Banyo

Banyodan Vahaya:
Banyo Dekorasyon Önerileri

Mis kokulu bir köpük banyosu ve sonrasında yumuşacık bir bornozla yapılan yoğun bir güzellik programından daha rahatlatıcı ne olabilir ki? Doğru bir banyo dekorasyonu ile kendinizi iyi hissedeceğiniz bir spa ortamı oluşturabilirsiniz. Size mobilya, aksesuar ve birkaç ipucu ile banyonuzu nasıl harmonik bir hâle getirebileceğinizi göstereceğiz. Haydi başlayalım!
Hayalinizdeki banyo için doğru bir iç düzenleme

Hayalinizdeki banyo için doğru bir iç düzenleme

Banyo mobilyalarında ahşap, taş ve bambu malzemeler sıkça tercih edilir, çünkü sıcak ve yumuşak etki veren doğal malzemeler banyo fayansları, krom ve benzeri materyallerle iyi bir kontrast oluşturur. Kendinizi doğa içinde egzotik bir yerde gibi hissedersiniz. Böylece kapatma tuşunuza basıp enerji depolayabilirsiniz. Modern ve doğal görünümlü kişisel SPA'nızın keyfini uzun bir zaman yaşayabilmeniz için mobilyalarınızın uzun süren duşlara ve su sıçramalarına karşı dayanıklı olmasına dikkat edin.

Daha fazla depolama alanına sahip olabilmek için banyonuzdaki boş alanları değerlendirin. Örneğin, banyo kapısının arkasındaki boşluk genellikle büyük banyo dolabı için mükemmel bir alandır. Şık bir lavabo altı dolabı da her zaman tercih edilebilir. Ek olarak merdiven raflar, askılı duş rafları ve tekerlekli saklama üniteleri kullanılabilir. Kozmetik ve hijyenik malzemeleri daha sakin bir ortam yaratmak için çekmecelerde ve kutularda muhafaza edebilirsiniz.

Evinizde SPA Terapisi

Kendinizi baştan ayağa şımartmak istiyorsanız bugün, banyonuzda pratik şekilde kullanabileceğiniz, güzellik bakımından sonra kendinizi tazelenmiş ve canlanmış hissetmenizi sağlayacak küçük aparatlardan oluşan geniş koleksiyonumuzu keşfedin! Mikro cilt bakımı aleti, cildi makyaja hazırlamak için idealdir. İnce kristaller ölü deriyi alır, böylece cildin etken maddeleri daha iyi emilir. Aynı zamanda hücre yapılanması harekete geçirilir.

Gerçek SPA hissi sadece modern teknoloji ile sağlanmaz. Bütün hislerinize hitap edebilmesi için iyi hissetmenizi sağlayacak olan bakım gününüze rahatlatıcı kokular ekleyebilirsiniz. Lavanta, yasemin ve gül kokuları rahatlatıcıdır. Eğer tam tersi şekilde enerji depolamak isterseniz tazeleyen narenciye aromaları iyi bir tercihtir. Nane ve vanilya gibi aromalar da canlandırıcı özelliğe sahiptir.
Evinizde SPA Terapisi
Yumuşacık Banyo Ürünleri

Yumuşacık Banyo Ürünleri

Doğru banyo havlusu tercihi de banyo keyfinizi arttıracak ve iyi hissetmenizi sağlayacak bir etkendir. Sıcak bir banyodan ya da yaz günü yapılan seri bir duştan sonra kullanılan yumuşacık bir havlu ya da bornoz kendinizi harika hissetmenizi sağlar değil mi? Özellikle Frottier havlular, emici malzemesi ve iyi şekilde kurulaması sayesinde çok rahattır. Ayrıca pelüş mikrofiber banyo paspasları sayesinde ayaklarınızı fayans zeminin soğukluğundan koruyabilirsiniz.

Bütün banyo tekstili ürünlerini benzer renklerde seçerseniz, optik bir ilüzyon oluşur. Banyonuzu modunuza göre yeniden dekore edebilirsiniz. Yumuşak pastel renkler ya da asil gri tonlar rahatlatıcı bir atmosfer yaratmak için idealdir. Bunun yanında yeşil ve turkuaz gibi canlı renkler odaya hareket katar. Alanın sakin bir his verebilmesi için net bir renk konsepti seçmeye dikkat edin.

Banyoda Eğlence

Siz de duş alırken şarkı söylemeyi sevenlerden misiniz? Güne en sevdiğiniz müzik ile başlayabilirsiniz. Su sıçramalarından ve nemden etkilenmeyen, banyo için özel radyolar ile banyo keyfiniz artacak. Özellikle kancaları sayesinde doğrudan duşa ya da havlu askısına asılabilen modeller oldukça pratiktir. Hatta bazı radyoların hareket dedektörü bulunur, bu sayede banyoya yaptığınız kısa bir ziyaret bile müzik eşliğinde gerçekleşir.

Radyonun yüksek ses ayarında olduğuna dikkat edin, ancak bu şekilde duşun ya da elektrikli diş fırçasının sesini bastırabilirsiniz. Farklı müzik listeleri yaratmak da iyi bir fikir olabilir. Yumuşak dalga sesleri ve size kendinizi iyi hissedirecek, yağmurlu bir günde söylemek isteyeceğiniz favori şarkınız...
Banyoda Eğlence
Daha fazla konfor için banyo  aydınlatma ve dekorasyonu

Daha fazla konfor için banyo aydınlatma ve dekorasyonu

Evinizin diğer odalarında yaptığınız gibi banyonuzda da küçük dekorasyon elementleriyle oynayabilirsiniz. Bunu özellikle tamamen beyaz ve klasik banyolarda yapabilirsiniz. Bu durumda hayallerinizi sınırlandırmanıza gerek yok! Dekorasyonunuzla bir hikâye anlatın. Kumsalda geçirdiğiniz bir günü anımsatacak aksesuarlar yapabilirsiniz, kum ve deniz kabuğu dolu bir kâse, mavi-beyaz deniz temalı bir dekorasyon ve son seyahatinizden bir fotoğraf.

Aydınlatmanın banyo atmosferine etkisi son derece büyüktür. Sıkça kullanılan doğal beyaz renk, ışık uyandırıcı bir etki yaratır. Fonksiyonel bir ışık kaynağı olarak makyaj yapmak için kullanılır, ama rahatlatıcı etkisi yoktur. Güneş ışığına benzer, sıcak ve sarı renk, doğal bir ışıkla daha rahat edersiniz. LED mod aydınlatmalar ile güzel efektler yaratılabilir. Ayrıca bir klasik olarak köpüklü banyonuza mum ışıkları eşlik edebilir.

Şimdi Tchibo.com.tr'de

Banyonuz için Dekorasyon Önerileri

Banyonuz için Dekorasyon Önerileri

Banyo kategorisi

Banyonuz için rüya gibi aksesuarlar burada

Manikür ve Pedikür Aleti
549,00TL
2 Adet Saklama Sepeti, Kremsi Beyaz - Bakır Rengi
349,00TL
2 Adet Kendinden Yapışkanlı Askı Seti
299,00TL
Metal Tepsi, Bakır Rengi
419,00TL
Banyo Sileceği, Beyaz-Mavi
319,00TL
2 Adet Dekoratif Saklama Sepeti
449,00TL
Asılabilen Duş Rafı
599,00TL
Elektrikli Kaş Şekillendirici
479,00TL
Saklama Sepeti, yakl. 20 x 20 x 20 cm
Saklama Sepeti, yakl. 35 x 35 x 40 cm
539,00TL
959,00TL
Saklama Sepeti, yakl. 20 x 20 x 20 cm
Saklama Sepeti, yakl. 35 x 35 x 40 cm
539,00TL
959,00TL
Asmak için Duş Rafı, Mavi
599,00TL
Ultra Kompakt Banyo Tartısı
779,00TL
Manikür ve Pedikür Aleti
549,00TL
2 Adet Dekoratif Metal Kutu
389,00TL