büyükanne hediyeler

Büyükanneye Hediye Fikirleri

Büyükanneleriniz hayatınızdaki en önemli insanlardan biridir. Küçük çocukların yetiştirilmesinde çok yardımcı olur, örneğin anne-babaların çalışmak zorunda olduğu zamanlarda bebek bakıcılığı yaparlar. Dolayısıyla çocuklar ve büyükanneler arasında sıkı bir bağ olmasına ve ufaklıkların da örneğin yılbaşında onları bir hediye ile sevindirmek istemesine şaşırmamak gerekir. Dünyanın en tatlı büyükannesine uygun bir hediye aramak için yola koyulmuş olanlarınız için birtakım ipucu ve önerileri burada bir araya getirdik.

Büyükanneleriniz için klasik hediyeler

Uygun bir hediye bulmak için kendinize zaman ayırın. Eşinizle ve hatta çocuklarla birlikte büyükannenizi mutlu edebilecek şeyleri düşünün. Yine de bir şekilde zaman ayıramamışsanız ve acilen bir hediye bulmaya ihtiyacınız varsa sizin için derlediğimiz ve mutlaka işe yarayacak üç hediye fikrinden faydalanabilirsiniz.
Zarif bir takı hediye edin

Zarif bir takı hediye edin

Takı birisine verdiğimiz özel değeri ifade etmenin en güzel yoludur ve bu yüzden de büyükanneler için seçilebiliecek en uygun hediyedir" diyor Tchibo Ürün Uzmanı Eva Scheiner. "Altın, deri ve zirkonyum kaplama gibi malzemelerden yapılan takı ve aksesuarlar, büyükannelerimiz gibi önemli insanlar için çok doğru hediyelerdir.

Saat ve takıları keşfedin

El emeği göz nuru

Yaratıcı tarafınızı ifade etmekten hoşlanan veya el işlerinde yetenekli biriyseniz, kendiniz de bir hediye yapmayı deneyebilirsiniz. Birlikte çekilmiş fotoğraflarınızdan bir kolaja veya kendiniz diktiğiniz bir çantaya ne dersiniz? Kendi ellerinizle hazırlayıp pişireceğiniz cup kek, pop kek veya pralinler onu kesinlikle sevindirecektir.

Büyükanneler için dört hediye önerisi

Büyükannemizi özellikle mutlu edecek hediyeler genelde eşya değildir, çünkü neye ihtiyacı olduğunu ve neyi kullanacağını en iyi kendisi bilir. Bu yüzden bir büyükanne için en değerli hediye, torunlarıyla birlikte geçirebileceği zamanlardır. İkinizin de keyifle zaman geçirmesini sağlayacak fikirler, onu da en çok mutlu edecek olanlardır. Sizin için dört adet hediye fikri derledik. Belki aralarında sizin de büyükannenize uygun bir şeyler vardır.

1. Birlikte bir şeyler deneyimleyin

Büyükannenizin maddi beklentileri yok veya olanlarını da kendisi mi karşılıyor? O halde onu en çok birlikte vakit geçireceğiniz bir etkinlik planlayarak mutlu edebilirsiniz. Tiyatroya veya operaya gitmekten hoşlanır mı? Yoksa hayvanat bahçesini mi sever? Büyükannenizin zevkine uygun bir etkinlik seçebilirsiniz.

2. Nostaljik anılar

Büyükanneniz geçmişten anıları severek hatırlıyorsa ona uygun bir hediye ile küçük bir zaman yolculuğu yaşatabilirsiniz. Mesela gençliğinde en sevdiği sanatçıların oynadığı filmlerin bir koleksiyonunu veya benzeri bir fotoğraf kitabını tercih edebilirsiniz. Filmlere veya fotoğraflara birlikte baktığınızda, büyükannenizin mutlaka anlatacak çok şeyi olacaktır.

3. Ailece güzel bir fotoğrafınızı hediye edin

Profesyonel olarak çekilmiş bir toplu aile fotoğrafıyla büyükannenizi sevindireceğiniz kesindir. Ailenizi bir fotoğrafçıyla bir araya getirin ve ortaya çıkacak olan fotoğraf için güzel bir çerçeve edinin. Alternatif olarak bir kolaj da yapabilirsiniz.

4. Sesli kitaplar

Büyükanneniz sürükleyici polisiyeleri veya aşk hikâyelerini mi seviyor? O zaman güzel bir sesli kitapla kendisini belki de çok sevindirebiliriniz. Gerçek bir kitaptan ziyade, sesli bir kitabı keyifli bir ortamda birlikte de dinleyebilirsiniz.

Daha çok hediye fikri

Anneniz için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Babanız için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Çocuklar için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Dedeleriniz için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Kız arkadaş için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Erkek arkadaşınız için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Kadınlar için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Erkekler için hediye fikirleri

Şimdi keşfedin

Tchibo’dan daha fazla hediye fikirleri

Isıtıcı Battaniye
3.789,00TL
Ev Eşofman Takımı
1.499,00TL
 
Seçenekler:
 
Sırt Isıtıcı Yastık
2.399,00TL
Manikür ve Pedikür Aleti
549,00TL
Dikiş Makinesi Çantası
1.719,00TL
Manikür ve Pedikür Aleti
549,00TL
Ağırlıklı Uyku Maskesi
459,00TL
Metal Kutuda Dikiş Seti
299,00TL
Eşofman Üstü, Mavi
989,00TL
 
Seçenekler:
 
2 Adet Fitness Diz Manşeti
379,00TL
 
Seçenekler:
 
-25 %
Flanel Sabahlık
899,00TL
669,00TL
 
Seçenekler:
 
Sabahlık
629,00TL
 
Seçenekler:
 
Fitness El Bileği Manşeti
269,00TL
 
Seçenekler:
 
Mini Sıcak Su Torbası
459,00TL
Yüz Masaj Rulosu, Obsidyen
459,00TL
1 Çift Topuk Desteği
289,00TL
6 Adet Sokak Tebeşiri
319,00TL
Titreşimli Masaj Topu
239,00TL
Isıtıcı Yastıklı Kapitone Şal
259,00TL
XXL Atkı
XXL Atkı
479,00TL
479,00TL
  • Sırt Yıkama Lifi
Silikon uçlarla hafif masaj
Sırt Yıkama Lifi
Silikon uçlarla hafif masaj
289,00TL
1