Ekmek Yapımı ve Fırın Yemekleri Hakkında Pratik Öneriler

İster kendi pişirdiğiniz ekmek olsun, ister lezzetli bir güveç, hiç fark etmez; geleneksel hazırlanan yemekler ile her mutfağa huzur yayılır. Tavadan cızırtı sesleri geliyorsa, kuşkonmaz kaynamaya başlamışsa veya fırın yemeğiniz altınsı renk almışsa, yapacağımız tek şey mutlu anı beklemek ve mutfakta giderek artan o dayanılmaz kokunun keyfini çıkarmaktır. Geleneksel yemeklerin heyecanı size de geçti mi? Mükemmel! Çünkü sizin için lezzetli tariflerimiz ve işinizi kolaylaştıracak tüyolarımız var.

Ekmek pişirme hakkında tüyolar

Taze taze fırından yeni çıkmış ekmeği fırıncıdan mı alıyorsunuz? Ekmeğinizi evde yapmanız için birçok neden var. En önemli neden ise, ekmeğinizin içindeki maddelere siz karar verebileceksiniz. Fındık, sebze ve tahıllardan oluşan en sevdiğiniz karışımları bir araya getirebilirsiniz veya alerjen bünyelerin de korkmadan tüketebileceği bir ekmek pişirebilirsiniz. Böylece mutfakta hem farklılık yakalamış olacaksınız hem de daha bilinçli beslenmeye doğru ilk adımı atmış olacaksınız.

1. En sevdiğiniz ekmek için hamur

Hamuru isterseniz mutfak robotunda veya geleneksel olarak elde de yoğurabilirsiniz. Önemli olan, kullandığınız unun türüne göre yoğurma işleminin süresini belirlemenizdir. Buğday unu ihtiva eden hamurları daha yoğun yoğurmak gerekirken çavdar unu ile hazırlanan hamurlar daha az yoğurulabilir. Yoğurma işleminden sonra hamurun kabarmasını beklerken, üzerini nemli bir bezle örtmeyi unutmayın ve sıcak bir yerde bekletin. İdeal olan 24 °C. Hamurun yeterince kabardığını anlamak için hamura parmağınızla yaklaşık 1 cm bastırın. Eğer dört üçü oranında hamur geri yaylanıyorsa yeterince kabarmış demektir.

2. Ekmeği fırında kurutmayın

Ekmeğinizin fırında kabarmasını sağlamak için, pişirme esnasında üst ve alt fırın ısısını kullanın. Fan kullanmamaya özen gösterin, aksi durumda hamurun üstü çok çabuk kuruyacaktır. İdeali ısı ayarını önce yükseltmek ve bir müddet sonra tekrar düşürmektir, böylece ekmeğinizin rengi fazla kararmaz. Diğer bir önemli nokta, fırında yeterli oranda nem olmasıdır. Bunun için isterseniz fırına biraz su koyabilirsiniz veya arada bir ekmeğinizin üzerine su serpiştirebilirsiniz. Bir çöp şiş yardımıyla ekmeğinizin piştiğini anlayabilirsiniz. Çöp şiş temiz çıkıyorsa ekmeğiniz hazırdır!

3. Mükemmel ekmek içi ve kabuğu

Ekmeğin içi elastik, nemli ve aromatik olmalıdır. Kabuğu ise çıtır çıtır olmalıdır. Eğer kabuğunun parlak olmasını istiyorsanız, ekmeğinizi fırından çıkarır çıkarmaz biraz soğuk su ile fırçalayın. Alternatif olarak pişirmeden önce ekmeğinizin üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürebilirsiniz. Ayrıca bu şekilde fındık fıstık ve tahıllar da daha iyi sabitlenmiş olur. Tatlı hamur ekmeklerde süt kullanabilirsiniz ve ardından biraz şeker serpiştirebilirsiniz.

4. Ekmeğinizi taze tutma yöntemleri

Ekmeğinizi tüm olarak ve kesim yeri aşağı gelecek şekilde ekmek kutusuna koyabilirsiniz. Bu şekilde havada bulunan bakterilerin ekmeğe ulaşması önlenmiş olacak ve hemen kurumayacaktır. Alternatif olarak kağıt poşette veya keten torba içinde de saklayabilirsiniz. Ekmeğinizi buzdolabına ise sadece çok sıcak havalarda koyabilir ve hızlıca eskimesini önlemiş olursunuz. Öneri: Eğer çok fazla ekmek pişirdiyseniz veya uzun süre saklamak istiyorsanız, ekmeğinizi tek parça olarak veya porsiyonlar halinde derin dondurucu poşetlerinde derin dondurucuya koyabilirsiniz.

Lezzetli ve ev yapımı ekmek için temel tarifler

Köy ekmeği ile kızıl buğday ekmeği tariflerimizden dilediğinizi; tahıllar, fındıklar ve benzeri malzemelerle zenginleştirebilir ve arzunuza göre kendi ekmeğinizi oluşturabilirsiniz.
Köy ekmeği

Malzemeler:

  • ½ paket yaş maya (20 g)
  • 500 g buğday unu
  • ½ ç.k. tuz
  • Çalışmak için un
Hazırlama: 75 dk. | porsiyon başı 280 kcal | 1 ekmek pişirme kalıbı için
1. Mayayı ufalayın ve 300 ml ılık su bulundurduğunuz kabın içinde eritin. Üstü kapalı olarak 10 dakika dinlendirin.

2. Unu ekmek pişirme kalıbına koyun, ortasında bir havuz açın. Maya karışımını ve tuzu havuzun ortasına koyun. Hamur yumuşak kıvam alana kadar iyice yoğurun.

3. Ellerinizi una bulayın ve hamuru yuvarlayın. Mutfak beziyle üzerini örtün ve bu şekilde yaklaşık 1 saat 30 dk. dinlendirin.

4. Fırını önceden 150° (fanlı 140°) dereceye getirin. Ekmek pişirme kalıbını kapatın ve fırına verin. Ekmeği fırında (altta) yaklaşık 45 dk. kadar üzeri altınımsı kahverengi olana kadar pişirin. Kalıbı çıkarın ve dikkatlice açın (Dikkat: Sıcak buhar çıkabilir!). Ekmeği fırın ızgara tepsisi üzerine koyun ve soğumasını bekleyin.

Öneri: Arzu edenler hamuru yoğurduktan sonra susam, kabak çekirdeği veya ayçiçeği çekirdeği ( 5 g kadar) ekleyebilir ve kısaca yoğurabilir. Ardından yukarıdaki tarifte olduğu gibi mayalanmasını bekleyin. Daha sonra hamurun üzerini biraz su ile fırçalayın ve arzunuza göre tahıllar veya çekirdekler serpiştirin. Ekmek kalıbında fırına verin.

© 2016 by GRÄFE UND UNZER VERLAG GmbH, München
Kızıl buğday ekmeği

Malzemeler:

  • 650 g kızıl buğday unu
  • tuz
  • 1 paket yaş maya
  • Kalıp için yağ
Hazırlama: 5 dk. | Pişirme: yaklaşık 50 dk. I porsiyon başı 145 kcal | 1 dikdörtgen kalıp için
1. Kalıbı yağlayın. Unu ve 1 yumurtayı bir kasede karıştırın. Mayayı ufalayın ve unun üzerine serpiştirin.

2. Yoğurma el robotuyla 1/2 l el ılık su ekleyerek pürüzsüz bir hamur elde edene dek yoğurun.

3. Hamuru kalıba alın ve önceden ısıtılmış fırında 200° (orta, fanlı 180°) yaklaşık 50 dakika pişirin.

© 2016 by GRÄFE UND UNZER VERLAG GmbH, München

Fırın için geleneksel ve yenilikçi malzemeler

Mutfakta hazırlanan yiyeceklerin kalitesini sadece kullanılan içerikler belirlemez. Mutfak araç gereçleri de ve ne tür malzemelerden üretildikleri de önemlidir. Mutfağımızda ise eski gelenekler modern hayatla buluşuyor. On yıllardır deneyimlenen mutfak yardımcılarını da hala severek kullanıyoruz, yenilikçi ve kolaylık getiren ürünleri de. Malzemeleri farklı kılan unsurların neler olduğunu, bakımlarının nasıl yapıldığını ve hangi yemek için uygun olduklarını burada öğrenebilirsiniz.

Emaye

Emaye camdan bir kaplamadır. Özelliği ise nötr bir aroması olmasıdır. Emaye içinde hazırlanan yiyeceklerin tadı bir değişikliğe uğramadan saf olarak kalır. Düz cam yüzeyinin temizliği kolaydır ve oldukça hijyendir. Emaye aynı zamanda sıcaklığı iyi yayar. Böylece yemekleriniz hem hızlı hazırlanır hem de enerji tasarrufu sağlamış olursunuz. Emaye kaplamanın altında demir döküm bulunur. Kullanılan emaye tencere veya tavanın kulpları da kapağı da çok hızlı bir şekilde ısınır. Mutlaka mutfak eldivenleri kullanarak dokunun!

Güveç

Bu doğal malzemenin mutfaklarda uzun yıllara dayanan bir geleneği vardır ve günümüzde hala sevilerek kullanılır. Güveç tencerede örneğin patates ve sebzeleri yağ ve su kullanmadan da pişirebilirsiniz. Bu şekilde gereksiz yağ kullanımından kaçınmış olur ve son derece yoğun bir aroma elde etmiş olursunuz. Vitamin ve diğer besin değerleri kaybolmaz. Önemli: Güveç farklı ısı derecelerini sevmez. Bu nedenle bütün yiyecekleri soğuk fırına verin ve yavaşça istenilen dereceye yükseltin.

Silikon

Son derecek rahat kullanımı olan ve bakımı kolay olan bu malzeme mutfaklarda giderek daha çok yaygın hale geldi. Örneğin pasta ve kek kalıbı olarak tercih ediliyor. Silikon kalıplarının esnek olması nedeniyle de kek veya ekmek gibi ürünler kolaylıkla çıkarılabiliyor. Yağlamaya da gerek kalmıyor. Ayrıca silikon bulaşık yıkama makinesine uygundur, mikro dalgada kullanılabilir ve ısıya dayanıklıdır. Derin dondurucudan direkt fırına vermek bile sorunsuzdur.

Kaplama tavalar

Mutfakta belki de en yararlı yenilikçi malzemeler arasında yapışmaz kaplama tavaları ilk sıralara koyabiliriz. Kaplama tavalar yağsız da rahatlıkla kullanılabilir ve fırın için uygun olanlarını fırına rahatlıkla verebiliriz. Hiçbir şekilde yapışmaz. Tavaların yapışmaz kaplama özelliğini dokunarak hissedebilirsiniz. Ne kadar kaba-sert ise o kadar iyidir. Çünkü kaplama altına yerleştirilen minik parçacıklar kaliteli tavaların yüzeyini mekanik kullanımlara karşı daha dayanıklı olmasını sağlıyor.

Geleneksel fırın yemekleri ve daha fazlası

Fırında kıymalı lahana yemeği

Malzemeler:

  • Tuz
  • 600 g kereviz
  • 1 kg lahana
  • 2 ç.k. zeytinyağı
  • 700 g yağsız kıyma
  • Karabiber
  • 2 yk. kurutulmuş kekik
  • 4 yumurta (M boy)
  • 500 ml süt
  • Muskat
  • 200 g rendelenmiş peynir
Hazırlama: 20 dk. | Pişirme: yaklaşık 30 dk. I porsiyon başı 580 kcal | 1 büyük fırın kalıbı için
1. Büyük bir tencerede tuzlu suyu kaynatın. Kerevizi ve lahanayı soyun ve 1/2 cm kalınlıkta dilimleyin. Sebze dilimlerini kaynayan tuzlu suya atın ve 2-3 dk. Bekletin, ardından süzgeç ile çıkarın.

2. Fırını önceden 180 dereceye getirin. Yağı bir tavada ısıtın ve kıymayı içinde kavurun. Tuz ve karabiber ekleyin. Ardından kekik de ekleyin. Yumurtayı süt, tuz, karabiber ve taze rendelenmiş muskat ile çırpın.

3. Sebze dilimlerini, kavrulmuş kıymayı ve 150 g rendelenmiş peyniri kat kat olmak üzere üst üste dizin. En son sebze dilimleri koyun, yumurta karışımı dökün ve kalan peyniri üzerine serpiştirin. Fırın yemeğini önceden ısıtılmış fırında (orta, fanlı 160 derecede) yaklaşık 30 dakika pişirin.

© 2016 by GRÄFE UND UNZER VERLAG GmbH, München
Güveçte fırın patatesleri

Malzemeler:

  • 1,5 kg orta büyüklükte ve sert patatesler
Hazırlama süresi yaklaşık 1 saat
1. Fırını önceden 230 °C dereceye (fanlı) getirin.

2. Patatesleri iyice yıkayın ve kurulamadan patates tenceresine koyun.

3. Tencerenin kapağını kapatın ve fırın ızgarasının üzerine yerleştirin.

Öneri: Patateslerin piştiğini anlamak için patateslere bıçak batırın.
Patates graten

Malzemeler:

  • 40 g tereyağı
  • 800 g unumsu patates
  • tuz
  • taze çekilmiş karabiber
  • muskat
  • 200 g krema
  • 200 ml süt
Hazırlama: 30 dk. | Pişirme: yaklaşık 50 dk. I porsiyon başı 370 kcal | 1 küçük fırın kalıbı için
1. Fırını önceden 200 dereceye (fanlı 180 derece) getirin. Kalıbı yağlayın. Patatesleri soyun, ince ince dilimleyin ve hafifçe üst üste gelecek şekilde dizin. Her katı tuz, karabiber ve muskat ile baharatlayın.

2. Krema ve sütü karıştırın ve her yere eşit gelecek şekilde patateslerin üzerine dökün. Kalan yağı ufak parçalar halinde üzerine serpiştirin. Grateni sıcak fırında (orta) yaklaşık 30 dakika kadar pişirin. Krema karışımı kenarlardan yukarı yükselirse, grateni bir spatula yardımıyla yavaşça bastırın ki bütün patatesler sıvı içinde aynı oranda pişsin. Grateni 20 dakika daha pişirin.

3. Gratenlerin piştiğini anlamak için sivri bir bıçak ile ortaya bastırın. Kolayca basılıyor ve patatesler yumuşaksa, grateni fırından alabilirsiniz. Servisten önce 10 dakika üstü alüminyum folyo ile kapatılmış şekilde bekletin. Patates grateni keskin bir bıçak ile dörde kesin, spatula ile tabaklara servis edin.

© 2016 by GRÄFE UND UNZER VERLAG GmbH, München
Domatesli zeytinyağlı sosta tavuk filetosu

Malzemeler:

  • 700 g tavuk filetosu
  • 400 g şeri domates
  • 1 kırmızı soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 4 dal kekik
  • 1 yk tereyağı
  • 1 yk zeytinyağı
  • tuz
  • karabiber
  • 1 l kuru beyaz şarap veya tavuk suyu
  • ½ demet maydonoz
  • 2 yk yeşil zeytin
Hazırlama: 30 dk. | porsiyon başı 265 kcal | 4 kişi için
1. Tavuk etini soğuk suda yıkayın, kurulayın ve şeritler halinde kesin. Domatesleri yıkayın ve ortadan kesin. Soğanları ve sarımsakları soyun ve minik küpler halinde doğrayın. Kekikleri yıkayın, kurulayın ve yapraklarını alın.

2. Tereyağı ve zeytinyağını büyük bir tavada ısıtın. Tavuk eti şeritlerini 3 porsiyon şeklinde tavada yüksek ateşte ve karıştırarak açık kahverengi ton alıncaya kadar kızartın. Tuzlayın, karabiber ekleyin, tavadan alın ve ağzı kapalı şekilde sıcak kalmasını sağlayın.

3. Domates, soğan, sarımsak ve kekikleri kızartma yağına alın ve 2 dakika boyunca karıştırarak kızartın. Şarap veya tavuk suyu ile söndürün ve ağzı açık şekilde 2-3 dakika daha kaynatın.

4. Maydanoz yapraklarını yıkayın, kurulayın ve ince ince doğrayın, zeytinleri ve tavuk eti şeritlerini domates karışımına ekleyin. Domates sosunun tuzuna bakın ve servise hazır edin. Ekmek ve roka salatası ile ikram edin.

© 2016 by GRÄFE UND UNZER VERLAG GmbH, München

Kuşkonmaz pişirme tüyoları

Kuşkonmaz mevsimi geldi! Bu yöresel sebze nasıl hazırlanır? Beyaz ve yeşil kuşkonmaz arasındaki fark nedir? Kuşkonmaz hazırlamanız için tüyolar ve önerileri sizin için hazırladık.

Kuşkonmazları doğru soymak

Kuşkonmazları iyice yıkadıktan sonra iyi bir kuşkonmaz doğrayıcısı, yoksa patates doğrayıcısı ile soyun. Normal bir mutfak bıçağı kullanmayın çünkü kuşkonmazın büyük kısmı ziyan edilir. Kuşkonmazların uçları en zarif ve kırılgan olan bölümdür ve soyulmaz. Kuşkonmazların bitişleri genelde sertleşmiş ve hafif odunsu bir tat verdiği için, bu yerleri 0,5 - 2 cm genişliğinde kesip atabilirsiniz.

Kuşkonmazları soyma esnasında baş tarafı bilek tarafına yatırılır ve sıkmadan tutulur. Soyucu kuşkonmazın alt kısmından tutularak elden dışarı ve aşağıya doğru çekilir. Bu arada kuşkonmaz her defasında çevrilir.

Yeşil kuşkonmazların tamamını soymaya gerek bulunmaz çünkü beyaz kuşkonmazlara göre kabukları daha ince ve yumuşaktır. Kabukların üçte birini soymanız yeterli. Kurumuş yerlerini ise kesip atın.

Kuşkonmazları doğru pişirmek

Tamamen arzuya ve damak tadına göre kuşkonmazı pişirmenin birçok farklı yolu var. En yaygın ve kolay olanı ise tuzlu suda pişirmek. Biraz şeker eklendiğinde, varsa acımtırak tadının alınması sağlanır. Bir parça tereyağı lezzetini artıracaktır. Sebze suyu içinde de hazırlayabilirsiniz, ancak kuşkonmazın asıl tadı biraz da olsa değiştirilmiş olacaktır. Daha sert ve yoğun bir tat istiyorsanız, kuşkonmaz kabuklarını ve kestiğiniz uçları daha sonra kuşkonmazlar için kullanacağınız suda kaynatmanız tavsiye edilir.

Kuşkonmazların kalınlığına göre en fazla 20 dakika kadar kaynatın. Yoksa çok yumuşak olurlar. Kuşkonmaz tencerelerinde kuşkonmazlar dikine dizilir ve çok az su gerekir. Kuşkonmazların yalnızca üçte biri su ile kaplanır, diğer bölümleri ise ağzı kapalı tencerede buharda pişer. Pişirme süresi daha kısa olur ve 15 dakikada hazır hale gelirler. Kuşkonmazları tencereden çıkarırken hafifçe eğilir ama tamamen bölünmezse, doğru pişmişlerdir.

Daha fazlasını keşfedin

  • Cafissimo easy Siyah
  • Cafissimo easy Kırmızı
  • Cafissimo easy Gri
  • Cafissimo easy Beyaz
Evde kahve keyfi artık çok kolay!
4.499,00TL
Hızlı Görünüm
Cafissimo easy Kırmızı
Cafissimo easy Siyah
Cafissimo easy Gri
Cafissimo easy Beyaz
Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!
4.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Cafissimo easy Siyah
  • Cafissimo Easy, Black & Gold
  • Cafissimo easy Gri
  • Cafissimo easy PETROL
  • Cafissimo easy Kırmızı
  • Cafissimo easy Beyaz
Evde kahve keyfi artık çok kolay!
4.499,00TL
Hızlı Görünüm
Cafissimo Easy, Black & Gold
Cafissimo easy Siyah
Cafissimo easy Gri
Cafissimo easy PETROL
Cafissimo easy Kırmızı
Cafissimo easy Beyaz
Evde mükemmel kahve keyfi bu kadar kolay olabilir!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde mükemmel kahve keyfi bu kadar kolay olabilir!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!
2.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
3.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştirMaalesef tüm stoklar tükenmiştirMaalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Cafissimo easy Siyah
  • Cafissimo easy Kırmızı
  • Cafissimo easy Beyaz
  • Cafissimo easy Gri
  • Cafissimo Easy Light Beige
Evde kahve keyfi artık çok kolay!
4.499,00TL
Hızlı Görünüm
Cafissimo easy Siyah
Cafissimo easy Kırmızı
Cafissimo easy Beyaz
Cafissimo easy Gri
Cafissimo Easy Light Beige
Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde mükemmel kahvenin tadını çıkarmak çok kolay olabilir!
4.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
3.499,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştirMaalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Cafissimo easy Beyaz
  • Cafissimo easy Kırmızı
  • Cafissimo easy Siyah
  • Cafissimo easy Gri
Evde kahve keyfi artık çok kolay!
4.499,00TL
Hızlı Görünüm
Cafissimo easy Kırmızı
Cafissimo easy Siyah
Cafissimo easy Gri
Cafissimo easy Beyaz
Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!
4.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Cafissimo easy Beyaz
  • Cafissimo Easy, Black & Gold
  • Cafissimo easy Siyah
  • Cafissimo easy Gri
  • Cafissimo easy PETROL
  • Cafissimo easy Kırmızı
Evde kahve keyfi artık çok kolay!
4.499,00TL
Hızlı Görünüm
Cafissimo Easy, Black & Gold
Cafissimo easy Siyah
Cafissimo easy Gri
Cafissimo easy PETROL
Cafissimo easy Kırmızı
Cafissimo easy Beyaz
Evde mükemmel kahve keyfi bu kadar kolay olabilir!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde mükemmel kahve keyfi bu kadar kolay olabilir!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!
2.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
3.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştirMaalesef tüm stoklar tükenmiştirMaalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Cafissimo easy Beyaz
  • Cafissimo easy Siyah
  • Cafissimo easy Kırmızı
  • Cafissimo easy Gri
  • Cafissimo Easy Light Beige
Evde kahve keyfi artık çok kolay!
4.499,00TL
Hızlı Görünüm
Cafissimo easy Siyah
Cafissimo easy Kırmızı
Cafissimo easy Beyaz
Cafissimo easy Gri
Cafissimo Easy Light Beige
Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde kahve keyfi artık çok kolay!Evde mükemmel kahvenin tadını çıkarmak çok kolay olabilir!
4.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
4.499,00TL
3.499,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştirMaalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Beyaz
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Gri Mavi
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Mint
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Siyah
Tek tuşla bir porsiyondan fazla filtre kahve hazırlayan makine
2.499,00TL
Hızlı Görünüm
Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Gri Mavi
Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Mint
Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Siyah
Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Beyaz
Tek tuşla birkaç porsiyon filtre kahve hazırlayan makineTek tuşla bir porsiyondan fazla filtre kahve hazırlayan makineTek tuşla bir porsiyondan fazla filtre kahve hazırlayan makineTek tuşla bir porsiyondan fazla filtre kahve hazırlayan makine
2.499,00TL
2.499,00TL
2.499,00TL
2.499,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştirMaalesef tüm stoklar tükenmiştir
Taşınabilir Termos Kap
699,00TL
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Siyah
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Gri Mavi
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Mint
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Beyaz
Tek tuşla bir porsiyondan fazla filtre kahve hazırlayan makine
2.499,00TL
Hızlı Görünüm
Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Gri Mavi
Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Mint
Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Siyah
Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Beyaz
Tek tuşla birkaç porsiyon filtre kahve hazırlayan makineTek tuşla bir porsiyondan fazla filtre kahve hazırlayan makineTek tuşla bir porsiyondan fazla filtre kahve hazırlayan makineTek tuşla bir porsiyondan fazla filtre kahve hazırlayan makine
2.499,00TL
2.499,00TL
2.499,00TL
2.499,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştirMaalesef tüm stoklar tükenmiştir
Yüksek Kaliteli Seramik Kaplamalı Paslanmaz Çelik Tava, çapı yakl. 20 cm
Yüksek Kaliteli Seramik Kaplamalı Paslanmaz Çelik Tava, çapı yakl. 24 cm
Yüksek Kaliteli Seramik Kaplamalı Paslanmaz Çelik Tava, çapı yakl. 28 cm
1.599,00TL
1.899,00TL
2.499,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
İki Kişilik Raclette Izgara
1.199,00TL
Katlanabilir Beslenme Kutusu
599,00TL
Yüksek Kaliteli Seramik Kaplamalı Paslanmaz Çelik Tava, çapı yakl. 20 cm
Yüksek Kaliteli Seramik Kaplamalı Paslanmaz Çelik Tava, çapı yakl. 24 cm
Yüksek Kaliteli Seramik Kaplamalı Paslanmaz Çelik Tava, çapı yakl. 28 cm
1.599,00TL
1.899,00TL
2.499,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
3 Adet Taze Tutan Silikon Kapak
399,00TL
Kapaklı Emaye Fırın Kabı, büyük
Kapaklı Emaye Fırın Kabı, küçük
899,00TL
749,00TL
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
Katlı Sunum Standı
1.899,00TL
Dijital Kaşık Tartı
449,00TL
Dayanıklı Pişirme Matı
349,00TL
Yalıtımlı Paslanmaz Çelik Şişe
679,00TL
3 Adet Beslenme Kutusu, Safari
299,00TL
Dayanıklı Pişirme Matı
349,00TL
Taşınabilir Yoğurt Kabı
349,00TL
2 Adet Yuvarlak Kalıcı Fırın Hasırı
349,00TL
XL Profesyonel Dayanıklı Pişirme Matı
449,00TL
Granit Görünümlü Mutfak Gereçleri Tutucu
299,00TL
1