Kendim Diktim Kedi Otu Paketi Tohum Seti

(1)
44,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Kendim Diktim Kedi Otu Paketi Tohum Seti

Sipariş Numarası: 509294

  • 4 ADET KEDİ OTU SAKSISI
  • 4 ADET TOPRAK
  • 4 ADET TOHUM(KEDİ OTU)
  • 4 ADET YEŞİL FİLE

KEDİLER NEDEN OT YER?

Kediler İç güdüsel olarak midesindeki tüy yumaklarını çıkarmak için yeşil ot tüketirler. Bu yeşillikler kabızlık veya ishal gibi durumlarda bağırsak hareketini düzenler ve problemi giderir. Kedilerin folik asit ve diğer esansiyel vitamin ihtiyaçlarını çimlerden aldıkları bilinmektedir.

KORUYUCU FİLENİN İŞLEVİ

Kediniz ilk dikimden itibaren toprağı eşelemeye meraklı olacaktır. Filizlenen yeşillikler kediniz tarafından tüketeceği boyuta gelene kadar file tarafından korunacaktır. Bitkilerin büyüme döneminde, kediniz yeşilliği tüketirken, bitkiyi kökünden sökmesine, toprağı eşelemesineve etrafa dağıtmasına engel olacaktır.

DİKİM VE BÜYÜTME TALİMATI

Poşetteki toprağı büyütme kabına yayınız. Tohum paketini açıp, toprağa dengeli bir şekilde serpiniz ve tohumları bastırarak sıkıştırınız. Toprağı sulayınız.
Dikimden sonra korucu fileyi kabına geçiriniz.Kabı yarı gölge bir yere yerleştirerek büyümesini izleyiniz. Poşette yer alantohum karışımı 2-3 aşamada filizlenip büyüyücektir.Tohumlar 4/7 gün içinde filizlenmeye başlayacaktır. Kedinize yılda mevsim dönümlerinde (3 ayda bir) MERAKLI BAHÇECİ Kedi Otu verilmesi tavsiye edilir.
Büyütme kabında delik olmadığından aşırı sulama yapmayınız. Aşırı sulama tohumları çürütebilir, bu nedenle toprağı tercihen sprey ile sulayarak nemli tutunuz.

  • Sipariş & gönderim
  • Müşteri değerlendirmeleri