. Bunun için cihaz, Tchibo kahve çeşitleriyle mükemmel uyumludur ve uzun ayarlamalar gerekmeden ideal öğütme derecesine getirir. Tek yapmanız gereken caffè crema, espresso veya Americano arasından hangisini hazırlamak istediğinize karar vermek, gerekirse içecek miktarını değiştirmek ve kahve anınızı dört gözle beklemektir. Tabii ki sertlik ve öğütme derecesi tek tuşla manuel olarak da ayarlanabilir.
Endişe etmeyin, Tchibo’nun tam otomatik kahve makinesi makul şekilde kolay temizlenir. Kahve makinesi kaşıklı bir makineye göre daha az karmaşık yapıda olduğundan, bakımı da hızlıca sağlanır. Her açıp kapadığınızda tam otomatik kahve makinesi kendi kendini temizleme işlemi gerçekleştirir; sadece su tankını, kahve posası kabını ve damlama kasesini yıkamanız gerekir. Demleme grubu kolayca yandan çıkarılabilir ve durulanabilir. Daha derinlemesine bir temizlik zamanı geldiyse, makine sizden bunu yapmanızı ister - standart bir kireç çözücü ile tam otomatik kahve makinesi kısa sürede tekrar kullanıma hazır olacaktır.
Küçük evlerde otomatik bir kahve makinesi almanın değip değmeyeceği hep sorgulanır. Cevap çok açık: evet! Çünkü böyle bir cihazla, her fincanda düşük maliyete maksimum lezzet deneyimini elde edersiniz. Kişiye özel ayarlama imkanları sayesinde kahvenizin tadını her zaman sevdiğiniz şekilde çıkarırsınız ve çevre için iyilik yapmış olursunuz. Bunun dışında, daha sonra bitkileriniz için gübre olarak ya da cilt bakımında kullanmak için mükemmel olan kahve posası, atık olmaktan çıkar.
Cappuccino ve Latte Macchiato sever misiniz? O zaman süt köpürtücülü bir tam otomatik kahve makinesi almak zorunda değilsiniz. Tchibo koleksiyonunda, kahveniz için fincanda kremamsı bir bitiş yaratabileceğiniz birçok harici süt köpürtücüsü seçeneği bulabilirsiniz. Elektrikli yardımcı, sıcak veya soğuk köpük hazırlar ve genellikle süt hazneli bir tam otomatik kahve makinesine kıyasla daha kolay temizlenir.
Kahve çekirdeklerini aromasını sızdırmadan muhafaza ettiğinizde en iyi lezzete sahip olur. Çekirdek kahve haznesi bu nedenle aromayı koruyan bir conta ile donatılmıştır. Misafirleriniz olduğunda ve bir fincandan daha fazla hazırlamak istediğiniz zaman çok pratiktir: Dolum kapasitesi cihazla birlikte verilen genişleticiyi kullanarak birkaç basit adımda 160'dan 300 g'ye çıkarılabilir. Tek başınıza ya da başkalarıyla kahve keyfi yapmak – Tchibo tam otomatik kahve makinesi ile buna sadece birkaç adım uzaktasınız!