Fackelmann, Extra Keskin Rende 18 Cm

99,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Fackelmann, Extra Keskin Rende 18 Cm

Sipariş Numarası: 505356

  • Fackelmann, EXTREME ürün serisi çok daha uzun ömürlüdür ve jilet gibi keskin bıçakları ile ürünü en ince dilimler halinde kesmenizi sağlar.
  • Fackelmann Table Rende, lahana, havuç, kuruyemiş, peynir, çikolata ve salata, garnitürler ve her türlü öğünler için diğer sert malzemeleri hazırlamak için ideal bir yardımcınızdır.
  • Rende, çalışma yüzeyine sıkıca dayanan ve güvenli bir ızgara sağlayan kaymaz silikon tabanına sahiptir.
  • Tutulacak bölüm plastikten üretilmiştir ve işi kolaylaştıran ergonomik bir şekle sahiptir.
  • Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış son derece keskin işlevsel parça, metalden oyularak üretilmediğinden özellikle sağlam ve etkili kullanıma sahiptir.
  • Siyah ve gümüş renkli Tablo rende yaklaşık 26 x 11 x 1.8 cm boyutundadır

Düzenli rendeler matlaşır ve aşınır, Fackelmann, EXTREME ürün serisinden çok daha uzun ömürlüdür ve jilet gibi keskin bıçakları ile ürünü en ince dilimler halinde kesmenizi sağlar. Bu yenilik, Micro-Etch Teknolojisi sayesinde mümkün olmuştur. Fackelmann Table Rende, lahana, havuç, kuruyemiş, peynir, çikolata ve salata, garnitürler ve her türlü öğünler için diğer sert malzemeleri hazırlamak için ideal bir yardımcınızdır. Rende, çalışma yüzeyine sıkıca dayanan ve güvenli bir ızgara sağlayan kaymaz silikon tabanına sahiptir. Tutulacak bölüm plastikten üretilmiştir ve işi kolaylaştıran ergonomik bir şekle sahiptir. Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış son derece keskin işlevsel parça, metalden oyularak üretilmediğinden özellikle sağlam ve etkili kullanıma sahiptir. Siyah ve gümüş renkli Tablo rende yaklaşık 26 x 11 x 1.8 cm boyutundadır ve kullanımdan sonra el ile kolayca temizlenebilir.

  • Sipariş & gönderim