Kapsam

Pek çok müşteri, tedarikçi, hizmet sağlayıcı ve çalışan her gün Tchibo Kahve Mamülleri Dağıtım ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi’ne (“Tchibo”) kişisel verilerini emanet etmektedir. Tchibo, kendisine emanet edilen bilgi ve verilerin korunmasını, kurumsal sosyal sorumluluğunun bir parçası olarak görmektedir. Veri minimizasyonu, şeffaflık ve güvenlik gibi veri koruma ilkeleri bu nedenle Tchibo için en yüksek önceliğe sahiptir.


Gizlilik Politikamızı, herkesin hızlı bir şekilde Tchibo'nun kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında genel bilgi alabileceği bir şekilde düzenlemeyi amaçladık. Aşağıdaki tüm bilgiler, bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler ve internete bağlanabilen tüm diğer mobil veya sabit uç cihazlar ve/veya mağazalarımız vasıtasıyla gerçekleştirilen tüm kişisel veri işleme faaliyetlerine ilişkindir. İşbu Gizlilik Politikası, çalışanlar, çalışan adayları, tedarikçziler, iş ortakları ile fiziki ziyaretçiler hariç olmak üzere, çevrim içi ve çevrim dışı kanallar vasıtasıyla Tchibo’ya temas eden tüm gerçek kişi müşterileri ve kullanıcıları ve tüzel kişi müşteri çalışanlarını ve kullanıcılarını kapsamakta olup; diğer ilgili kişi gruplarının kendileri özelinde ayrıca hazırlanan aydınlatma metinlerini incelemeleri gerekmektedir.


Lütfen Gizlilik Politikamızı dikkatlice okuyunuz. Bu Gizlilik Politikasına ilişkin herhangi bir sorunuz veya yorumunuz olması halinde, bunları herhangi bir zamanda iletişim sayfamızdaki iletişim bilgileri üzerinden yahut kisiselveri@tchibo.com.tr e-posta adresi vasıtasıyla bize iletebilirsiniz.


İşbu Gizlilik Politikası, Tchibo’nun aşağıdaki veri toplama kanallarından elde edilen kişisel verilerin işlenmesi süreçleri hakkında bilgi içermektedir.
Çevrim içi ve çevrim dışı veri toplama kanallarımız vasıtasıyla isteğe bağlı kişisel veri girişi yapma imkanı sağlanması halinde, bizimle hangi kişisel verilerinizi paylaşmak istediğinize kendinizin karar vermenizi rica ediyoruz. Zorunlu olduğu belirtilen alanlar, ilgili veri işleme amacının gerçekleştirilmesi bakımından tarafımızca asgari şekilde ihtiyaç duyulan alanlardır. Belirtilen bu verilerden farklı olarak opsiyonel toplanan verilerin tarafınızca paylaşımı ise isteğe bağlı olup; sunduğumuz hizmetlerin optimizasyonu ve uygun olması halinde istatistik amaçlarıyla işlenmektedir. Bu kapsamda, gerekmesi halinde açık rızanız ayrıca ilgili alanlarda talep edilmektedir.


Aşağıdaki bölümlerde aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek adına kişisel verilerinizin işlenmesine yönelik daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Gizlilik Politikasında Yapılacak Değişiklikler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”), ilgili alt düzenlemeleri, Kişisel Verileri Koruma Kurulu kararları ile Kişisel Verileri Koruma Kurumu duyuru ve rehberleri göz önünde bulundurularak, işbu Gizlilik Politikasını herhangi bir zamanda değiştirme veya uyarlama hakkımızı saklı tutmaktayız. Bu kapsamda, Gizlilik Politikasının yenilenen versiyonları da aynı kanallardan sizlere duyurulacaktır.