1000 TL ve Üzeri kahve alışverişinde ücretsiz kargo
Tchibo Granül Kahveler','Enter picture alt'}

Granül Kahve

Tüm granül kahveler

 
  • Eduscho Instant Classic - 100 g Çözünebilir Kahve
Eduscho
Yoğun
100 g Çözünebilir Kahve
 
  • Eduscho Instant Intense - 100 g Çözünebilir Kahve
Eduscho
Daha hızlı. Daha sert. Daha lezzetli.
100 g Çözünebilir Kahve
 
  • Feine Milde Çözünebilir Granül Kahve 100 g
Tchibo
Yumuşak, taze ve meyve notalı
Yoğunluk:36
100 g Çözünebilir Kahve
189,90TL
TL/kg 1.899,00
Hızlı Görünüm
 
  • Exclusive Decaf Kafeinsiz Çözünebilir Granül Kahve 100 g
Tchibo
Kafeinsiz & Yumuşak lezzet
Yoğunluk:36
100 g Çözünebilir Kahve
 
  • Black'N White Çözünebilir Kahve 100 g
Tchibo
Dengeli & Yoğun lezzet
Yoğunluk:56
100 g Çözünebilir Kahve
 
Tchibo
Aromatik ve yumuşak içimli
Yoğunluk:56
50 g Çözünebilir Kahve
 
  • Gold Selection Çözünebilir Kahve 100 g
Tchibo
Aromatik ve yumuşak içimli
Yoğunluk:56
100 g Çözünebilir Kahve
 
  • Gold Selection Çözünebilir Kahve 200 g
Tchibo
Aromatik ve yumuşak içimli
Yoğunluk:56
200 g Çözünebilir Kahve
 
 

Granül kahve bardağı

Kahve aromasının en büyük düşmanları oksijen, ışık ve ısıdır. Granül kahveniz için ideal saklama yeri, kahvenin hava ve nem geçirmez şekilde kapatıldığı hazır kahve bardağıdır.

Saklama

Kahvenin aromasını olabildiğince uzun süre korumak için soğuk, koyu, kuru ve kokusuz tutulması önemlidir. Bu özellikle öğütülmüş kahve için geçerlidir. Karanlık kiler veya dolaplar çok uygundur. Buzdolabında kahve hızla tuhaf aromalara büründüğünden; dondurucu yalnızca uzun süreli saklama için uygundur.

Dayanıklılık

Granül kahvenin aroması en uzun süre bardakta kalır, bu nedenle ambalaj sadece kullanımdan hemen önce açılmalıdır. Tavsiyemiz: Açtıktan sonra bardağı tekrar sıkıca kapatın ve kahveyi dört hafta içinde kullanın.

Granül kahve hazırlamak çok kolay

Granül kahvenin hazırlanması özellikle kolaydır: zevkinize göre fincan başına bir ila iki çay kaşığı hazır kahve alın ve üzerine kaynar değil, sıcak su dökün. Bunu yapmak için, su ısıtıcısındaki suyun birkaç dakika soğumasını bekleyin. Şimdi tekrar karıştırın - bitti!