500 TL ve Üzeri kahve alışverişinde ücretsiz kargo
Verschiedene Kaffeemaschinen, Milchkännchen und Tassen auf einer Küchenablage

Kahve Makineleri

Her hazırlama çeşidi için uygun makine

Tam otomatik kahve makineleri

Portafiltre

Filtre kahve makineleri

 
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Mint
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Gri Mavi
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Siyah
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Beyaz
Tchibo filtre kahve makinesi
2.499,00TL
 
 
Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Gri Mavi
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Mint
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Siyah
  • Tchibo Filtre Kahve Makinesi »Let's Brew«, Beyaz
Tchibo Filtre Kahve Makinesi
2.499,00TL

Cafissimo Kapsüllü Kahve Makineleri

Kahve Hazırlama Aletleri

Kahve hazırlama dünyasını keşfedin

Kahve hazırlamak kolay hale geldi
Frau probiert Kaffee mit Löffel

Kahve makinesi türleri nelerdir?

Kahve makinesi modelleri, kahve çeşitlerine bağlı olarak filtre kahve makinelerinin yanı sıra kapsül hazneli, tam otomatik ve pod filtre kahve makineleri gibi farklı seçeneklere ayrılır.

Kapsüllü kahve makineleri; caffè crema, espresso veya cappucino gibi birbirinden farklı lezzetteki kahve çeşitlerinin her birini yapmaya yardımcı olan bir makine çeşidi. Yapmanız gereken, tüketmek istediğiniz kahve çeşidine ait kapsülden satın almak ve onu cihazın kapsül haznesine yerleştirmek.

Tam otomatik kahve makineleri; kahve çekirdeği haznesine sahip olduğundan, demleme işlemini gerçekleştirmeden önce gerekli miktardaki kahveyi öğütür. Tam otomatik kahve makineleri için en uygun kahve, espresso veya caffè crema çekirdekleridir. Buna ek olarak, tam otomatik pek çok cihazda bulunan süt haznesi, sütü direkt kahveye ilave eder.

Filtre kahve makineleri; öğütülmüş tüm çekirdek kahveleri kullanarak kahve demlemenize olanak sağlar. Bu cihazları cazip kılan en önemli özellik, aynı anda çok miktarda kahve yapabiliyor olmasıdır. Filtre kahve makineleri su haznesi, filtre ve altında ısıtıcı bulunan bir cam demlikten oluşur.

Espresso kahve makineleri; genellikle profesyoneller tarafından kullanılıyor olsa da son yıllarda ev ve ofisler için de tercih edilmeye başladı. Espresso makinelerinde süzgeçli espresso kaşığı bulunur ve taze çekilmiş kahve, süzgeçli kaşığa doldurulur. Ardından kaşık, makinedeki yerine takılır. Espresso veya caffé crema elde edilen espresso makinesinde, bir fincanlık kahve yapılabilir. Pek çok espresso kahve makinesinde süt köpürtme aparatı da bulunur.

Pod filtre kahve makineleri ise aynı anda en fazla iki fincan kahve hazırlayabilir. Çalışma prensibi kapsüllü makinelere benzer. Pod filtre, cihazın uygun yerine yerleştirilir ve kahve tek tuşla hazır hâle gelir. Bu makinelerde kullandığınız filtreler, kompostlanabilir olma özelliği taşır. Kahve tüketiminizi sürdürülebilirlik konusunda ileri bir noktaya taşımak isterseniz pod filtre kahve makinelerini kullanabilirsiniz.

Kahve Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bir kahve makinesi almadan önce günlük kahve tüketim miktarınızı göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Kahve makinelerini birbirinden ayıran özelliklerden biri, makinenin bir seferde yaptığı kahve miktarıdır. Kalabalık ortamlarda kullanıma uygun olması için ikili kahve makinesi tercih edebileceğiniz gibi aynı anda çok daha fazla kahve yapabilen makineleri de kullanabilirsiniz. Bazı makineler tek seferde birkaç fincanlık kahve yaparken bazı makineler tek kişilik kahve hazırlar. Bu nedenle kahve tüketiminizi göz önünde bulundurmalı ve makine tercihinizi tüketim miktarınıza bağlı olarak yapmayı unutmamalısınız.

Kahve makinesi seçiminizde önemli bir diğer kriter, ne tür kahveler içmekten hoşlandığınız ve en sık hangi kahveleri tükettiğinizdir. Her ne kadar, birçok farklı kahve çeşidini aynı cihazdan yapmaya yardımcı olan makineler bulmak mümkün olsa da genellikle kahve makineleri, kahve çeşitlerine göre ayrı ayrı üretilir.

Kahve makinesi alırken önemli görülen bir diğer konu ise kahve makinesine ayıracağınız bütçeyle ilgili. Kahve makinesi fiyatları, kahve makinesi çeşitlerine bağlı olarak çok geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Bunun yanı sıra kahve makinesi kullanımında kapsül ya da granül kahve, filtre ve cam demlik gibi bazı giderleriniz de olur. Bu giderleri de göz önünde bulundurmalı ve tercihinizi bu koşullara göre yapmalısınız.

Tchibo Kahve Makinelerinde Hangi Kahveler Yapılabilir?

Kahveler, farklı aromalar ve yoğunluk düzeyleri ile birçok farklı çeşide sahiptir. Kahvelerin içine katılabilecek süt ve şurup gibi ilaveler, daha aromatik kahveler elde etmenizi sağlar. Süt ve şurubun yanı sıra farklı aromalarla zenginleştirilen hazır kahveler bulmak da mümkündür. Tchibo kahve makinelerini kullanarak espresso bazlı kahveler elde edebilir ve farklı aromalarla tatlandırılan kahveleri deneyebilirsiniz.

Otomatik kahve makinesi modellerinden tercih ederseniz makinenizde espresso veya caffè crema bazlı kahveler yapabilirsiniz. Tchibo tam otomatik kahve makineleri, çekirdek kahveleri demleme işleminin hemen öncesinde öğütür ve taze bir kahve sunar. Öğütülmüş kahvelerinizi sade içebileceğiniz gibi makinelerde bulunan süt köpürtücüleri kullanarak cappuccino veya latte macchiato da yapabilirsiniz. Tchibo'da, Tam Otomatik Kahve Makineleri İçin Kahveler bölümünden farklı aroma ve yoğunluklarda pek çok kahve bulabilirsiniz.

Tchibo kapsüllü kahve makinelerinde; filtre kahveden caffè crema, espresso, americano veya cappuccinoya kadar farklı kahve lezzetlerini keşfedebilirsiniz. Pratik şekilde aromatik kahveler elde edebileceğiniz kapsüllü kahve makineleri ile yöresel lezzetlerde ve farklı aromalarda kahveler yapabilirsiniz.

Öğütülmüş filtre kahveler hemen her marka filtre kahve makinalarında rahatlıkla kullanılabilir. Hem öğütülmüş hem çekirdek formda Espresso, Filtre Kahve ve Öğütülmüş Taze Filtre Kahve seçenekleri arasından damak tadınıza en uygun kahveyi satın alabilir, kahvelerin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Tchibo'da Hangi Kahve Makinesi Markaları Satılmaktadır?

Tchibo'da kahve zevkinizden ödün vermeden kahve içme fırsatı yakalamanızı sağlayacak tam otomatik kahve, filtre kahve, kapsüllü kahve makinesi çeşitleri bulunur. Bunun yanı sıra Arçelik markasına ait kahve makinesi bulmanız da mümkündür. Kahve makinesi kullanmayı tercih etmeyenler için Tchibo'nun manuel olarak kahve hazırlamanıza yardımcı olacak kahve değirmeni ve renk renk French Press çeşitleri de mevcut.

Kahve Makinelerinin Elektrik Tüketimi Ne Kadardır?

Sıcacık ve taze kahvenizi, makinede ortalama 1 saat kadar muhafaza edebilirsiniz. Bu süreçte elektrik tüketimi sizi kaygılandırmasın. Makineler, kahveyi demlemek ve sıcak tutmak için ortalama 140 watt enerji kullanıyor.

Tchibo’da Kahve Makinesi Fiyatları Ne kadar?

Farklı fiyat aralıklarında kahve makineleri bulmanız mümkün. Örneğin Cafissimo kahve makineleri 1.299 TL'den başlarken daha kapsamlı kahve makinelerinin fiyatı birkaç kat fazla olabiliyor. Bu yüzden hem bütçenizi önceden belirlemeniz hem de kahve makinelerinin hangi özelliklerinin sizin için gerçekten önemli olduğunu netleştirmeniz gerekir. Ayrıca kahve makinesi alırken ödeyeceğiniz fiyatın yanı sıra daha sonraki giderlerini de dikkate almanızı öneririz.