Rarität
»Pada Maju«

Endonezya'dan Özel Kahve
» Bu Arabica kahvesi, her şeyden önce yüksek kalitesi - ve yoğun baharatlı ve dolgun tadıyla bizi etkiledi. Akçaağaç şurubu ve Muskat tadı alıyoruz. - Siz ne tadı alıyorsunuz? «
Markus Meusburger Tchibo Ekibinden Özel Tat Satın Alıcısı
 
Yeni Rarität Kahve Burada!

Akçaağaç şurubu ve Muskatlı baharatlı tadıyla Endonezya'dan yeni sınırlı premium kahve "Pada Maju" yu keşfedin.

Sadece kısa bir süre için mevcut!

Maalesef tüm stoklar tükenmiştir
  • Rarität »Pada Maju« - 250 gr çekirdek kahve
Rarität
Akçaağaç Şurubu ve Hindiztan Cevizi
250 g Çekirdek Kahve
209,90TL
Sevgili Kahve Uzmanları,

Bu Rarität kahve ile sizi Endonezya'nın Java Adası'na, Burangrang Dağı yakınlarındaki "Pada Maju" Kooperatifi'ne götürüyoruz.

Doğanın parlak renkleri, aktif volkanlar, büyüleyici krater gölleri ve etkileyici tapınaklar bu adaya çok özel mistik bir hava katıyor.

Endonezya, uzun bir kahve geleneğine ve özel olana bakar: Her Endonezya adası, bugün kahvesine hala kendi karakteristik tadını veriyor.

Bu Arabica kahvesi, her şeyden önce yüksek kalitesi - ve yoğun baharatlı ve dolgun tadıyla bizi etkiledi.

Akçaağaç şurubu ve Muskat tadı alıyoruz - Siz ne tadı alıyorsunuz?

» Caffè Crema olarak hazırlamanızı tavsiye eder, tadını çıkarırken iyi eğlenceler dileriz. «
Markus Meusburger Tchibo Ekibinden Özel Tat Satın Alıcısı

Rarität »Pada Maju«

  • KÖKEN: Bandung, Java
  • YETİŞTİRME YÜKSEKLİĞİ: 1.000 - 1.700 m
  • İKLİM: Tropikal iklim
  • ÇEŞİTLİLİK: Ateng ve Catimor
  • İŞLEME: Yarı yıkanmış
  • TİP: %100 Tchibo Arabica
  • TAT: Akçaağaç şurubu ve Muskat notalarıyla baharatlı
Şimdi Deneyin

Özel aromalar – sınırlı sayıdaki üstün kaliteli kahvelerimiz.

Seçkin Rarität kahvelerimiz ile dünyanın etrafında çok özel bir keyif yolculuğuna çıkın ve kahvenin en özel kökenlerini keşfedin. İster elde hazırlamak için ister Cafissimo makineniz için Grand Classé kahveleri olarak: Kahve kuşağı boyunca yer alan seçili plantasyonlardan elle toplanan, sevgiyle işlenen ve eşsiz lezzete sahip olan köken çeşitliliğini deneyimleyin.

Sınırlı sayıdaki üstün kaliteli kahvelerimizin her serisi sürdürülebilir tarımdan elde edilir ve ilgili standartlara uygun olarak tarım bölgesindeki ekolojik ve sosyal projeleri destekler.

Eşsiz kahve, eşsiz lezzet anlamına gelir

Meyvemsiden baharatlıya, fındıklıdan çikolatamsıya, tatlıdan çiçeksiye: Her seri güzel keyif anları için çok özel bir aroma dünyası sunar. İlgili lezzetin renk tasarımı ve paketinin üzerinde bulunan aroma çemberi sayesinde sınırlı sayıdaki üstün kaliteli kahvenin aromalarını ilk bakışta keşfedebilirsiniz.

Toprağın niteliği, yetiştirme yüksekliği ve iklim gibi çevresel etkilerin yanı sıra hasat, işleme ve kavurma gibi mekanik bileşenlerin iş birliği, üstün kaliteli kahvelerimizin olağanüstü ve güzel aromalarını oluşturur.

Etkileyici keyif cazibesi –
hem de yılda birkaç defa

Hasat takvimine göre her sene altı adete kadar Rarität kahveyi heyecanla bekleyebilirsiniz – bunlardan birkaç tanesini Cafissimo Grand Classé olarak da sunarız. Ayrıca Paskalya ve yeni yıl zamanında sizi daha özel bir şeyler de bekler: Olağanüstü tasarımları ile kahvelerin kökenini temsil eden özel hediye kutularında, Dünya'nın en değerli kahve ülkelerinden gelen üstün kaliteli kahveler.

Kahve kutuları sadece gerçek birer koleksiyon parçası ve her mutfakta dikkat çekici olmakla kalmaz, aynı zamanda favori kahvenizin aromasını her zaman taze tutan bir saklama imkanı da sunar.
 
 
 
 
Size bunu da tavsiye ederiz
El filtresi, kahve değirmeni & daha fazlası
Rarität kahvelerimizi ideal şekilde hazırlamak için uygun filtre kağıdına sahip olan HARIO'nun seramik el filtresini tavsiye ederiz. Bunun için mükemmel tamamlayıcı: elektrikli kahve değirmeni ve istenilen sıcaklık ayarı için elektrikli su ısıtıcısı.

Mükemmel kahve keyfini, Cafissimo kapsüllü kahve makinesi ile Cafissimo Grand Classé kapsüllerini hazırlayarak da elde edebilirsiniz.