Elektronik Şarap Seti

-17 %
169,85TL
139,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Elektronik Şarap Seti

Sipariş Numarası: 494147

Dijital Şarap Termometresi

Camın içine buzdolabının sıcaklığı ile beyaz şarap dökerseniz, kırmızı şarabın oda sıcaklığında tam kokusunu geliştirmediği gibi, sizi karakterinden uzaklaştırabilir. Tabii ki, biri sıcaklığı tahmin edebilir - ancak bu şarap termometresi ile bunu kolayca okuyabilirsiniz.Kullanımı kolaydır. Termometre, şarap ile doğrudan temas ettirilmeden manşet ile piyasada bulunan herhangi bir şişeye kolaylıkla klipslenebilir. Sıcaklık ölçeği 0 ile +30 ° C arasında değişir ve ayrıca Fahrenheit olarak değiştirilebilir. Paslanmaz çelikten yapılmış geniş LC ekran kolaylıkla okunabilir ve 60 dakika sonra termometre otomatik olarak kapanır.

Şarap Servis Ağızlığı

İyi bir şarabın tam aromasına kavuşması için hava ile temas etmesi ve nefes alması gerekmektedir. Şarabı koyarken masaya dökmenizi de önler. Ağızlık standart şarap şişeleri için uygundur ve silikon contalıdır.

Vakumlayıcı Şarap Kapağı

Sadece bir akşam iyi bir şarap tadını çıkarmanız gerekmez. Ancak açık şişede bir oksidasyon sürecine maruz kalır: Oksijen, şarapları durmadan etkiler ve onu "daha hızlı devir" yapar. Bu şişe kapağıyla şarap çok daha uzun süre sahip olacaksınız: Şişede bir düğmeye dokunarak bir vakum oluşuyor ve şarap daha uzun süre taze kalıyor. Kullanımı kolaydır. Şarap şişesini taktıktan sonra vakumlama başlar - hava şarap sızdırmazlığı yoluyla şişeden çıkarılır ve oksidasyon sürecini en aza indirger. Şarap yenilebilir ne kadar süreyle trafik ışık sistemi ile gösterilir: Yeşil, dördüncü günden itibaren turuncuya, yedi gün sonra kırmızıya dönüşen üç güne kadar bir depolama süresi demektir. En geç dokuzuncu günde şişe boşaltılmalıdır.

  • Sipariş & gönderim