tesa® İz Bırakmadan Sökülebilir Yapışkanlı Askı Çivi

(4)
-23 %
64,95TL
49,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

tesa® İz Bırakmadan Sökülebilir Yapışkanlı Askı Çivi

Sipariş Numarası: 503707

  • Fayans ve Metal Yüzeyler için 3 kg x 2 adet
  • Fayans ve Metal Yüzeyler için Ayarlanabilir Yapışkan Çiviler düz ve pürüzsüz yüzeylerde mutfak eşyaları gibi nesneleri asmak ve hizalamak için idealdir.

tesa® Fayans ve Metal yüzeyler için Ayarlanabilir Yapışkan Askılar - Çiviler 3 kg'a kadar olan objeleri taşıma gücüne sahiptir ve 2 adedi 6 kg'a kadar taşıma gücüne sahiptir. Fayans ve Metal gibi düz ve pürüzsüz yüzeylere baharat rafları, resim ve obje asmak ve hizalamak için güvenilir bir alternatiftir. Powerstrips® teknolojisi, Ayarlanabilir Askıları - Çivileri saniyeler içinde iz bırakmadan sökmenize yardımcı olur. Ayarlanabilir askının - çivinin tekrar kullanımıda çok kolaydır - Fayans ve Metal yüzeyler için yedek Yapışkan Şerit Bant almanız yeterlidir.

Sökülebilir, tekrar kullanılabilir ve kolayca ayarlanabilir, tesa® Fayans ve Metal Yüzeyler için Yapışkanlı Askılar - Çiviler 3 kg, düz olmayan pürüzsüz ve sert yüzeylerde monte etmeyi kolaylaştırır. Her bir Ayarlanabilir Yapışkan Çivi 3 kg'a kadar taşıma gücüne sahiptir ve iki çivi kullanarak taşıma gücünü 2 katına çıkarabilirsiniz. Hiç bir alete ihtiyaç duymaz ve yüzeye de zarar vermezsiniz.

  • Nasıl Uygulanır - Adım Adım:
  • Sipariş & gönderim
  • Müşteri değerlendirmeleri