kadın hediye

Kadınlar için yılbaşı hediyeleri

Eşiniz, anneniz, kızınız, büyükanneniz, iş arkadaşınız veya en iyi dostunuz olsun; özellikle tam da yılbaşı öncesinde kadınlar için alabileceğiniz hediyeler konusunda seçeneğiniz çoktur. Ancak bir yılbaşı hediyesi bulmak yine de zorlu bir mücadele anlamına gelebilir. Çünkü vereceğiniz hediye bir yandan yüzlerini güldürürken, diğer yandan da onun sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatması gerekir. Yılbaşı haricinde doğum günü veya sevgililer günü diğer özel günlerde de hediye bulmak için gereğinden çok zaman harcamamanız için düşünmeye erken başlamayı tercih edebilirsiniz. Uygun bir yılbaşı hediyesi arayan herkes için bazı fikir ve önerileri sizin için bir araya topladık.

Klasiklerden yenilikçilere, her zaman sevilen hediyeler

Güzellik ve bakım

Birçok kadın bakımına ve güzelliğine dikkat etmekten ve hatta biraz da şımartılmaktan hoşlanır. Mesela bakımlarına ayıracakları keyifli bir günde tadını çıkarabilecekleri kaliteli banyo ve duş ürünleri ve çeşitli yağlar sevilen hediyelerdir. Güzellik ürünleri genelde pahalı olduklarından, söz konusu şanslı kişinin bakım alışkanlıkları konusunda bilgi edinmek iyi olabilir.

Özel zevklere hitaben

Kadınlara alınacak hediyler içerisinde takılar klasik kategorisindedir. Değerli gerçek mücevherlerden şık tasarımlı moda takılara kadar geniş seçenekler içerisinden mutlaka uygun bir hediye bulabilirsiniz. Takıların yanı sıra şallar, eşarplar, el çantaları veya mesela soğuk kış günleri için kaşmirden bir şapka da uygun hediyeler arasında sayılabilir.

El emeği göz nuru

El emeği göz nuru

Yaratıcı tarafınızı ifade etmekten hoşlanan veya el işlerinde yetenekli biriyseniz, kendiniz de bir hediye yapmayı deneyebilirsiniz. Birlikte çekilmiş fotoğraflarınızdan bir kolaja veya kendiniz diktiğiniz bir çantaya ne dersiniz? Kendi ellerinizle hazırlayıp pişireceğiniz cup kek, pop kek veya pralinler onu kesinlikle sevindirecektir.

Dikiş ve el işi önerilerini keşfedin

Hesaplı bir hediye için dört ipucu

Yılbaşı hediyelerinin pahalı olması gerekmez. Özellikle kadınlar için genelde daha önemli olan, üzerine düşünülmüş olduğu anlaşılan bir hediye almış olmanızdır. Düşük bir bütçeyle de olsa onu sevindirecek bir hediye seçmenize yardımcı olacak dört ipucu burada.

1. Bir pazar kahvaltısına davetiye

Mutluluk paylaşıldıkça artar. O yüzden birlikte geçirilecek zamanlar hediye etmek her zaman iyi bir fikirdir. Mesela onu keyifli bir pazar günü evinizde kahvaltıya davet edebilirsiniz. Bunu da el yazınızla yazacağınız bir kartı eski usule uygun olarak postayla göndererek yapabilirsiniz.

2. Kişisel tariflerinizle bir yemek kitabı

Yemek pişirmeyi seviyorsunuz ve çok aklınıza güzel tarifler geliyor, öyle mi? O zaman ona kendi hazırladığınız ve en sevdiğiniz tarifleri bulabileceği bir yemek kitabı hediye edebilirsiniz. Bunu da kağıt, kalem, makas ve yapıştırıcı kullanarak veya bilgisayar yardımıyla hazırlayabilirsiniz.

3. Birlikte sinema programı

Bugün patlamış mısır, meşrubat ve abur cubur eşliğinde sinemada bir film izlemek eskiye kıyasla daha pahalı olduğundan, eşiniz, kız arkadaşınız, anneniz veya büyükanneniz, kendi seçecekleri bir filme davet edilmeye çok sevinecektir. Bu tarz bir davetiyeye kişisel bir dokunuş yapmak isterseniz, eski bir film kutusundan kendiniz tasarlayabilirsiniz.

4. Elle dikilmiş bir akıllı telefon kılıfı

Günümüzde neredeyse herkesin yanında taşıdığı bir cep telefonu veya akıllı telefonu var. Bu yüzden el yapımı bir telefon kılıfı hem pratik hem de etkileyici bir hediyedir. İnternette yapacağınız kısa bir araştırmayla hızlıca bir tarif bulabilirsiniz. İlk denemenizi daha kolay bir hâle getirmek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi içeren bir dikiş seti alabilirsiniz.

Daha çok hediye fikri

Anneniz için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Babanız için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Çocuklar için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Büyükanneleriniz için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Dedeleriniz için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Kız arkadaş için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Erkek arkadaşınız için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Erkekler için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Tchibo’dan daha fazla hediye fikirleri

Ev Eşofman Takımı
1.299,00TL
 
Seçenekler:
 
Pijama Altı
599,00TL
 
Seçenekler:
 
Pijama Altı
439,00TL
 
Seçenekler:
 
Bant Yüzük Seti Klasik
429,00TL
 
Seçenekler:
 
Kısa Ev Takımı
529,00TL
 
Seçenekler:
 
Halka Küpe, 23 Ayar Altın Kaplama, Sentetik Taşlı
349,00TL
Zümrüt Yeşili Cam Kristalli Halka Küpe
349,00TL
Organik Pamuklu Eşofman Altı
549,00TL
 
Seçenekler:
 
Çok Renkli Zirkonyum Uçlu Kolye
479,00TL
Cam Kristalli Zincir Bileklik
449,00TL
Yüzük Parlak Donut
429,00TL
 
Seçenekler:
 
-20 %
Sedef Uçlu Halka Küpe
439,00TL
349,00TL
Ev Terliği
349,00TL
 
Seçenekler:
 
Cam Kristalli Gemi Çapası Yüzük
259,00TL
 
Seçenekler:
 
Halka Küpe Işıltılı Satırlar
429,00TL
Küpe Seti Siyah ve Beyaz
399,00TL
Halka Küpe Siyah ve Beyaz
399,00TL
Yüzük Siyah ve Beyaz
349,00TL
 
Seçenekler:
 
Yüzük Işıltılı Satırlar
429,00TL
 
Seçenekler:
 
1