/

KAMPANYA DETAYLARI

Pegasus Genç BolBollulara özel Tchibo.com.tr’de yapacakları alışverişlerinde geçerli %15 indirim kodu!

Kampanyanın Geçerli Olduğu Tarihler: 6 Ağustos 2024 – 31 Aralık 2024

Kampanyadan Yararlanabilecek Kişiler: Kampanyadan Pegasus Genç BolBollular yararlanabilir. Pegasus Genç BolBol’lu değilseniz, linke tıklayarak ücretsiz olarak Pegasus Genç BolBol üyesi olabilirsiniz.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Ürünler ve Satış Kanalı: Kampanya kapsamında sağlanacak kupon kodu Tchibo.com.tr üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır.

Kampanyaya Katılım:Kampanyadan yalnızca Pegasus Genç BolBollular yararlanabilecektir. Kampanyaya katılım için gerekli kupon kodu Pegasus tarafından Pegasus Genç BolBollulara e-posta yolu ile iletilecektir.

İletilen Pegasus GençBolBollu’ya özel kupon kodu Tchibo.com.tr’deki ödeme alanında ilgili alana girilmelidir. Kupon kodu girildikten sonra sepet tutarı üzerinden %15 indirim geçerli olacaktır.

Daha fazla bilgi için https://www.flypgs.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TCHIBO AVANTAJLARINI KEŞFEDİN

Taksit Seçenekleri

Bütün tutarlardaki alışverişlerinizde taksit seçeneklerinden yararlanabilirsiniz . Bankanıza uygun taksit sayıları ödeme ekranında gösterilecektir.

İade ve Değişim Hakkı

Ürününüzü, tekrar satılabilir özelliğini yitirmemiş olması kaydıyla teslimat tarihinden itibaren toplam 90 gün içerisinde faturanız ile iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

Detaylı Bilgi

Kargom Nerede?

Siparişleriniz en geç 2 iş günü içerisinde Yurtiçi Kargo'ya teslim edilir. Kargonuza ait gönderi numarasını "Hesabım > Siparişlerim > Teslimat" bölümü altında bulabilir ve kopyalayarak Yurtiçi Kargo'nun kendi sitesinden kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.
1500 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo seçeneğinden yararlanabilirsiniz.