Dekorasyon trendleri moda ile buluşuyor

Puantiyeler ile dekorasyon önerileri

Taze ve neşeli! Puantiye modası yeniden gündeme gelen bir trend. Puantiye deseni yazlık elbiseleri, bluzleri ve buna benzer kıyafetleri neşeli hâle getirir. Günümüzde bu klasik ve zamansız tasarım dekorasyon trendi olarak da vazgeçilmezdir. Duvarda, kumaşlarda ya da mobilyalarda, puantiyeli mobilyaların pozitif etkilerini amacına uygun olarak mutfaktan yatak odasına kadar kullanabilirsiniz.

Puantiye desenleri ile keyifli dekorasyon

Büyük ya da küçük, pastel tonlarda ya da siyah-beyaz! Yuvarlak formlarıyla puantiyeler, uyumlu bir şıklık içindedir. Ayrıca desen olarak hafif ve neşeli bir etkiye sahiptir. Bu nedenle kendi evinizde rahat ve samimi bir ortam yaratmak istiyorsanız harikadır. Bununla birlikte, her puantiye aynı değildir: Büyüklüğe ve düzenlemeye bağlı olarak görsel etkisi değişir.

Konfeti deseni

Genç bir etki yaratan konfeti deseni, küçük ya da farklı boyutlardaki ve farklı renklerdeki puantiyelerin rastgele yerleştirilmesiyle oluşur. Çocuk odaları için çok uygundur, ama aynı zamanda neşeli görünen bir dekorasyon objesi olarak da kullanılabilir. Renkli puantiyeler hiçbir zaman sıkıcı değildir.

Hoş renklerde zarif tarzlar

Sade, zarif bir görünüm tercih ederseniz eşit şekilde düzenlenmiş puantiyeli desenler daha uygundur. Gri veya siyah gibi zarif renkler, puantiyeli ev tekstil ürünlerine ve mobilyalarınıza asil bir karakter kazandırır. Puantiyeli bir koltuk kılıfı çok özel ve göz alıcı olabilir.

Dekorasyon Kuralı: Az, daha çoktur.

Puantiye trendi bu aralar çok popüler! Bu nedenle popüler polka noktalarıyla çeşitli mobilya, duvar kağıtları ve dekoratif aksesuarlar arasından seçim yapmanız da mümkündür. Bütün evinizi puantiye tasarımları ile doldurmadan önce, önemli bir basit kural dikkat edin: Yaşam alanındaki tüm göz alıcı desenlerde olduğu gibi puantiye stilinde de az, daha çoktur. Yalnızca tek bir puantiyeli eşya seçmelisiniz. Böylece modelin etkisi tamamen kullanılabilir. Duvarında puantiyeli bir duvar kağıdı bulunan bir oda, taze ve havadar görünür. Puantiyeli koltuk yastıkları neşeli renk detayları olarak uygundur.

Puantiye klasiği:
Polka puantiye stili

Minnie Mouse'tan Marilyn Monroe'ya kadar! Ünlüler, polka puantiyelerine yıllardır hayran kalmışlardır. Bu desen gündemden düşmeyen bir trend olarak tasarımcılara her zaman yeni görünümler oluşturmaları için ilham verirler. 40'lı ve 50'li yıllarda Pin-up mayo ve fırfırlı eteklerdeki Polka desenleri bile gerçek kült statüsünü elde etti. Günümüzde eşit boyutta ve düzenli olarak düzenlenmiş olan noktalar modern vintage tarzı içindir ve her türlü kıyafet, mobilya ve aksesuar üzerinde popüler bir modeldir.
Neşeli ve davetkâr: Mutfakta Polka puantiyeleri

Neşeli ve davetkâr: Mutfakta Polka puantiyeleri

Polka puantiyeleri, kendine özgü Rockabilly yetenekleri ile her mutfağa komplike olmayan bir neşe getirir. Sert kenarları terk eden bu görünüm, hafiflik yaratır ve bu nedenle özellikle davetkardır. Polka desenli neşeli puantiyeli bardaklar ve tabaklar... Ancak mutfak bezleri veya mutfak saatleri de göz alıcı olarabilir. Renk seçimi için herhangi bir sınırlama yoktur. Aksine renkli ve yanardöner yüzeylerde parlak renkli Polka puantiyeleri rahat bir mutfak atmosferi için çok uygundur.

Salon için sıcak renklerde Polka puantiyeleri

Polka puantiyeleri ev aksesuarları tek başlarına, oturma odanızın etkisini tamamen değiştirebilirsiniz. Kanepelerde, lambalarda veya duvar kağıdı olarak: Puantiyeli tasarımlar aynı zamanda atmosfere canlılık verir. Bununla birlikte, odanın rahatlatıcı karakterini koruyabilmesi için sadece oturma odasında Polka puantiyeleri kullanmanız gerekir. Buna ek olarak renk seçimi de etkilidir. Koyu kırmızı veya yeşil tonlar gibi sıcak renklerdeki Polka desenleri göze batmayan bir karaktere sahiptir. Böylece iyi hissetiren bir atmosfer sağlanır.
Salon için sıcak renklerde Polka puantiyeleri

Daha fazlası www.tchibo.com.tr'de

Yatak odası fikirlerimiz ile tatlı rüyalar

Yatak odası fikirlerimiz ile tatlı rüyalar

Yatak odası kategorisi

Mutfağınız için daha fazla ilham kaynağı keşfedin

Kadınlar için daha fazla moda trendi

Kadınlar için daha fazla moda trendi

Kadın giyim kategorisi