Ürün Yorumları

Tchibo Ürün Değerlendirmesine Katılım Koşulları

Puanlamanızı ve değerli yorumunuzu göndererek, aşağıdaki şartları ve koşulları kabul etmiş olursunuz. Değerlendirme öncesinde aşağıdaki şartları dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz.

Değerlendirme için şartlar

Ürünü doğru değerlendirebilmek adına; teslim almış olduğunuz ürünü test ettikten sonra puanlama yapmanızı ve yorumlamanızı öneriyoruz. Tchibo markasına zarar verecek, küfür ve hakaret içeren, etik olmayan olumlu ya da olumsuz değerlendirmelere izin verilmez. Özellikle, sadece yorum ve puanlama yapabilmek amacıyla sipariş verip, ürünü teslim almadan iptal edilen siparişlerin tespitinde geçerlidir.

Değerlendirme gönderimi ve kayıt

Bir değerlendirme ve / veya yorum iletildiğinde tüm içerik ve bilgiler Tchibo'da saklı tutulur. Tchibo, değerlendirmenizi doğrulamak veya hizmet şikayetlerine yanıt vermek amacıyla kayıtlı olan e-posta adresinizden sizinle iletişime geçebilir.
Ürün değerlendirmesi genellikle adınız ve soyadınızın ilk harfiyle birlikte yayınlanır. Bunu istemiyorsanız değerlendirme için ""anonim"" seçeneğine onay işareti koymanız yeterlidir.

Değerlendirmenin kullanımı

Değerlendirme ve / veya yorum göndererek, Tchibo'nun değerlendirme ve/veya yorumunuzu (tamamen veya kısmen) münhasır olmayan, telif ödemeksizin, kalıcı ve geri alınamaz hakları çevrimiçi ve çevrimdışı olarak (basılı medya ya da katalog gibi) kullanma, kopyalama, herhangi bir biçimde (medya, teknoloji vb.) diğer platformlara entegre etmek için üçüncü şahısların erişimine sunma, çoğaltma, yeniden yayınlama, yayınlama, tercüme etme haklarına sahiptir.

Örneğin, Tchibo'nun yorumu yayınlayabileceği ve değerlendirmeyi ve / veya yorumu reklam/pazarlama amacıyla kullanabileceği anlamına gelir.

İçerik, kontrol ve değerlendirme içeriğinin düzeltilmesi

Değerlendirmeler, Tchibo tarafından yayımlanmadan önce içerik kontrolünden geçirilir.

Değerlendirmeniz anonim bir biçimde servis sağlayıcımız e-Komi'ye gönderilecektir.

Derecelendirmeler yasadışı içerik içermeyebilir. Ek olarak, aşağıdaki koşullar bu duruma dahildir:
  • Yasadışı ve / veya ceza gerektiren koşullar, özellikle hakaretler, kanunsuz tehditler, iftira niteliğindeki eleştiriler ve gerçek dışı söylemler
  • Tehdit ve taciz edici, küfürlü, aldatıcı, hakaret içeren, yanıltıcı, ırkçı, ayrımcı, şiddet içeren, müstehcen veya pornografik olanlar
  • Üçüncü kişilerin haklarını çiğnemek veya zayıflatmak amaçlı olanlar (telif hakkı ve ticari marka hakları da dahil olmak üzere tüm fikri mülkiyet hakları dahil)
  • Gizli verileri içeren ve / veya başkalarının mahremiyetini ihlal eden veya engelleyen; kişisel veriler (özellikle isimler, adresler, IP adresleri, müşteri numaraları, sipariş numaraları, banka veya kredi kartı verileri, sigorta tutarı, yaş, doğum verileri) ve telekomünikasyon detayları (telefon / faks numarası, e-posta adresleri)
  • Başkalarının kimliğiniz hakkında aldatıcı söylemleri (örneğin, başka bir kişi olarak harcama yapmak ve değerlendirmeye katılmak)
  • Diğer web sitelerinin, ürünlerin veya hizmetlerin reklamını yapmak
  • Konuyla ilgisiz olanlar, diğer bir deyişle gerçek ürünle bağlantılı olmayanlar;
  • Farmasötik malzemelerin, tıbbi uygulamaların veya terapilerin etkisi ve etkinliği hakkında açıklamalar;
  • Fiyat teklifleri ve diğer masraflar (örneğin nakliye masrafları) rakamlarla (örneğin "10 Lira") veya ifade içeriği olmayan içerik (örn. Anlamsız sayılar, harf dizileri, semboller)
  • Yukarıdaki kuralların ihlal edilmesi durumunda Tchibo, özellikle yasayı ihlal ediyorsa, değerlendirmelerin bir bölümünü veya tamamını kaldırma hakkını saklı tutar.
Katılım koşullarının değişmesi

Tchibo değerlendirme şartlarını güncelleme, uyarlama veya değiştirme hakkını saklı tutar.