Kitap: İnanılmaz İnsan Vücudu

98,00TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Kitap: İnanılmaz İnsan Vücudu

Sipariş Numarası: 513727

  • National Geographic imzasını taşıyan bu vücut ansiklopedisinin sayfalarını çevir ve insan vücudunu daha önce hiç deneyimlemediğin bir şekilde keşfetmeye başla. İçindeki dünyaya doğru muhteşem bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın?

Vücudunun nasıl çalıştığını hiç merak ettin mi?

O zaman bu kitap tam sana göre! İnanılmaz İnsan Vücudu biz insanları, insan yapan ve diğer tüm canlılardan farklı kılan gerçeklerin kapısını aralıyor! Vücuttaki sistemlerin sağlıklı ve saat gibi çalışıyor olmasını neyin sağladığını inanılmaz bilgiler, fotoğraflar, çizimler ve diyagramlarla keşfetmeye hazır mısın?

Kulağındaki iğrenç ve yapışkan maddenin, kulak zarına su, pislik ya da bakterilerin ulaşmasını engellemek için orada olduğunu biliyor muydun?

Peki ya dolaşım sisteminin günde yaklaşık 19.000 km yol kat ettiğini? Bunların etkileyici olduğunu düşünüyorsan, daha yeni başlıyoruz!

National Geographic imzasını taşıyan bu vücut ansiklopedisinin sayfalarını çevir ve insan vücudunu daha önce hiç deneyimlemediğin bir şekilde keşfetmeye başla. İçindeki dünyaya doğru muhteşem bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın?

  • Sipariş & gönderim