Braun Lazer Epilasyon Aleti

3.299,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Braun Lazer Epilasyon Aleti

Sipariş Numarası: 505605

  • 400.000 flaş atımı, 22 yıl bakıma eşdeğer
  • Cildinize karşı hassas ve naziktir
  • IPL, doğal sarışından koyu kahverengi veya siyaha uzanan tüy renklerine sahip, açık ile orta arası cilt renklerinde en iyi etkiyi gösterir.
  • Hassasiyet başlığı, yüz, bikini ve koltuk altı gibi daha küçük ve nazik bölgeleri alabilmenizi sağlar.

En hızlı IPL. Öncekine göre 2 kat daha hızlı

En düşük enerji düzeyinde her iki ayağa 5 dakikadan az bir sürede bakım yapın. Derin çekme modu vücudun küçük ve hassas bölgeleri için uygun daha hassas bir bakım sağlarken, kayar mod, en hızlı bakım için, vücudun büyük bölümlerde ideal olan daha fazla flaş atımını tetikler.

Cildinize karşı hassas ve naziktir

Hassasiyet başlığı, yüz, bikini ve koltuk altı gibi daha küçük ve nazik bölgeleri alabilmenizi sağlar. Nazik ve ekstra nazik ayarları, hassas bölgelere bakım yapan yeni başlayanlar için enerji düzeyini azaltır.

400.000 flaş atımı. 10 yoğunluk seviyesi

22 yıl bakıma eşdeğer 400.000 flaş atımı (önceki Silk·expert 5 ile karşılaştırıldığında +%30). 10 yoğunluk düzeyi, cilt renginize uygun ışık yoğunluğunu sağlar.

Bakımlarınızı planlayın ve izleyin

IPL, doğal sarışından koyu kahverengi veya siyaha uzanan tüy renklerine sahip, açık ile orta arası cilt renklerinde en iyi etkiyi gösterir. IPL, çok sarışın, kızıl, gri veya beyaz tüyler gibi ışığı emmek için daha az melanin bulunan tüylerde en az etkilidir

Model No:

PL5124

  • Sipariş & gönderim