tesa® Çift Taraflı Köpük Bant, İç Mekan, 1.5mx19m

(2)
-18 %
54,95TL
44,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

tesa® Çift Taraflı Köpük Bant, İç Mekan, 1.5mx19m

Sipariş Numarası: 490273

  • 1,5m*19mm ebatlarındadır.
  • İç mekanda kullanım için idealdir.
  • Güçlü tutuş sağlar.
  • 10 cm'lik bant başına 5 kg* taşıyabilir
  • Fayans, alçı, tahta ve çoğu plastiğe tutunabilir.

Evin içinde duvara kalıcı montaj işlerini, delmenin karışıklığını ve zorluğunu yaşamadan yapmanın kolay yolu.
tesa Powerbond® İÇ MEKAN, çeşitli kapalı mekan yüzeylerinde dekoratif alçı kaplamaların ve küçük rafların kalıcı şekilde montajı için mükemmel bir tercihtir. Küçük yüzey bozukluklarını telafi edebildiğinden bir sorun teşkil etmez. Kullanımı çok kolaydır ve sadece makas ve birkaç dakika yeterlidir. 10 cm'lik bir şerit 5 kg'a kadar ağırlığı destekleyebilir, bu nedenle eşyanızın asıldığı gibi kalacağından emin olabilirsiniz.
tesa Powerbond® İÇ MEKAN, ev içindeki yüzeyler üzerinde kalıcı bir tutuş sağlamak için tasarlanmıştır. Tek bir 10 cm'lik şerit 5 kg'a kadar ağırlığı tutabildiğinden gerçekten güçlüdür. Kullanımı – Adım adım 1. Tozsuz bir bezle yüzeyinizi temizleyerek mümkün olan en iyi yapışmayı elde edin. 2. tesa Powerbond® İÇ MEKAN, eşyanızın tüm uzunluğu boyunca giden şeritlerdeki en pürüzlü yüzeye uygulanmalıdır. Ardından, hepsi birlikte en az 5 saniye süreyle aşağı bastırılmalıdır. Asma alanının en üstü en çok ağırlığı taşımak zorunda kalacağından, buraya biraz daha kısa bant şeridi takın. 3. Koruyucu folyoyu çıkarın ve sonra eşyanızı konumlayın. 4. Konumdan memnunsanız, Powerbond® teknolojisini etkinleştirmek için bir 5 saniye daha sıkıca bastırın. Bantınızı kesmek için sadece makas yeterli olacaktır.İç mekan yüzeylerine kalıcı nesneleri monte etmek istediğinizde tesa Powerbond® İÇ MEKAN ideal bir yardımcıdır. Hiçbir alet gerekmez – bir makas ve tesa Powerbond® İÇ MEKAN ile anahtar rafları ve küçük raflar gibi şeyleri güvenli bir şekilde monte edebilirsiniz. Bu bant güçlüdür - ideal koşullar altında bir 10 cm şerit 5 kg'ı tutabilir. Hatta çok küçük zemin bozukluklarını da telafi eder. tesa Powerbond® İÇ MEKAN bir iç mekan çift taraflı banttır. Dış mekanlara, banyolara ve camın üzerine monte etmek için, tesa Powerbond® Ürün Bulucu'yu kullanınız. Yapışmaz malzemeler için uygun değildir.

  • tesa® ürünleri, sürekli olarak sıkı kontrollere tabi tutulan denenmiş ve ispatlanmış ürünlerdir. En iyi sonuçları kuru, tozsuz ve yağsız yüzeylerde ve bandın üzerine iyice bastırdığınızda elde edersiniz. Uygulamanıza hangi bandın uygun olduğunu bulmak için, önce küçük yüzeylerde deneme yapmanızı öneririz.Uygulamayı paket arkasında yer alan bilgileri dahilinde yapınız.
  • Sipariş & gönderim
  • Müşteri değerlendirmeleri