Fackelmann, Extra Keskin Rende 32 Cm

(2)
99,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Fackelmann, Extra Keskin Rende 32 Cm

Sipariş Numarası: 505354

  • Fackelmann, EXTREME ürün serisi çok uzun ömürlüdür ve jilet gibi keskin bıçakları ile ürünü en ince dilimler halinde kesmenizi sağlar.
  • Ekstra keskin ve ince paslanmaz çelik ızgara yüzeyine sahip sağlam uzun rende zencefil, hindistan cevizi, limon ve limon kabuğu, peynir, sarımsak veya çikolatanın zahmetsiz ızgarası için ideal yardımcıdır.
  • Pratik bıçak koruyucusu, ızgara yüzeyinin sağlam ve keskin kalmasını ve güvenle saklanmasını sağlar.

Düzenli rendeler matlaşır ve aşınır, Fackelmann, EXTREME ürün serisi çok daha uzun ömürlüdür ve jilet gibi keskin bıçakları ile ürünü en ince dilimler halinde kesmenizi sağlar. Bu yenilik, Micro-Etch Teknolojisi sayesinde mümkün olmuştur. Ekstra keskin ve ince paslanmaz çelik ızgara yüzeyine sahip sağlam uzun rende (toplam uzunluğu yaklaşık 32 cm) zencefil, hindistan cevizi, limon ve limon kabuğu, peynir, sarımsak veya çikolatanın zahmetsiz ızgarası için ideal yardımcıdır. Pratik bıçak koruyucusu, ızgara yüzeyinin sağlam ve keskin kalmasını ve güvenle saklanmasını sağlar. Saptaki deliği, asılı bir şerit üzerinde yer tasarrufu sağlar. Rendemiz, kullanımdan sonra el ile temizlenebilir.

  • Sipariş & gönderim
  • Müşteri değerlendirmeleri