tesa® İz Bırakmadan Sökülebilir Yapışkanlı Askı Çivi

(7)
-21 %
69,95TL
54,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

tesa® İz Bırakmadan Sökülebilir Yapışkanlı Askı Çivi

Sipariş Numarası: 503705

  • Duvar ve Duvar Kağıdı için  2 kg x 2 adet
  • Duvar ve Duvar kağıdı gibi yüzeylerden iz bırakmadan sökülebilir, tekrar kullanılabilir ve aletsiz montaj gerçekleştirmek için uygundur.

tesa® Duvar ve Duvar Kağıdı için iz bırakmadan sökülebilir ve ayarlanabilir Yapışkanlı Askı - Çivi 2 kg'a kadar taşıma özelliğine sahiptir (yada 4 kg, eğer iki çivi kullanıyorsanız). Özellikle iç mekanlardaki dokulu ve hassas yüzeylere resim, çerçeve veya dekorasyon objelerinizi yüzeye zarar vermeden hızlı ve kolayca asmak için idealdir. Powerstrips® Teknolojisi sayesinde kullanımı çok kolaydır, yüzeyden iz bırakmadan sökülebilir ve yeni Yapışkanlı Şerit ile tekrar kullanılabilir.

tesa® Duvar ve Duvar Kağıdı için uygun, iz bırakmadan sökülebilir ve ayarlanabilir Yapışkanlı Askılar - Çiviler 2 kg , matkap veya çekiç olmadan ve zarar vermeden hassas yüzeyler üzerinde resim, çerçeve, raf veya dekoratif objeleri asmak için idealdir. Her askı - çivi kolaylıkla 2 kg'a kadar taşıyabilir ve iki askı toplamda 4 kg'a kadar taşıyabilir.Yeniden kullanılabilirler ve iz bırakmadan sökülebilirler.

  • Nasıl kullanılır - Adım Adım
  • Sipariş & gönderim
  • Müşteri değerlendirmeleri