Barbie Pembe Gardrop

95,95TL
KDV dahil
Şu anda mevcut değil

Barbie Pembe Gardrop

Sipariş Numarası: 491798

Barbie® 'nin kendine özel stili ile tasarlanan bu canlı pembe dolapta, dolabın içine bakmak için açık iki kapı bulunuyor. Moda eğlencesi için dolap, farklı tarzlar oluşturmak için birbiriyle karıştırılıp eşleştirilebilecek kıyafetlerle birlikte geliyor. Modern siluetleri, grafik baskıları ve eğlenceli renkleri ile iki elbise gündüz ya da gece için ideal. Üç çift ayakkabı, iki kolye ve iki çanta ile istediğin tarzı yaratabilirsin. Barbie® 'yi istediğin şekilde giydir. Daha sonra yeni bir giysi ile yeni bir hikâye anlat. Yeni bir yer seç ve eğlenceyi gittiğin yere taşımak için dolabı topla. Altı adet askı giysilerin ilk halinde gibi kalmasını sağlarken çekmeceler ve dolaplar Barbie® 'nin harika aksesuarları için ideal. Taşınabilir dolap seyahate hazır. Çünkü Barbie® ile her şey mümkün! Taşınabilir dolap, iki elbise, iki kolye, iki çanta, üç çift ayakkabı ve altı askı dahildir. Bebek dahil değildir. Kıyafetler Barbie® bebeklerin çoğuna uyar. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir.
Bu taşınabilir Barbie® dolabı, içindeki giysiler ve aksesuarlar ile tarz sahibi! Pembe dolap göz alıcı şekilde süslendi. Açılan kapılar Barbie® bebeğin eğlenceli dolabının içine göz atmanı sağlıyor.
Çekmeceler ve dolaplarda aksesuarlar saklanır. Her bir eğlenceli renkleriyle dolap ve iki elbise hem gece hem gündüz için idealdir.
Üç çift ayakkabı, iki kolye ve iki çanta ile her an farklı bir tarz yaratılabilir. Taşıma kolu, istenilen yere götürebilmek için mükemmeldir. İstediğin tarzı yaratmak ve hikayeni yaratmak için karıştır ve eşleştir!

  • Sipariş & gönderim