Yeşil Stanley Klasik Efsane Termos 1lt

(12)
1.239,00TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Yeşil Stanley Klasik Efsane Termos 1lt

Sipariş Numarası: 511181

  • Gerçek vakum izolasyonu,
  • 1 litrelik geniş hacim,
  • BPA içermeyen sağlıklı materyal,
  • Dayanıklı paslanmaz çelik gövde,
  • Gelişmiş çift katmanlı ısı izolasyonu,
  • 24 saate kadar ısı muhafazası ve 120 saate kadar buzlu içecek ısı muhafazası,
  • Ağırlık: 843gr
  • Boyutlar: 9.6 x 11.4 x 36.3 cm

Stanley Classic serisi, tamamen çelik malzemeden üretilen eşsiz bir vakumlu termos olarak nesillerdir ihtiyaçlarınıza çözüm oluyor. Stanley Classic serisinin geniş hacmi ve kompakt boyutları sayesinde en çok tercih edilen modeli olan Stanley Classic 1 Litre Vakumlu Termos çift katmanlı yapısal tasarımı ve gerçek vakum insulasyonu sayesinde sıcak ve soğuk içeceklerinizin ısısını tam 24 saate kadar muhafaza edebilir, buzlu içeceklerinizi 120 saate kadar soğuk tutabilirsiniz. 810 gram hafifliğinde ve 1 litre hacmindeki Stanley Classic Vakumlu Termos 1 Lt, paslanmaz çelik gövdeye sahiptir. Bu sayede dayanımı yüksek ve uzun ömürlüdür. Ayrıca yapılan testler sonucunda sızdırmazlığı kanıtlanan güvenli tasarımı sayesinde her yerde kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

BPA içermeyen materyal ve paslanmaz çelikten imal edilmiş dış gövdesi ile Stanley Classic Vakumlu Termosu ister kampta ister işte veya sadece günlük şehir hayatında kullanın ve bir ikon haline gelmiş Stanley Classic serisi ile nesilleri aşan ikonik tasarım tarzını hayatınıza yansıtın.

Dayanıklı ve Kullanışlı, Gerçekten En İyisi

Temel olarak bir termostan beklenen, içeceğin ısısını uzun saatler muhafaza etmektir. Bu noktada Stanley’in 1 Litrelik Classic Vakumlu Termosu beklentilerin de üzerine çıkıyor ve neredeyse bir tam gün (24 saat) boyunca içerisindeki içeceğin ısısını koruyor. Geliştirilmiş bu özelliği sayesinde hem profesyonellerin bir numaralı tercihi haline geliyor hem de klasik ve endüstriyel tasarım anlayışını günlük hayatına yansıtmak isteyen tarz sahibi kullanıcıların öncelikli tercihi oluyor. Yani Stanley Classic Vakumlu 1 Litre Termos sadece doğa severler tarafından kamp ve doğa sporları ile birlikte değil, aynı zamanda öğrenciler tarafından günlük hayatta, çalışanlar tarafından iş yerleri ve ofislerde veya profesyoneller tarafından şantiye, fabrika gibi ağır koşullarda uzun yıllar kullanıcısını üzmeden ve beklentiyi her daim karşılayarak kullanılıyor.

Stanley Classic 1 Litre Vakumlu Termos güvenliğin yanında fonksiyonel ve çok amaçlı kullanıma da imkân tanıyor. Stanley termosun iki aşamalı sızdırmaz kapağının paslanmaz çelik materyalden üretilmiş en dış katmanı aynı zamanda bardak olarak da kullanılabiliyor.

Yüksek Performanslı ve Sağlıklı Termos

Yüksek performans ve sağlamlıktaki Stanley termos çantada veya elde kolaylıkla taşınılabilir ve nerede olursanız olun her hava koşulunda görevini en iyi şekilde yerine getirir. Kamp termos çeşitleri ve günlük kullanıma uygun seyahat sulukları arasında hem suluk termos hem de sıcak içecek termosu gibi farklı amaçlar doğrultusunda kullanıma uygundur. İster yanınızda sadece su taşıyın isterseniz de en sevdiğiniz kahveyi gün boyu sıcak bir şekilde tüketin, Stanley Classic Vakumlu Termos 1 Lt her koşulda sizin için en iyi performansı sağlayacaktır.

Suluk, matara ya da termos, Stanley Classic gerçek vakum özelliği sayesinde her türlü kullanım amacına uygun olarak tasarlanmıştır. Gerçek vakum yalıtımı ile gerçek izolasyon etkisini pratik bir kullanımla son kullanıcısına sunan Stanley Classic, hem ısı yalıtımlı termos olarak görevini yerine getiriyor hem de termos içerisindeki içeceğin hava ile doğrudan temasını büyük oranda azaltarak içeceği her daim taze ve sağlıklı tutuyor.

Ömür Boyu Garantili

Stanley Classic Vakumlu Termos 1 Lt, firmanın üretime başladığı 1913 yılından beri elde ettiği bilgiler ışığında tasarlanan ve üretilen, ömür boyu dayanacak materyallerin doğru tecrübe ile bir araya getirilmesi ile ortaya çıkan bir üründür. Bu yüzden Stanley Türkiye, 1 litre hacimli Classic Vakumlu Termos ürününe ömür boyu garanti veriyor.

  • Sipariş & gönderim
  • Müşteri değerlendirmeleri